Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Detroit – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Vegas – Seattle 2:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 5:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 4:5 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 3:4 (kon.)
Carolina – Calgary 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Sobota 26.11.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Anže KOPITAR - 2:5
     
    57:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Následně se k puku dostali hosté, Kempe vysunul ANŽEHO KOPITARA a ten už neměl těžkou práci trefit prázdnou branku San Jose. Stav je nyní už 2:5 a je patrně definitivně rozhodnuto. Asistence: Adrian Kempe.
    42:51 Rasmus KUPARI - 2:4
     
    42:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté opět unikají do dvoubrankového náskoku, když přihrávku na levou stranu dostal RASMUS KUPARI, z vrcholu kruhu vyslal střelu, která nevypadala zrovna prudce, přesto přešla Reimerovi mezi betony a došourala se za brankovou čáru – 2:4. Asistence: Jaret Anderson-Dolan, Arthur Kaliyev.
    39:23 Alexandr BARABANOV - 2:3
     
    39:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je tu gól do šatny! Domácím se vyplatil forčekink v útočném pásmu, Durzimu absolutně nevyšla rozehrávka, puk se mu svezl po holi, jeho pas vystihl před brankou ALEXANDER BARABANOV a zblízka překonal překvapeného Quicka. San Jose se vrací do zápasu, stav je 2:3. Bez asistence.
    24:39 Viktor ARVIDSSON - 1:3
     
    24:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté unikají do dvoubrankového náskoku. Pas na modré útočné čáře zpracoval VIKTOR ARVIDSSON, zápěstím vystřelil přes obránce a i když Reimer jeho ránu ztlumil, tak mu puk propadl mezi chrániči a dokutálel se za brankovou čáru – 1:3. Asistence: Kevin Fiala, Sean Durzi.
    17:54 Phillip DANAULT - 1:2
     
    17:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec je přesilovka LA využitá a hosté zase vedou. Hra se přesunula na levou stranu, na vrchol kruhu dostal nabito PHILLIP DANAULT a svou dělovkou ke vzdálenější tyčce nedal Reimerovi šanci na zákrok – 1:2. Asistence: Viktor Arvidsson, Sean Durzi.
    13:02 Kevin LABANC - 1:1
     
    13:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Velký kus práce odvedl Meier, když s pukem na holi objel branku, dostal se k mantinelu, odkud po otočce nahodil směrem ke Quickovi, puk se odrazil mezi kruhy, kde si jej zpracoval KEVIN LABANC a trefil horní růžek – 1:1! Asistence: Timo Meier, Tomáš Hertl.
    08:55 Jaret ANDERSON-DOLAN - 0:1
     
    08:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ve hře pěti proti pěti se už ale hosté prosadili a jdou do vedení. Doughty posunul dlouhým pasem hru do útočného pásma, Lizotte sklepl na pravý kruh, kde byl JANET ANDERSON-DOLAN a ten zápěstím prostřelil Reimera – 0:1. Asistence: Blake Lizotte, Drew Doughty.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Labanc (Meier, Hertl), 40. Barabanov – 9. Anderson-Dolan (Lizotte, Doughty), 18. Danault (Arvidsson, Durzi), 25. Arvidsson (Fiala, Durzi), 43. Kupari (Anderson-Dolan, Kaliyev), 58. Kopitar (Kempe)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, Vlasic, Ferraro, Šimek – Labanc, Hertl (A), Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Bonino, Gregor – J. Svečnikov, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, S. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Fiala – Arvidsson, Danault (A), Moore – Grundström, Lizotte, Vilardi – Kaliyev, Kupari, Anderson-Dolan.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Markovic, Chmielewski – Shewchyk, Baker

    Diváci: 17 562
    thejrc.org