Benátky n/J – Mostečtí Lvi 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 2:1 (kon.)
Kopřivnice – SHKM Hodonín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Znojmo 1:5 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Hronov – Klatovy 2:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Vyškov 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Kobra 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 7:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HC Tábor
Sobota 26.11.2022, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Ústí nad Labem pro dnešek vše a přeji vám hezký zbytek sobotního večera. (18:11:54)
     
    Bitva na ústeckém stadionu je u konce! Tábor dlouho sahal po vyrovnání, nakonec mu ale právě tato snaha byla osudná, neboť Slovan potvrdil své vítězství trefou do prázdné branky v poslední minutě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Právě odkrytá branka se nakonec stala Táboru osudná! Jan Smola ukořistil v souboji kotouč, který posunul dopředu za obranu na volného JANA RUDOVSKÉHO, ten už celkem v poklidu dojel směrem k prázdné táborské kleci, do níž uklidil kotouč. Asistence: Jan Smola.
     
    58:35
    Lukáš Endál si dojel do rohu kluziště pro kotouč a spolu s Filipem Vlčkem rozjíždějí další kombinaci Jihočechů.
     
    58:11
    David Gába zamířil na střídačku, Tábor to zkouší v šesti!
     
    57:50
    Černého střela od modré minula ústeckou branku o kousek.
     
    57:04
    Kolem ústecké branky kroužil Šulek. Jemu ale cestu zkřížil Michal Daniel, který následně nabídnul příležitost k úniku Lukášovi Kučerovi.
     
    Dnešní utkání sleduje 841 diváků.
     
    56:19
    Rychlá ústecká souhra po buly a další důrazná rána Jiřího Drtiny! Tentokrát ale našel své místo na betonech táborského gólmana.
     
    55:59
    Pavel Kordule zablokoval Suchánkovu ránu od modré a sám se vydal dopředu. Zde našel přihrávkou zpoza branky Jiřího Drtinu, jehož dělovku ovšem Gába dokázal polapit.
     
    55:10
    Richard Záruba odstavil od kotouče Petra Zíba, který si už stavěl puk na střelu. Kotouč se ale tentokrát doklouzal až na icing a vhazovalo se ještě blíže u Stahla.
     
    54:24
    Klička Lukášovi Kučerovi nevyšla dle představ. Puk se tedy dostal do moci Ondřeje Šulka, proti jehož zakončení z levé strany musel své betony vytasit David Stahl.
     
    54:07
    Hosté v plném počtu.
     
    53:14
    Dlouhé Plášilovo nahození zastavil až David Stahl. Do útoku pak kotouč vyvezl Jaroslav Roubík a Slovan ukořistil pozice před Gábou.
     
    52:58
    Domácí v plném počtu.
     
    52:56
    Ze středního pásma nahodil puk dopředu Jiří Drtina. Zde ale stáli jen hráči v táborském dresu.
     
    52:09
    Přes střední pásmo se posunul dopředu Kamil Černý, který následně tvrdě vyhodil puk těsně vedle pravé tyče Stahlovy klece. Slovan se ale rychle oklepal a přesunul na opačný konec kluziště. Zde ale nic vytěžit nedokázal, navíc byla hra přerušena pro Korduleho postavení v brankovišti.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Lukáš Endál – 2 min., vysoká hůl.
     
    51:19
    Ústeckým se zkraje dalšího oslabení povedlo vyhodit kotouč směrem ke Gábovi, totéž při druhém táborském pokusu o průnik.
     
    50:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Richard Záruba – 2 min., hákování.
     
    50:51
    Malý kousek chyběl Ondřeji Šulkovi k přesnému zacílení kotouče k pravé tyči. I s přispěním Richarda Záruby ovšem táborský gólman skulinu ve Stahlově svatyni nenašel.
     
    49:52
    Slovan stále drží puk na svých holích a pokračuje v kombinační hře po obvodu útočné třetiny.
     
