Benátky n/J – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 2:1 (kon.)
Kopřivnice – SHKM Hodonín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Znojmo 1:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Hronov – Klatovy 2:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Kobra 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 7:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:5 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HHK Velké Meziříčí
Sobota 26.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky. Před námi je utkání 2. ligy – Východní konference mezi týmem HC Bobři Valašské Meziříčí a HHK Velké Meziříčí.
     
    HHK Velké Meziříčí

    Velké Meziříčí se aktuálně nepotýká s dobrou formou, z posledních sedmi zápasů bodovalo pouze jednou, když bralo výhru 1:0 v prodloužení nad Hodonínem. Poslední zápas za 3 body vyhrálo naposledy 22. října, tedy již více jak před měsícem. Klub se pro neuspokojivé výsledky dohodl na ukončení smlouvy s trenérem Josefem Zavadilem, který předbral tým v létě po konci Karla Vejmelky. Novým koučem Velmezu se tak stal Štěpán Oberreiter, který u A-týmu HHK už dříve působil, jeho asistentem byl jmenován Lukáš Novák.

    Nejproduktivnějším hráčem týmu je s deseti body (4+6) David Křenek, devět bodů (4+5) má Vladimír Oščádal, který se do Velmezu před startem nového ročníku přesunul ze Znojma. Druhý nejproduktivnější hráč celé východní skupiny v minulé sezóně Tomáš Střecha se po zranění připojil k týmu začátkem listopadu. Od té doby odehrál 5 zápasů, na svou dobrou formu ale zatím nenavázal, v pěti utkáních totiž zaznamenal pouze jeden bod za nahrávku. Druhý tahoun mužstva Ondřej Malec odehrál poslední zápas 1. října v rámci 3. kola, od té doby už modrožlutý dres neoblékl.

    HHK se střelecky trápí v podstatě celou sezónu, skóre v tabulce Východní konference má 29:60. Branek vstřelil ze všech východních týmů vůbec nejméně, s 13 body mu aktuálně patří předposlední příčka před Žďárem nad Sázavou a se ztrátou 5 bodů na devátý Hodonín.

    Nejvíce utkání (8) odchytal za horácký tým bývalý brankář Komety Brno B Zdeněk Slavíček (⌀ 2,5 inkasované branky na zápas). Za Velmez naskočil i do posledních dvou zápasů, proti Hodonínu zaznamenal nulu, v klání s Havlíčkovým Brodem pustil za svá záda 3 góly, jeho týmu se ale nepodařilo ani jednou skórovat a velkomeziříčští tak s Bruslaři prohráli 3:0.

    SESTAVA VELMEZU V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Slavíček (J. Juda) – J. Švejda, Sedláček, Koželuh, Ambrož, Slabý, Báňa, Trnka – Strnad, Oščádal, Hrnčíř, Juráň, T. Střecha, Vedral, Křenek, V. Burian, Hasoň, F. Střecha, Doležal, Kuba
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Valašské Meziříčí má za sebou sérii tří venkovních zápasů, ze kterých dovezlo domů celkem 6 bodů za 2 výhry na ledě Kopřivnice a Vyškova, na Havířov valašská výprava nestačila a padla 5:0. ,,Dnes nás dohnalo to, že posledních 14 dní máme větší marodku, moc nás netrénuje. Už hrajeme dlouho na 3 lajny, tahali jsme za kratší konec a Azet si to pohlídal. Jdeme ale dál, teď nás čeká velice důležitý zápas s Velkým Meziříčím, doufám, že se nám vrátí marodi a uhrajeme tři body," komentoval Lukáš Plšek po posledním zápase na ledě AZ Havířov.

    Po nemoci se do posledního zápasu vrátil kapitán Jan Křivohlávek, týmu ale stále chybí útočníci Šimon Kuchařík, Daniel Stodůlka, Lukáš Finsterle a obránce Stanislav Báchor.

