Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 26.11.2022, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    59:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Napodruhé se to již hostům povedlo, ze středního pásma do opuštěné klece míří PATRIK ANTONY a Kometa bere tři body za výhru 4:1. Bez asistence.
     
    54:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. JAN BRABENEC si před brankou naše přihrávku Davida Štula a zblízka jí srazil za záda bezmocného Nováka. Asistence: David Štulo, David Röss.
     
    39:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    ADAM VESELSKÝ se dlouho zastřeloval, dva jeho pokusy byly zblokovány. Nyní se ale už raduje. Vildomecova příhra od modré se dostala k produktivnímu jihlavskému forvardovi, jenž se z pravé strany trefil přesně nad rameno Fajmona. Asistence: Matěj Vildomec.
     
    24:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní byl i Novák, jenž chytá zatím velmi dobře, bez šance. DAVID ŠTULO naznačil střelu, rychle objel branku a protože nebyl dostoupen obránci, zasunul kotouč do sítě. Asistence: Sebastian Mitro, Jan Brabenec.
     
    16:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Signalizovaná početní výhoda přináší první branku Komety. Už to vypadalo, že se Dukla ubrání, ovšem z hole Spanela se puk dostal na DAVIDA RÖSSE, který se zblízka nemýlil. Asistence: Jakub Spanel, Jakub Zubíček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Veselský (Vildomec) – 17. Röss (Spanel, Zubíček), 25. Štulo (Mitro, Brabenec), 55. Brabenec (Štulo, Röss), 60. Antony


    HC Dukla Jihlava: Novák (Uhrin) – Jungwirth (A), Löffler, Tomica, Pražák, Tetiva, Vildomec, Ošmera (C) – Nosek, Fink, Veselský, Duka, Kytka, Váňa, Chlubna, Macek, Fiala
    Trenér: Jakub Venc

    HC Kometa Brno: Fajmon (Matoušek) – Spanel, Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Šebela, Röss, Halačka (A), Volf, Habermann, Brabenec, Pavlík, Zduba, Štulo, Červenka (C), Šichtář
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Čuňočka – Kopecký, Landsmann
    bahis siteleri