    49:08
    Znovu Daniel, tentokrát zablokoval táborskou střelu od modré čáry a vyslal do akce duo Smola – Damašek, kterým sekundoval Jaroslav Roubík. Právě na něj mířila Smolova přihrávka, avšak veterán v sestavě Slovanu tentokrát v rychlosti puk přesně nezpracoval.
     
    48:43
    Michal Daniel poslal křižmo přes střední pásmo puk na Karla Šefla, který si to startoval do útoku. Sudí ho ale na modré zastavili v ofsajdu.
     
    48:25
    Hosté v plném počtu.
     
    47:28
    Pavel Kordule kličkoval s pukem na holi podél mantinelu a pokoušel se najít někoho ze spoluhráčů. Nicméně od Trefného se mu vrátil kotouč zpět, pas na Costu příliš přesný nebyl.
     
    46:39
    Jihočeši dokázali vyhodit puk podél mantinelu až ke Stahlovi. Ústečtí se tedy pro něj museli vrátit, celkem rychle ale opět obsadili pozice u Davida Gáby.
     
    46:25
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jakub Suchánek – 2 min., hákování.
     
    45:31
    Domácí v plném počtu.
     
    45:31
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! V levém kruhu se k puku dostal ONDŘEJ ŠULEK, který se rychle zorientoval a z první poslal puk do odkrytého prostoru u bližší tyče branky Slovanu. Asistence: Jakub Matušík a Lukáš Endál.
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Martin Tůma – 2 min., hákování.
     
    44:39
    Na Davidu Stahlovi je momentálně enormní množství zátěže. Plášilovu střelu dokázal vyrazit, načež se ještě o dorážku pokusil Seidl. Stahlovi se ale povedlo rychle se v brance přesouvat.
     
    43:49
    Další povedený zákrok Davida Stahla. Dělovku na něj poslal zleva Petr Zíb, což zvládl ústecký gólman vyrazit. Táborští se následně pokoušeli o řadu dorážek, nicméně Stahl byl připravený a nakonec přikryl puk na ledové ploše.
     
    42:49
    Sám proti třem se rozjel do útočného pásma Radek Prošek. Z pravého kruhu se mu ovšem povedlo vystřelit. David Gába ale vyrazil kotouč před sebe.
     
    41:45
    Smolova přihrávka od mantinelu pouze lízla hokejku Lukáše Kučery. K puku se tedy znovu dostali hráči Tábora a přenesli hru směrem k Stahlovi.
     
    41:31
    Oba týmy v plném počtu.
     
    40:50
    Kamil Černý obral o puk Kalea Costu a nasměroval do úniku Patrika Zaymla. Ten v levém kruhu zvolil důraznou střelu, ovšem i tu dokázal Stahl vyrazit.
     
    40:19
    Ihned po buly se natlačil dopředu Jakub Matušík, který dokázal z levé strany přesně zakončit. Stahl tak musel reagovat svými betony.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Do druhé třetiny vstoupil o něco lépe Slovan, který se také záhy dostal do početní výhody. Svou úvodní přesilovku Ústečtí celkem rychle využili a dvěma dalšími góly se dostali do vedení. To už po zbytek třetiny dokázali podržet.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jan Rudovský – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Tomáš Hubata – 2 min., hrubost.
     
    39:05
    Jaroslav Roubík našel na modré Jiřího Drtinu, po jehož nahození chyběl Proškovi jen malý kousek k doklepnutí puku do branky. Táborským se totiž povedlo vykopnout kotouč doslova z brankové čáry.
     
    38:00
    Jan Smola si vyčíhal na Zíbovo posunutí kotouče od mantinelu směrem na střed ledové plochy. Díky tomu se sám dostal k průniku a k zakončení. Gába ale proti jeho střele zleva vytasil betony.
     
    37:12
    Do souhry mezi Costou a Proškem se v mezikruží vložil bránící hráč Tábora, který hokejkou posunul puk dopředu.
    36:27 Martin TŮMA - 3:1
     
    36:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to příliš dlouho a Slovan navyšuje vedení na rozdíl třech branek! MARTIN TŮMA se postavil na hranici brankoviště, kde převzal krátkou přihrávku od Trefného a bleskově posunul kotouč za záda táborského gólmana. Asistence: Jakub Trefný.
     
