Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Detroit – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Vegas – Seattle 2:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 5:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 4:5 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 3:4 (kon.)
Carolina – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 26.11.2022, 02:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:55 Tomáš TATAR - 1:3
     
    37:55
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Rychlý útok hostujícího týmu po vhazování ve vlastním pásmu. Kotouč do útočného pásma zavezl středem Hischier, který po přejetí modré čáry okamžitě přihrál rozjetému TOMÁŠOVI TATAROVI, který po najetí do levého kruhu vystřelil po ledě na vzdálenější tyč mezi betony brankáře Andersona a sráží Buffalo opět do ztráty dvou branek. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.
    34:19 Victor OLOFSSON - 1:2
     
    34:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale neplatí! Aktivitu domácích využívá VICTOR OLOFSSON! Puk zavedl do útočného pásma po pravé straně Mittelstadt, který viděl najíždějícího Olofssona, jenž se dral dopředu středem. Švédskému útočníkovi poslal přesnou přihrávku a Olofsson toho po přejetí mezi kruhy využil ke svému jedenáctému gólu v sezoně! Asistence: Casey Mittelstadt, Henri Jokiharju.
    25:47 Jesper BOQVIST - 0:2
     
    25:47
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Samuelsson se vracel s pukem za svou branku, ale spadl a přišel o něj. Devils toho okamžitě využili, přišla přihrávka od Šarangoviče do prostoru mezi kruhy, odkud střílel JESPER BOQVIST. Jeho pokus zamířil do ramene brankáře Andersona, od něhož se puk odrazil, udělal oblouček, spadl mu za záda a následně doskákal do branky. Asistence: Jegor Šarangovič.
    22:00 Jack HUGHES - 0:1
     
    22:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni! Povedlo se jim ve vlastním pásmu získat kotouč, do útoku pronikli po levém křídle a po ose Haula – Mercer – Hughes dokázal JACK HUGHES z pravého kruhu střelou z první na vzdálenější tyč otevřít skóre. Asistence: Dawson Mercer, Erik Haula.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 35. V. Olofsson (Mittelstadt, Jokiharju) – 22. J. Hughes (Mercer, Haula), 26. J. Boqvist (Šarangovič), 38. Tatar (Hischier, Bratt)


    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Samuelsson, Dahlin (A), Jokiharju, Power, Ljubuškin, Fitzgerald – J. Skinner, Tuch, T. Thompson – Quinn, Peterka, Cozens – Hinostroza, V. Olofsson, Mittelstadt – Girgensons (A), Jost, Okposo (C).
    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Severson, Br. Smith – J. Hughes (A), Bratt, Haula – Mercer, Hischier (C), Tatar – Zetterlund, J. Boqvist, Šarangovič – Wood, M. McLeod, Bastian.

    Rozhodčí: Pochmara, Joannette – Marquis, Murray

    Diváci: 16727
    thejrc.org