    Dobrou sezónu ve Valašském dresu letos prožívá obránce Tomáš Holiš, který letos už třikrát skóroval a překonal tak své gólové maximum z minulého ročníku.

    Tabulku produktivity Bobrů se od zápasu ve Vyškově nezměnila, v Havířově se totiž Bobrům nepodařilo ani jednou skórovat. S 10 body (4+6) ji tak i nadále vede Jan Křivohlávek, za ním je bek Jakub Ďurkáč (3+6). Hrající asistent Tomáš Vávra letos doposud zaznamenal 8 bodů (4+4).

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Slovák (Vašica) – Holiš, Riedl, Liss, Ďurkáč, Sviták, Gabrhelík – Křivohlávek (C), Vávra (A), Kozubík – Bachánek, Tarnoczy, Andris – Pětník, Vavřík, Martinec.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Gréč, Hanák, Ďurkáč, Riedl, Holiš, Sviták, Liss – Kozubík, Vávra (A), Křivohlávek (C) – Andris, Bachánek, Finsterle – Martinec, Vavřík, Pětník – Pokorný.

    Trenér: Lukáš Plšek

    HHK Velké Meziříčí: Juda (Slavíček) – Ambrož (C), Slabý, Sedláček, Švejda, Koželuh, Vlašín (A), Trnka – Juráň, Vedral, Strnad, Oščádal, Báňa, Burian, Hasoň, F. Střecha, Doležal, Křenek (A).

    Trenér: Štěpán Oberreiter

    Rozhodčí: Vaněk – Vengřín, Bartek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    U kotouče jsou jako první hosté, Pavel Ambrož zkoušel rozehrát, ale jeho puk získal jeden z valašských útočníků a hned vystřelil na Judu. Ten má první zákrok.
     
    00:29
    Gréč dostal pas na modrou a ihned vypálil, jeho pokus Juda odrazil. Zanedlouho dostal puk před gólmana Hanák, který taktéž prověřil jeho pozornost.
     
    01:00
    I Slovák má první zákrok, vhazuje se před jeho svatyní. Bobři se dokázali dostat do útočné třetiny.
     
    01:46
    Bobři kombinují u branky Velmezu, nemají se ale ke střele.
     
    02:10
    Jeden z hráčů HHK vybojoval puk za vlastní brankou a poslal dopředu Báňu, ten zkusil střelu, ovšem zblokován obráncem Valachů minul.
     
    02:48
    Pětník se zkoušel uvolnit u vlastní modré, jeho únik ale hned zastavil kapitán Velmezu. Zanedlouho se mu ale podařilo dostat více dopředu a zavezl puk za branku soupeře. Před svatyní se najížděl Martinec, ale nahrávky se nedočkal.
     
    03:32
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Trnka – 2 min., podrážení.
     
    03:45
    Valaši kombinovali u modré, Gréč poslal pas na Křivohlávka, který propálil zeď před sebou až na Judu, ten odrazil puk svými betony.
     
    04:35
    Křivohlávek nahrál puk z jednoho kruhu na druhý na Hanáka, ten mu kotouč vrátil zpět. Zanedlouho se kus černé gumy ocitl osamocen před svatyní, nikdo ho ale nedorazil.
     
    05:17
    Hanák měl na hokejce dobrou šanci změnit poprvé skóre zápasu, odkrytou branku ale minul.
     
    05:45
    Bobři vyhráli buly před Judou, Velmez už hraje s plným počtem hráčů. Doležal ale dokázal vybojovat puk ve středu hřiště a dovezl ho až před Slováka, obrana Valachů ale drží.
     
    06:23
    Další z akcí Valmezu přerušil pískaný ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    06:34
    Buly vyhráli domácí, Sedláček z Velmezu ale kotouč získal ve středu hřiště a vypálil na branku, trefil ale jen ochranné plexi.
     