    36:11
    O podobný pas se nyní pokoušel Jan Rudovský, Trefného ale před brankou nenašel.
     
    35:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Souhra dlouholetých spoluhráčů vyšla perfektně! Ondřej Damašek zpoza branky našel povedeným pasem JANA SMOLU, stojícího v prostoru mezi kruhy. Ten neváhal ani nejmenší okamžik a z první přesně uklidil kotouč za záda Davida Gáby. Slovan se tak ujímá vedení. Asistence: Ondřej Damašek.
     
    34:46
    David Vala nahodil vyšší kotouč směrem do útočného pásma. Do dráhy letu kotouče se ale holí vložil Jakub Trefný, který puk vytečoval mimo hrací plochu.
     
    33:45
    Další Plášilova střela, opět po buly. Stahl ovšem reagoval svými betony a Slovan otočil směr hry.
     
    33:24
    Po buly a rychlé kombinaci tvrdě od modré vypálil Karel Plášil. V tomto případě ale dokázal Stahl vyrazit puk za sebe k mantinelu.
     
    32:47
    Richard Záruba na modré zastavil kotouč a posunul ho dopředu na Kalea Costu. Ten vyjel o malý kousek dopředu a od druhé modré poslal tvrdou střelu na Davida Gábu. Gólman Tábora ale vytasil proti puku lapačku.
     
    32:33
    Hosté v plném počtu.
    32:33 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    32:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! V chaosu před táborskou brankou vyčíhal JAROSLAV ROUBÍK volný kotouč a volnou skulinu u pravé tyče Gábovy svatyně, do níž naprosto neomylně puk uklidil. Asistence: Petr Vodička a Lukáš Kučera.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Milfait – 2 min., držení.
     
    31:18
    Od modré se pokusil o vystřelení Tomáš Hubata. Těsně před ním ale stál Pavel Kordule, který svým tělem ránu zblokoval a Táborští se vrátili směrem k Davidu Gábovi.
     
    30:35
    Ústečtí se dostali do průniku třech proti dvěma. Postupně přenášeli hru více do leva, odkud také zakončoval Jaroslav Roubík. Ovšem i jeho dalekonosnou ránu od mantinelu udržel Gába ve svém náručí.
     
    29:41
    Jan Smola dokázal vystřelit, přestože ho stíhal Jan Milfait, který se ještě snažil celou situaci Smolovi znepříjemnit svou hokejkou. Ústecký forvard se ale dokázal otočit a z levého kruhu umístit kotouč na táborskou klec. I v tomto případě ale zůstal David Gába připraven.
     
    28:56
    Do pásma se tentokrát probojoval Pavel Kordule, jemuž ještě kryl záda Kale Costa. Táborští ale v obraně zvolili krapet důraznější hru, kvůli které se Ústečtí nedostali do zakončení.
     
    27:48
    Martin Tůma pronikal sám podél mantinelu do útoku. Na modré čáře ho ale tělem zastavil Tomáš Hubata. Tůmovi se tak alespoň povedlo poslat dopředu puk, čímž na malou chvíli zbrzdil zpětný táborský přesun před Stahlovo brankoviště.
     
    27:04
    Kale Costa se po dlouhé kombinaci v útočném pásmu odhodlal v levém kruhu k zakončení na Davida Gábu a po přihrávce na něj z první vyslal povedenou střelu k tyči. Gólman Tábora se ale nakonec zvládl přesunout a ránu vykrýt tělem.
     
    25:46
    Zpoza vlastní branky se staví k rozehrávce Kamil Černý. Ta byla úspěšná, Tábor znovu obsadil pozice v útočném pásmu.
     
    25:00
    Radek Seidl nepřešel přes Dominika Vacíka, který mu zblokoval cestu svým tělem. Tábor se ale i tak drží na dostřel ústecké branky.
     
    23:51
    Lukáš Endál obkroužil Stahlovu branku a pokusil se z otočky doklepnout kotouč k bližší tyči. Ústeckému strážci svatyně se ale povedlo precizně uzamknout prostor u pravé tyče a nepropustil puk za svá záda.
     
