Třinec – HC Litvínov 4:5 (po pr.) | Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 0:0 (odl.) | Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 0:0 (odl.)
konec
Berani Zlín
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HC Olomouc
Sobota 26.11.2022, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    59:56
    Jeden ze zlínských byl blízko zakončení do prázdné, byl však faulován a padá. Na trestnou lavici odjíždí Marek Matašovský (OLO) za sekání. Je po zápase!
     
    59:13
    Tentokrát si timeout berou hosté z Olomouce.
     
    58:58
    Antonín Nowak sprintuje na střídačku, hrajeme 6 na 5!
     
    56:38
    Berani si bezprostředně po vstřeleném gólu berou timeout!
     
    56:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jdou opět do (velice slibného) vedení! Kotouče, který se povaloval v brankovišti se ujal na pravé tyči RICHARD MAREK, užuž se zdálo, že jasnou šanci nepromění a Nowak má kus černé gumy ve výstroji, nicméně mladý útočník se nevzdal a dorval kotouč silou vůle do sítě! Asistence: Adam Burian.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jakub Čechmánek – 2 min., vražení na hrazení.
     
    50:40
    Slušná šance! Zavřel vypálil, brankář Nowak puk vyrazil a Jan Ramert, jenž stál nikým nehlídán na brankovišti měl na bekhendové straně hole vyrovnání, trefil však jen a pouze boční síťku.
     
    42:05
    Veliká šance Richarda Marka, který se zjevil v samostatném úniku! Zlínského forvarda každopádně dobře stíhal Václav Kočí, jenž mu zakončení zkomplikoval a Marek v podstatě ani pořádně nevystřelil... Hra se okamžitě obrací.
     
    39:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V momentě kdy byla zahlášena poslední minuta druhé třetiny máme vyrovnáno! Marek Matašovský zapracoval na modré, nahodil puk don skrumáže před bránou a tady už JAKUB BELAN kus černé gumy doplácal do sítě – 2:2. Asistence: Marek Matašovský a Jan Kučera.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Patrik Nábělek – 2 min., vysoká hůl.
     
    33:28
    Nebezpečná situace! Hosté ihned vypálili od modré, byly tam i dorážky na brankovišti a domácí brankář měl plné ruce i nohy práce aby situaci ustál!
     
    33:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Adam Burian – 2 min., napadení.
     
    33:16
    Adam Havel se z ničeho nic prokousal do před brankoviště, kde v souboji jeden na jednoho vyzval Synka. Žlutomodrý gólman se nyní vyznamenal, soupeře s číslem 18 precizně vychytal.
     
    30:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď a je sníženo! Hra se přesunula za branku, odkud se kotouč neočekáváně odrazil zpět před levou tyč kam si aktivně sjížděl MATYÁŠ FASNER! Tobiáš Synek, jenž se zrovna přesouval na druhou stranu neměl šanci, hostující útočník kotouč úspěšně doklepl do sítě – 2:1! Asistence: Tobiáš Kuchta a Adam Panáček.
     
    30:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    V první třetině už jsme pohlednou spolupráci Chludil – Heš viděli, nyní je jejich kombinace odměněna i brankou! Prosazuje se nejlepší střelec soutěže LUKÁŠ HEŠ, jenž přidává osmnáctý zářez v sezoně a pokračuje ve své krasojízdě – 2:0. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    25:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Suverénní nájezd! ŠIMON FRÖMEL zvolil rozjetí do širokého oblouku, v pásmu se vrátil na střed a nekompromisní střelou na vzdálenější tyč posílá Berany do vedení! Velice pěkný hokejový moment – 1:0.
     
    25:57
    Tak pozor, jeden ze zlínských byl faulován ve vyložené šanci a je nařízeno trestné střílení!
     
    21:52
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Matyáš Fasner – 2 min., držení.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Panáček – 2 min., hákování.
     
    07:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Adam Burian – 2 min., hákování.
     
    05:59
    Další pěkná kombinace Lukášů Heše a Chludila, oba si vyměnili puk a Heš už mohl na levé tyči zametat do prázdné! Kotouč se ale nepříjemně vrtěl a zlínský útočník jej nedokázal ideálně zpracovat...
     
    02:28
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Václav Kočí – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 26. Frömel (TS), 31. Heš (Chludil), 57. Marek (Burian) – 31. Fasner (Kuchta, Panáček), 40. Belan (Matašovský, Kučera)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C), Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Kaláč, Tomek, Babulík, Pilát, L. Heš, Frömel, Marek, Matúšú, Chludil, Sadovikov, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Drábek, Sedláček, Dvořák, Panáček, Tomiga, Kočí – Kučera, Kuchta, Belan, Havel, Izák, Matašovský, Tomeček, Fasner, Vodlan, Kusak, Pigl, Ruda
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Obadal, Maršálek – Smetková, Blažek
    thejrc.org