    07:47
    Vhazování před Slovákem vyhráli domácí. Riedl rozehrál za svou brankou a poslal dopředu Andrise. Bobři ale puk vzápětí ztratily a Velmez se tak pokouší dostat víc do jádra kluziště.
     
    08:43
    Velké Meziříčí má nyní lepší chvilku v zápase, dokázalo se dostat blíže před Slováka, na pořádnou střelu se ale nezmohli.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Pokorný – 2 min., napadení.
     
    09:49
    Velmez se ještě nestihl pořádně usídlit u branky Valachů, ti už puk vyhazují ven.
     
    10:23
    Další vyhozený kotouč z obranné třetiny Valmezu.
     
    10:51
    Strnad se dostal blíže mezi kruhy, Bobři ale jeho puk získali a znovu vyhazují.
     
    11:10
    Slovák má v oslabení první zákrok.
     
    11:23
    Strnad z pravého kruhu vystřelil až na Slováka, puk se odrazil a dopředu můžou Valaši.
     
    12:13
    Ďurkáč vybojoval puk ve středním pásmu, Filip Střecha ho ale po chvilce získal za vlastní svatyní a vyvezl ho dopředu. Bobři puk znovu získali a vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    13:06
    Juráň se ze středního pásma dostal před Slováka, ke střele se ale neodvážil. Puk mají na svých holích znovu domácí, Andris se zkoušel prodrat dopředu, Finsterle byl ale za modrou dříve jak on a je tak pískán ofsajd.
     
    13:51
    Hráči bojovali o puk u domácí střídačky, úspěšnější byl nakonec Velmez. Doležal dostal kotouč až před Slováka, ten pohotově zasahuje.
     
    14:43
    Další mela před Valašskou brankou. Sedláček vystřelil z prostoru před brankovištěm, Slovák puk vyrazil před sebe a hráči Velmezu se ho tak snažili dorazit. Hra je nakonec přerušena.
     
    14:56
    Buly před Judou vyhráli domácí. Křivohlávek dostal hned po vhazování puk na svou hůl a vystřelil. Juda drží gumu v náruči.
     
    15:15
    Ďurkáč vystřelil od modré, puk až k Judovi nedoletěl, za to se zanedlouho ocitl na druhé straně, Slovák si vyjel z branky a rozehrál ho dopředu.
     
    16:07
    Hráči bojují o kotouč v obranné třetině hostí. Na žádné z hokejek nevydržel moc dlouho. Filip Střecha nakonec puk zavezl dopředu, ke střele se ale neodvážil.
     
    17:44
    Bobři jsou znovu při síle a tlačí Velmez u jeho svatyně. Vavřík nahrál z kruhu na Pokorného, ten vystřelil na Judu. Branku minul.
     
    18:20
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Švejda – 2 min., sekání.
     
    18:38
    Gréč s Hanákem kombinují u modré, Kozubík stíní před brankářem. Střelu jsme ale zatím neviděli.
     
    19:22
    Velmez vyváží kotouč dopředu, vzápětí je ale znovu na hokejkách Valmezu.
     
    19:46
    Bobři se ještě snaží na delší chvíli usídlit před Judou, Velmez jim ale jejich akce kazí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu zápasu mezi týmy HC Bobři Val. Meziříčí a HHK Velké Meziříčí, ve které jsme zatím gól neviděli. Více šancí si rozhodně vybudovali domácí, Juda ale šance Valmezu s klidem pochytal.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Buly vyhráli hosté, Sedláček ale nahodil puk dozadu.
     
    20:19
    Velmez v plném počtu. U puku jsou Valaši, Finsterle mohl dorážet před Judou, branku netrefil.
     
    21:14
    Oščádal chvíli operoval před Slovákem, u branky se pokoušel dostat puk před něj, přes betony se ale nedostal.
     
    21:34
    Tomáš Střecha dostal pas před odkrytou brankou, nahrávka mu ale nesedla a síť minul.
     