    23:10
    Volný kotouč si u vlastní branky přisvojil Jakub Suchánek. Ten následně vyslal do brejku Jana Milfaita, jehož v rohu kluziště obrali o puk hráči Slovanu.
     
    22:36
    Pokus Jana Rudovského o střelu z mezikruží zastavil Tomáš Hubata. I tak ale Slovan pokračuje v útočném tlaku na táborskou branku.
     
    22:11
    Jihočeši se záhy dostali k obratu a z pravé strany k zakončení Ondřej Šulek. Stahlovi se ale podařilo tělem přikrýt kotouč na ledové ploše.
     
    21:42
    Zárubovo nahození po pravém úhlu před branku tečoval směrem na Gábu Kale Costa. Puk ale zvedl až příliš vysoko, dokonce do ochranné sítě nad brankou Tábora.
     
    21:18
    Nepřesný výhoz Jakuba Trefného ze středního pásma znamená zakázané uvolnění Slovanu a přenesení hry blíže k brance Davida Stahla.
     
    21:09
    Do útočného pásma se s pukem na holi dostával Pavel Kordule. Na modré čáře ho ale zastavili sudí v postavení mimo hru.
     
    20:33
    Počátek druhé třetiny vyšel aktivněji více Slovanu. Kale Costa se rychle dostal do útočného pásma a svou střelou rozdunil mantinel za zády Davida Gáby.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. K vidění byl poměrně vyrovnaný hokej s řadou příležitostí na obou stranách. Více štěstí ale měli Jihočeši, kteří díky tomu otevřou druhou část utkání s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Jakubu Trefnému se nepodařilo vyhodil puk podél mantinelu. Toho se tedy opět zmocnili hráči Tábora, kteří se s ním přibližují ke Stahlovi.
     
    19:19
    Zakončení Ondřeje Šulka z levého kruhu zvládl Stahl podržet na ledové ploše.
     
    18:41
    Na druhé straně mohl zahrozit Jan Duda, který měl před sebou volný průjezd směrem na Stahla. Puk mu ale poskakoval, čehož využila dvojice bránících hráčů Slovanu, která mu zkřížila cestu a o kotouč ho připravila.
     
    17:14
    Další velká akce Ústeckých a další povedený zákrok Davida Gáby! Zpoza branky poslal Jaroslav Roubík puk na Martina Tůmu, který stál před brankovištěm. Tůma si puk zpracoval a z těsné blízkosti poslal po ledě na Gábu. Gólman kohoutů ovšem i v tomto případě dokázal puk vyrazit.
     
    16:24
    Jan Smola svým pasem našel Radka Proška u opačného mantinelu. Ten vyjel přes střední pásmo, posléze ale jen vyhodil puk dopředu směrem ke svatyni Davida Gáby.
     
    15:25
    Hosté v plném počtu.
     
    15:12
    Trefného nahrávku z vrcholu od modré napasoval důrazně na Gábovu klec Martin Tůma. Netrefil ale správný směr, puk se pouze prolétl vedle vzdálenější tyče.
     
    14:41
    Po následném buly dokázal Tábor vrátit puk směrem k ústecké brance a Slovan se musel vrátit zpět.
     
    14:04
    Nadějnou kombinaci Slovanu zakončoval z vrcholu brankoviště Richard Záruba. I jemu k úspěšnému konci chyběl malý kousek, stál příliš blízko před Gábou, který tím pádem zvládl kotouč vyrazit.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jakub Matušík – 2 min., podrážení.
     
    13:25
    Roubíkovo tenisové nahození kotouče se pokusil tečovat na branku Pavel Kordule. Puk ovšem příliš plachtil ve vzduchu a Gába ho dokázal bez obtíží pokrýt.
     
    12:25
    Lukáš Kučera vyslal z levého kruhu křižnou ránu na Davida Gábu. Puk ale na táborského gólmana nedolétl. V první možné příležitosti ho sklepl směrem na ledovou plochu Kamil Černý.
     
