Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Detroit – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (kon.)
Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Vegas – Seattle 2:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 5:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 4:5 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 2:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 3:4 (kon.)
Carolina – Calgary 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:4 (1:0, 2:0, 0:4)
Edmonton Oilers
Sobota 26.11.2022, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Leon DRAISAITL - 3:4
     
    57:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže jim to není nic platné! Oilers využívají přesilovou hru! McDavid našel v levém kruhu Nugenta-Hopkinse, který místo střely volil křižný pas na LEONA DRAISAITLA, jenž byl postavený na pravé straně brankoviště. Německý útočník nastavil do cesty puku hokejku a usměrnil ho za záda Šesťorkina! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
    50:21 Dylan HOLLOWAY - 3:3
     
    50:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže zakřiknutá hra ze strany Rangers má za následek, že Edmontom vyrovnává na 3:3! Ve středním pásmu se dokázali Oilers zmocnit puku, McLeod posunul na DYLANA HOLLOWAYE, který po najetí do levého kruhu vystřelil na bližší tyč a Šesťorkin kapituluje potřetí během necelých šesti minut! Asistence: Ryan McLeod.
    47:32 Evan BOUCHARD - 3:2
     
    47:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    EVAN BOUCHARD udeřil podruhé! Tentokrát vypálil od modré čáry a prostřelil Šesťorkina, který jen bezradně máchl rukama. Obránce Edmontonu přitom zakončoval dokonce v pádu, přesto se dokázal prosadit a vsítil svůj druhý gól v sezoně. Asistence: Warren Foegele.
    44:40 Evan BOUCHARD - 3:1
     
    44:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Těsně po skončení přesilové hry se ale Oilers přeci jen dočkali! EVAN BOUCHARD přesně zamířil z okraje pravého kruhu a poslal kotouč do pravého horního růžku Šesťorkinovy klece! Asistence: Jesse Puljujarvi, Ryan McLeod.
    36:27 Julien GAUTHIER - 3:0
     
    36:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se vrhli s vervou do útoku, vytvořili velký tlak na brankoviště Edmontonu a zvyšují na 3:0! Ze skrumáže před brankovištěm Edmontonu se kotouč odrazil do pravé strany, odkud JULIEN GAUTHIER dokázal zvednout střelu pod horní tyč Campbellovy klece. Asistence: Ryan Carpenter, Sammy Blais.
    35:54 Chris KREIDER - 2:0
     
    35:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už ale nemůže trenér Edmontonu vymyslet nic! Hosté přišli ve svém pásmu o kotouč a Rangers rozehráli gólovou kombinaci, na jejímž konci dokázal CHRIS KREIDER z nulového úhlu trefit záda brankáře Campbella a o ně dostat puk do sítě. Asistence: Ryan Lindgren, Artěmij Panarin.
    02:20 Alexis LAFRENIERE - 1:0
     
    02:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trochu nečekaný úder, kterým ALEXIS LAFRENIERE otevírá skóre zápasu! Dobře se domácí útočník postavil k brankovišti, kde si počíhal na přihrávku Foxe z pravého kruhu a protečoval kotouč za záda Campbella. Asistence: Adam Fox, Ryan Lindgren.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Lafreniere (Fox, R. Lindgren), 36. Kreider (R. Lindgren, Panarin), 37. Gauthier (Carpenter, Blais) – 45. Bouchard (Puljujärvi, R. McLeod), 48. Bouchard (Foegele), 51. Holloway (R. McLeod), 58. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – K. Miller, Trouba (C), Fox, R. Lindgren, Schneider, Hájek – Zibanejad, Kreider (A), Panarin (A) – Goodrow, Vesey, Trocheck – Lafreniere, Chytil, Kakko – Gauthier, Carpenter, Blais.
    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Kulak, Bouchard, Barrie, Broberg – Puljujärvi, McDavid (C), Draisaitl (A) – Hyman, Nugent-Hopkins, Janmark – Kostin, R. McLeod, Foegele – Ryan, Malone, Holloway.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Suchánek, Pancich

    Diváci: 18006
    thejrc.org