    22:14
    Bachánek z pravého kruhu nahrával do mezikruží na rozjetého Andrise, ten minul.
     
    22:37
    Zanedlouho se rýsovala podobná akce Valmezu, puk ale končí v náruči Judy a hra je pozastavena.
     
    23:37
    Švejda nahrával po modré na spoluhráče, ovšem nepřesně a Velmez tak ztrácí pásmo.
     
    24:23
    Doležal poslal dopředu dalšího spoluhráče, puk vzápětí ztrácí.
     
    24:45
    U kotouče znovu Bobři. Kozubík vyslal střelu na Judu, ten puk vyrazil. Zanedlouho se o stejnou věc pokusil Vávra, ten taktéž míjí.
     
    25:17
    Bachánek dojel s kotoučem až mezi kruhy a bekhendem zakončil, puk byl zastaven brankářem.
     
    25:35
    Oščádal dostal kotouč a před brankou z otočky vystřelil, branku netrefil.
     
    26:11
    Finsterle netrefil odkrytou branku! Zanedlouho pálil Ďurkáč, taktéž netrefil.
     
    26:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! ADAM BACHÁNEK dostal přesnou nahrávku přímo před brankáře a pohotově bekhendem zakončil. Asistence: Lukáš Finsterle, Tomáš Andris.
    26:27 BACHÁNEK - 1:0
     
    27:31
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Švejda – 2 min., držení.
     
    28:21
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Kozubík – 2 min., sekání.
     
    28:32
    Hraje se 4 na 4. Bobři se posouvali dopředu, puk ale končí na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Slovákem.
     
    28:56
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Velmez srovnává stav utkání, ALEŠ TRNKA dostal rychlý pas na hokejku a z levé strany propálil Slováka. Asistence: Petr Slabý, Jiří Doležal.
    28:56 TRNKA - 1:1
     
    30:41
    Oba týmy už hrají v plném počtu. U kotouče je Švejda, ten ho zavezl dopředu, HHK puk vzápětí ztratili.
     
    31:34
    Ďurkáč střílel z blízkosti na Judu, branku těsně minul.
     
    31:58
    Finsterle si vyjel s pukem do mezikruží a vystřelil přes zeď. Juda má zásah, ale puk mu vypadl. Na dorážku se zde ale nikdo nenacházel.
     
    32:47
    Slabý nahrál z pravé strany na posledního střelce Aleše Trnku, jeho rychlou střelu Slovák vyrazil.
     
    33:13
    Vavřík dostal puk za modrou a nahrál na najetého Pokorného, který se blížil k Judovi. Jeho pokus o střelu byl zblokován.
     
    33:54
    Křivohlávek dojel ke kruhům, atakován obranou Velmezu ale nezakončil, nahrál za sebe na Kozubíka. Ten puk nezachytil, neboť byl pokryt dalším hráčem hostí.
     
    34:20
    Riedl dostal kotouč ve vlastním pásmu a poslal dopředu Kozubíka. Ten u modré ale zabrzdil a je jeden ze spoluhráčů tak byl za modrou dřív. Je tak pískán ofsajd.
     
    34:47
    Ďurkáč zkoušel poslat dopředu své spoluhráče, ti ale hrát nemohli, byl by pískán ofsajd, vzhledem k jejich postavení.
     
    35:36
    Vhazování přes Slovákem vyhráli domácí, daleko dopředu se ale nedostali. hosté puk získali u své obranné modré.
     
    35:58
    Taktéž se ale nedostali moc daleko, je pískán ofsajd.
     
    36:03
    Buly před Slovákem, úspěšnější Velmez, který hned pálil. Trefil ale mantinel za sítí.
     
    36:33
    Další velká akce Valachů. Vavřík se ale do odkryté branky prosadit nedokázal.
     
    37:06
    Křivohlávek založil útok, před brankou číhal Vávra, který zkoušel zakončit bekhendem. Juda v leže jeho pokus zneškodnil, hraje se však dál.
     
