Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:0, 2:0, 1:3 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 26.11.2022, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    64:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Před branku Západočechů se propracoval FILIP SAMEK, který nejprve napálil kotouč mezi betony gólmana hostí, ten nevěděl, kde je puk, a tak neměl hradecký obránce problém ho dorazit za čáru. Lvi tak v dnešním zápase vítězí. Asistence: Jiří Klíma.
     
    61:39
    Aktivní Jiří Klíma se dostal k zakončení po spolupráci s Lukášem Králem. Skóre se však díky dobrému zákroku Maříka nemění.
     
    51:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí ale neskládají zbraně a znovu je stav duelu nerozhodný. Jiří Klíma našel křižným pasem v početní převaze volného ADAMA NOVOTNÉHO, jenž propálil Maříka nečekanou ranou. Asistence: Jiří Klíma, Lukáš Král.
     
    50:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tolar – 2 min., podrážení.
     
    48:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka otáčí vývoj utkání! Matyáš Úbl našel zpoza branky volného ALEŠE HOFRAJTRA, který si vyjel před domácí klec a po zemi překonal Vojtěcha Petříka – 2:3. Asistence: Matyáš Úbl, David Slačík.
     
    46:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovku, která navíc pokračuje! Kotouč se odrazil k MATYÁŠI ÚBLOVI, který hezkou střelou do horních částí svatyně vyrovnává. Asistence: Vojtěch Tolar, Tomáš Skala.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Klíma – 2 min., podrážení + 2 min., napadení.
     
    45:07
    Za brankou domácích se strhla větší šarvátka, sudí ji však záhy rozehnal.
     
    43:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni snižují! Po odraženém pokusu kotouč poskakoval na brankovišti, kde stál připravený TOMÁŠ PITTR. Ten byl sice zadákem Mountfieldu povalen na zem, avšak i v pádu dokázal kotouč dostat na místo určení. Asistence: Petr Makovec.
     
    39:06
    Mountfield HK ujel do přečíslení 2 na 1, kombinaci po ose Jón – Pavlík chtěl zakončoval druhý jmenovaný, avšak nahrávka od forvarda číslo 13 byla rychlejší než on.
     
    36:54
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Forejtek – 2 min., držení hole.
     
    35:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK odskakuje do dvoubrankového vedení. Patrik Hendrych vyslal do úniku z křídla novou akvizici Hradeckých – MATĚJE HÁJKA, který svižnou ranou propálil Maříka do teploměru – 2:0. Asistence: Patrik Hendrych, Štěpán Černý.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Mráz – 2 min., napadení.
     
    31:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní trefu zápasu! Po chybě obrany Indiánů Lvi vyrazili do úniku 3 na 1. Adam Novotný zadovkou přenechal puk z druhé vlny najíždějícímu Lukášovi Královi, jenž ho ještě posunul na JIŘÍHO KLÍMU. Ten si se zakončením počkal, připravil si ho a zkušeně překonal ležícího Matyáše Maříka – 1:0. Asistence: Lukáš Král, Adam Novotný.
     
    25:52
    Velmi dobrá sekvence Indiánů. Po sérii možností se sám před Petříkem vynořil David Slačík, jenže jeho bekhendový blafák vystihl domácí strážce svatyně.
     
    21:56
    Aleš Hofrajtr dostal přihrávku do brejku. Tváří v tvář Vojtěchu Petřikovi však minul branku a velkou šanci tak nevyužil.
     
    17:05
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tolar – 2 min., krosček.
     
    16:50
    Dobrá pasáž Mountfieldu HK brankou nekončí. Nejprve Jakub Jón nezpracoval pobídku od Štěpána Černého do úniku. Poté nebezpečně střílel Vojtěch Aschenbrenner, puk se odrážel před Dominika Pavlíka, ale ani on nedokázal skórovat.
     
    13:57
    Po skvělé přihrávce od kapitána Jakuba Jóna mohl přesilovku využít Marek Mráz, jenž se ocitl v bezprostřední blízkosti k plzeňské kleci. Domácí obránce však branku těsně netrefil. Navíc stál v brankovišti, a tak se hra přerušuje.
     
    13:17
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    M. Černý – 2 min., podrážení.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jón – 2 min., podrážení.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 31. Klíma (Král, Novotný), 36. Hájek (Hendrych, Černý), 52. Novotný (Klíma, Král), 65. Samek (Klíma) – 44. Pittr (Makovec), 47. Úbl (Tolar, Skala), 49. Hofrajtr (Úbl, Slačík)


    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Janeček, Š. Černý, Samek (A), Mráz (A), Burda, Forejtek – Hendrych, Vítek, Král, Páleník, Novotný, Voděracký, Pavlík, Jón (C), Klíma, V. Aschenbrenner, Hájek.
    Trenér: Luboš Dvořák

    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Holubec, M. Černý, Tolar, Kocek, Skala (A), Kamas – Matějka, Pittr (C), Makovec (A), Slačík, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Fehér, Úbl, Titlbach.
    Trenér: Jiří Hanzlík

    Rozhodčí: Raška – Všetečka, Šesták.

    Diváci: 78
    bahis siteleri