Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:0, 2:0, 1:3 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 26.11.2022, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    64:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Před branku Západočechů se propracoval FILIP SAMEK, který nejprve napálil kotouč mezi betony gólmana hostí, ten nevěděl, kde je puk, a tak neměl hradecký obránce problém ho dorazit za čáru. Lvi tak v dnešním zápase vítězí. Asistence: Jiří Klíma.
     
    51:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí ale neskládají zbraně a znovu je stav duelu nerozhodný. Jiří Klíma našel křižným pasem v početní převaze volného ADAMA NOVOTNÉHO, jenž propálil Maříka nečekanou ranou. Asistence: Jiří Klíma, Lukáš Král.
     
    48:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka otáčí vývoj utkání! Matyáš Úbl našel zpoza branky volného ALEŠE HOFRAJTRA, který si vyjel před domácí klec a po zemi překonal Vojtěcha Petříka – 2:3. Asistence: Matyáš Úbl, David Slačík.
     
    46:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovku, která navíc pokračuje! Kotouč se odrazil k MATYÁŠI ÚBLOVI, který hezkou střelou do horních částí svatyně vyrovnává. Asistence: Vojtěch Tolar, Tomáš Skala.
     
    43:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni snižují! Po odraženém pokusu kotouč poskakoval na brankovišti, kde stál připravený TOMÁŠ PITTR. Ten byl sice zadákem Mountfieldu povalen na zem, avšak i v pádu dokázal kotouč dostat na místo určení. Asistence: Petr Makovec.
     
    35:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK odskakuje do dvoubrankového vedení. Patrik Hendrych vyslal do úniku z křídla novou akvizici Hradeckých – MATĚJE HÁJKA, který svižnou ranou propálil Maříka do teploměru – 2:0. Asistence: Patrik Hendrych, Štěpán Černý.
     
    31:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní trefu zápasu! Po chybě obrany Indiánů Lvi vyrazili do úniku 3 na 1. Adam Novotný zadovkou přenechal puk z druhé vlny najíždějícímu Lukášovi Královi, jenž ho ještě posunul na JIŘÍHO KLÍMU. Ten si se zakončením počkal, připravil si ho a zkušeně překonal ležícího Matyáše Maříka – 1:0. Asistence: Lukáš Král, Adam Novotný.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 31. Klíma (Král, Novotný), 36. Hájek (Hendrych, Černý), 52. Novotný (Klíma, Král), 65. Samek (Klíma) – 44. Pittr (Makovec), 47. Úbl (Tolar, Skala), 49. Hofrajtr (Úbl, Slačík)


    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Janeček, Š. Černý, Samek (A), Mráz (A), Burda, Forejtek – Hendrych, Vítek, Král, Páleník, Novotný, Voděracký, Pavlík, Jón (C), Klíma, V. Aschenbrenner, Hájek.
    Trenér: Luboš Dvořák

    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Holubec, M. Černý, Tolar, Kocek, Skala (A), Kamas – Matějka, Pittr (C), Makovec (A), Slačík, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Fehér, Úbl, Titlbach.
    Trenér: Jiří Hanzlík

    Rozhodčí: Raška – Všetečka, Šesták.

    Diváci: 78
    thejrc.org