    37:43
    Křivohlávek střílel z mezikruží na Judu, ten má další zákrok.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Sedláček – 2 min., podrážení.
     
    38:04
    Bobři vyhráli vhazování před Judou. Velmezu se podařilo vyhodit, Bobři se ale znovu staví před brankářem Velmezu.
     
    38:50
    Bobři kombinují, ke střele z blízkosti se odvážil Kozubík, gólman HHK má ale jen další čárku do statistik.
     
    38:55
    Svěřencí kouče Oberreitera znovu vyhazují a drží puk v útočném pásmu. Bobrům se nedaří na delší dobu usídlit před jejich brankářem.
     
    39:41
    Riedl nahrál ke pravému kruhu na Andrise, ten rychle zakončil, trefil pouze betony.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou periodu, ve které jsme už branky vidět mohli. Nejprve se po menší akci před brankou prosadil Adam Bachánek, zanedlouho byl ale stav srovnán, když poslal puk za záda Slováka velkomeziříčský Aleš Trnka.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Na buly lepší hosté a hned se derou dopředu.
     
    40:28
    Velmez po neúspěšné akci znovu rozehrává a jde dopředu, Slovák má první zákrok ve třetině.
     
    41:05
    Hosté jsou zatím více u puku, Bobři se ještě ke hře nedostali.
     
    41:32
    Andris dostal pas a zavezl puk za modrou. Bobři si budují tlak, Velmez fauluje ale jeho soupeři je ponechána výhoda.
     
    42:05
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Trnka – 2 min., hákování.
     
    42:23
    Vávra, Gréč, Křivohlávek u modré a kombinují, kapitán týmu nakonec posílá puk za branku, kde ho získali hosté a ti hned vyhazují.
     
    42:55
    Juda má další zákrok, střelu s jasně viděl.
     
    43:09
    Finsterle z prostoru před brankoviště přestřelil.
     
    43:20
    Finsterle vyhrál buly, Riedl s Ďurkáčem nahrávají u modré. Žádná střela na Judu ale zatím neletí.
     
    44:05
    Velmez v plném počtu, Trnka je na ledě.
     
    44:23
    Finsterle bekhendem zakončil, halou se ale ozval zvuk odrazu od betonu.
     
    44:32
    Martinec ztratil puk u útočné modré a to byla hned šance pro hosty. Velmez se dere dopředu, před Slovákem se zjevil jeden z hráčů. Zkušený gólman má ale jen další zákrok.
     
    44:51
    Vávra se mohl uvolnit sám mezi kruhy, jeho akci ale rychle překazil obránce Velmezu, který mu skočil před hokejku.
     
    46:10
    Hasoň dostal nahrávku od Ambrože před brankoviště, k zakončení bekhendem se nedostal.
     
    46:53
    Sviták s Holišem rozehráli puk z poza branky, jejich akci ale rychle překazili nájezdníci z Velmezu, ti se pokouší od mantinelů dostat kotouč do mezikruží.
     
    48:09
    Vávra dostal dopředu Kozubíka. Kotouč ale znovu nakonec končí na velkomeziříčských hokejkách a dopředu si najíždí Vedral.
     
    48:18
    Vedral zakončuje přesně na Slovákovu hruď, ten má puk v náruči.
     
    48:34
    Buly před Judou vyhráli Bobři. Finsterle vypálil rychlou střelu, trefil ale mantinel za brankou.
     
    49:05
    Filip Střecha rozehrál puk u své brány, Velmez se ale dopředu moc nedostal.
     
    49:37
    Bobři získali puk. Pětník si zajel až před Judu a bekhendem zkusil zakončit, jeho střelu si ale gólman hostí vychutnal zákrokem lapačkou.
     