    11:08
    Lukáš Endál obral o kotouč Jakuba Trefného a pokračoval v průjezdu útočným pásmem. Tentokrát se ale Táborští k zakončení nedostali, neboť Martin Tůma mu zvládl vypíchnout puk zpět a sám se s ním vydat na opačnou stranu kluziště.
     
    10:34
    Vyšší Zíbovu střelu zastavil svým tělem mezi kruhy Jiří Drtina. Ústecký tým posléze vyhodil puk na icing.
     
    09:31
    Kamil Černý na poslední chvíli sáhl hokejkou proti kotouči, který už si jal přivlastňovat Ondřej Damašek. Před ústeckým forvardem se totiž otevřela volná dálnice směrem ke Gábovi.
     
    08:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně překvapivá střela! KAMIL ČERNÝ se napřáhl kousek za modrou čáru, využil zakrytého Stahlova výhledu a přesně napasoval kotouč pod horní víko ústecké svatyně. Tím posílá Tábor do vedení. Asistence: Patrik Zayml.
     
    08:19
    Tábor už je opět v útočné třetině a pokračuje v souhře podél mantinelu. Ke střele se ale zatím neodhodlal, Ústeckým se navíc povedlo vyhodit puk na zakázané uvolnění.
     
    07:59
    Své střelecké štěstí zkusil Pavel Kordule, který poslal na Gábu křižnou střelu od mantinelu. Táborský brankář ale zvládl včas vytasit proti puku svou lapačku.
     
    07:24
    Důraznou střelu poslal z levého kruhu na Stahla Tomáš Hajič. Chyběla jí ovšem přesnost, čímž se puk pouze odrazil o mantinelu za zády ústeckého gólmana.
     
    06:28
    Petr Zíb narušil Smolovu přihrávku na Ondřeje Damaška. Tábor se tedy opět dostal ke kotouči a započal vlastní kombinaci v obranné třetině.
     
    05:29
    Domácí v plném počtu.
     
    04:34
    Malý kousek chyběl Jaroslavu Roubíkovi od otevření skóre! Nejprve se Janu Rudovskému povedlo vyjet po pravé straně až do útočného pásma, načež zpoza brány poslal Roubíkovi krosovku na hranici levého kruhu. Ústecké jednačtyříctce se povedlo vypálit z první, avšak ne zcela přesně.
     
    03:48
    Karel Plášil se s pukem vrátil k vlastní brance. Zde ovšem nabral rychlost Lukáš Endál, který dokázal přenést hru zpět k Davidu Stahlovi. Táborským se ale nedaří vystřelit.
     
    03:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Kale Costa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    03:06
    Ondřej Šulek vypálil na Stahla přes bránícího Jiřího Drtinu. Gólman Slovanu ale zavčasu proti puku vytasil své betony, díky čemuž ho vyrazil směrem k mantinelu.
     
    02:17
    Ze souboje o puk po Stahlově pravici sice jako vítěz vyjel domácí tým. Ten ale jen vyhodil kotouč dopředu a ve hře jsou opět Jihočeši.
     
    01:26
    Kale Costa zadovkou neobhodil Lukáše Endála. Ten se tedy dostal do protiakce, ovšem na modré čáře ho tělem zastavil Jakub Trefný.
     
    00:41
    David Vala nahodil kotouč podél mantinelu směrem ke Stahlovi. Táborští s ním nadále krouží po obvodu útočné třetiny.
     
    00:07
    S úvodním buly se vydali hráči Tábora k vlastní brance. Jejich rozjezd kupředu ale vzal za své ve středním pásmu, kde se puku zmocnili hráči Slovanu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Nejproduktivnější hráč Tábora:
    Jakub Matušík – 38 b. (11 + 27)

    Nejlepší střelec Tábora:
    Filip Vlček – 13 branek

    Nejlepší nahrávač Tábora:
    Jakub Matušík – 27 asistencí

    Nejtrestanější hráč Tábora:
    Lukáš Kříž – 39 TM

    Gólmanské statistiky:
    David Gába – 12 záp., prům. 2,55
    Tadeáš Dvořák – 8 záp., prům. 2,75
     
    Nejproduktivnější hráč Slovanu:
    Jan Rudovský – 26 b. (12 + 14)

    Nejlepší střelci Slovanu:
    Jan Rudovský, Pavel Kordule, Kale Costa – všichni po 12 brankách

    Nejlepší nahrávači Slovanu:
    Jan Rudovský, Jaroslav Roubík, Jakub Trefný – všichni 14 asistencí

    Nejtrestanější hráč Slovanu:
    Jakub Trefný – 41 TM

    Gólmanské statistiky:
    David Stahl – 12 záp., prům. 2,32
    Lukáš Cikánek – 8 záp., prům. 2,83
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    8. 10., HC Tábor – HC Slovan Ústí n. L. 4:3 pp.

    Branky a nahrávky: 10. Severa (Milfait, Plášil), 11. Dvořák (Hajič), 52. Vlček (Matušík, Severa), 64. Vlček (Milfait, Kříž) – 18. Prošek (Šefl, Bartoš), 24. Kordule (Trefný, Prošek), 30. Smola (Tůma, Trefný).
    Vyloučení: 7:5. Využití: 1:1. Diváků: 1543.

    Sestava Tábora: Gába – Plášil, Hubata, Dvořák, Zíb, Suchánek, Vala, Kříž, Hajič – Chocholoušek, Šulek, Dančišin, Matušík, Zayml, Duda, Milfait, Severa, Bárta, Vlček.

    Sestava Ústí n. L.: Stahl – Šefl, Trefný, Drtina, Vodička, Funk, Záruba – Berčík, Prošek, Bartoš, Kordule, Tůma, Kučera, Roubík, Rudovský, Smola.
     
    Naproti tomu Tábor drží úspěšnou venkovní bilanci. V jedenáctém kalendářním měsíci se zatím představil v Příbrami, kde zvítězil 4:2, na Kobře, tu dokonce rozstřílel 10:1, a naposledy ve Slaném proti Řisutům. Odsud si odvezl výhru 7:4. V domácím prostředí Jihočeši akorát těsně nestačili na Letňany, naopak plný bodový zisk si připsali proti Chebu, Děčínu a Klatovům.
     
    Slovanu se v domácím prostředí poměrně daří. O tom svědčí poslední dva shodné výsledky 7:2. Právě takové porážky si z Ústí nad Labem odvezly Řisuty a v posledním kole Hronov. Zbylé listopadové zápasy odehráli Ústečtí na ledě hostů, kde už tak úspěšná bilance není. Slovan nestačil na Příbram a Kobru Praha, o jeden bod jej obraly Benátky nad Jizerou. Naproti tomu z Děčína a z Klatov si odvezl plný bodový zisk.
     
    Proti sobě nastoupí týmy z čelních pozic tabulky. Ústeckému Slovanu momentálně v tabulce patří pátá příčka s 39 body na kontě. Jihočeši pak mají o pět bodů více, což jim vyneslo třetí místo v celkovém srovnání.
     
    Zdravím vás u utkání 20. kola druhé hokejové ligy, skupiny západ. Na stadion domácího HC Slovanu Ústí nad Labem přijede tým HC Tábor. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 33. Roubík (Vodička, Kučera), 36. Smola (Damašek), 37. Tůma (Trefný), 60. Rudovský (Smola) – 9. Černý (Zayml), 46. Šulek (Matušík, Endál)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Drtina (A), Vodička, Trefný (C), Záruba, Funk, Šefl, Vacík – Túma (A), Roubík, Rudovský – Kordule, Costa, Prošek – Smola, Kučera, Damašek – Daniel.
    Trenér: Jan Čaloun

    HC Tábor: Gába (Dvořák) – Vala, Černý (A), Suchánek, Hajič, Hubata, Plášil – Duda, Vlček, Matušík, Severa, Endál (A), Zayml, Chocholoušek, Milfait, Šulek, Bárta, Zíb, Seidl (C), Daniščin.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Hlinka – Sýkora, Pěkný

    Diváci: 841
    thejrc.org