    49:50
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Krásná akce v podání DOMINIKA POKORNÉHO. Ten dostal nahrávku od Křivohlávka před bránu a střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Křivohlávek, Tomáš Vávra.
    49:50 Dominik POKORNÝ - 2:1
     
    51:03
    Martinec nahrál bekhendem před branku na Vavříka, ten zkoušel tečovat. Juda má ale jen další zákrok.
     
    51:33
    Pětník se chystal dopředu, Martinec byl ale v ofsajdu.
     
    52:20
    Křivohlávek dostal puk před brankou, překvapivě ale nevystřelil, jen nahrál za sebe.
     
    52:28
    Ďurkáč leží po srážce na zemi, vypadá to, že asi nedohraje.
     
    52:36
    Finsterle s Andrisem vyvezli kotouč dopředu. První jmenovaný vypálil puk na Judu, ten znovu zasahuje.
     
    52:52
    Holiš dostal nepřesnou nahrávku na modrou, střela se mu taktéž nevyvedla. Branku minul.
     
    53:36
    Po střele Vavříka kombinovali Bobři u svatyně hostí. Velmez jedu z nahrávek zastavil a dral se dopředu. Akce hostí ale končí na zakázaném uvolnění.
     
    54:17
    Další akce Valachů končí icingem. Vhazuje se před Slovákem, na buly úspěšnější Velmez.
     
    54:41
    Vávra dojel s pukem až k pravému kruhu, místo střely ale zvolil pas mezi kruhy, zde ale puk správného adresáta nenašel a u kotouče jsou hosté.
     
    55:09
    Hosté vyhodili puk ven, Bobři ho ale rychle získali a zahájili bleskový přesun.
     
    55:28
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    F. Střecha – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:58
    Bobři ztratili puk ve středu kluziště a to byla šance pro jednoho z velkomeziříčských hráčů. Slovák si ale na střelu počkal.
     
    56:20
    Bobři pomalu rozehrávají, Riedl z pravého kruhu vystřelil na Judu, ten puk vyrazil vyrážečkou.
     
    56:59
    Martinec se zkoušel rychle prodrat dopředu, Velmez jeho akci odvrátil. Zanedlouho se o něco podobného pokusil Pětník, taktéž neúspěšně.
     
    57:58
    Pětník dostal nahrávku z poza branky ale z první se mu nepodařilo zakončit, puk mu přeskočil hokejku. Na druhý pokus vystřelil, ale puk byl vytečován ven.
     
    58:07
    Oddechový čas pro tým HHK Velké Meziříčí.
     
    58:10
    Ambrož dostal po buly puk na hůl, nepodařilo se mu rozehrát. Bobři kombinují u branky hostí.
     
    58:46
    Juda jde ven z branky. Velmez tlačí na soupeře, Bobři vyhazují.
     
    59:13
    Andris z vlastního pásma poslal rychlou střelu do prázdné branky, puk těsně svatyni minul. Je pískán icing.
     
    59:27
    Vhazuje se před Slovákem, hosté bez brankáře v brance.
     
    59:46
    Andris dostal puk v útočném pásmu, ke střele mu ale bránila obrana soupeře.
     
    Konec zápasu. (19:08:58)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 27. Bachánek (Finsterle, Andris), 50. Pokorný (Křivohlávek, Vávra) – 29. Trnka (Slabý, Doležal)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Gréč, Hanák, Ďurkáč, Riedl, Holiš, Sviták, Liss – Kozubík, Vávra (A), Křivohlávek (C) – Andris, Bachánek, Finsterle – Martinec, Vavřík, Pětník – Pokorný.


    Trenér: Lukáš Plšek

    HHK Velké Meziříčí: Juda (Slavíček) – Ambrož (C), Slabý, Sedláček, Švejda, Koželuh, Vlašín (A), Trnka – Juráň, Vedral, Strnad, Oščádal, Báňa, Burian, Hasoň, F. Střecha, Doležal, Křenek (A).


    Trenér: Štěpán Oberreiter

    Rozhodčí: Vaněk – Vengřín, Bartek
    bahis siteleri