Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:8 (2:3, 1:2, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Sobota 26.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    Dobrý sobotní podvečer z havlíčkobrodské Kotliny, vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje. Druhé kolo O účast v play off proti sobě postaví BK Havlíčkův Brod a HC ZUBR Přerov. Utkání začíná v 17:00, přeji hezkou sportovní podívanou.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny počítá ztráty v kádru, ale i tak předvedl v prvním kole nadstavby srdnatý boj. V utkání s brněnskou Kometou prohrávali Bruslaři o dvě branky, ale dvěma zásahy se vrátili do hry. Favorit rozhodl o výhře deset sekund před koncem hrací doby. Havlíčkův Brod pokračuje ve využívání přesilových her, proti Brnu měl poloviční úspěšnost.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov je na tom stejně jako Havlíčkův Brdo, první zápas prohrál. Zubři podali výborný výkon, když se zvedli za rozhodnutého stavu. Nakonec z toho zisk bodů nebyl, Přerovští tedy mají před sebou zajímavý reparát. Uvidíme, s čím do zápasu tým přijde, nyní má tři porážky v řadě.
     
    Úvodní zápasy nadstavby

    Brno – Havlíčkův Brod 4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
    Branky a nahrávky: 20. Červenka (Pavlík, Jurný), 22. Pavlík (Červenka), 27. Halačka (Pavlík, Červenka), 60. Röss (Habermann) – 12. Teml (Mrtka, Kraučuk), 32. Koubek (Mrtka, Křížek), 47. Křížek (Kachlíř).
    Rozhodčí: Grygera – Smetková, Viskot.
    Vyloučení: 2:2.
    Využití: 0:1. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 31.
    Střely na branku: 42:28 (10:5, 16:15, 16:8).
    Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:3, 4:3.

    Brno: Fajmon (Matoušek) – Spanel, Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Halačka, Červenka,Zduba, Habermann, Šebela, Hamák, Pavlík, Brabenec, Štulo, Šichtař, Röss.

    Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Nový (A), Konvalina – Křížek, Koubek, Dvořák – Frühbauer, Adamec, Kozlík – Kraučuk, Hospodka, Teml – Suchý.

    Jihlava – Přerov 4:3 (0:0, 3:0, 1:3)
    Branky a nahrávky:
    23. Löffler (Fink), 32. Ošmera (Fiala), 33. Fink (Macek), 44. Chlubna (Fiala, Duka) – 45. Dobřecký (Lažněvskij, Šindler), 50. Netopil (Martiňák), 60. Dobřecký (Škňouřil).
    Rozhodčí: Kohoutek – Štěrba, Zídek.
    Vyloučení: 4:4, navíc Veselský (Jihlava) 5 minut + do konce utkání.
    Bez využití. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 83.
    Střely na branku: 38:30.
    Průběh utkání: 4:0, 4:3.

    Jihlava: Novák (34. – 35. Uhrin) – Jungwirth, Löffler, Tomica, Pražák, Tetiva, Vildomec, Ošmera – Nosek, Fink, Veselský, Duka, Kytka, Váňa, Chlubna, Macek, Fiala.

    Přerov: Ryšavý – Polame, Janek, Škňouřil, Wasserbauer, Udověnko, Ševčík – Kurelović, Šťastný, Dobša, Červenka, Netopil, Martiňák, Kurial, Dobřecký, Šindler, Lažněvskij, Mráček.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Nový (A), Teml, Konvalina – Křížek, Koubek, Dvořák – Frühbauer, Adamec, Kozlík – Kraučuk, Hospodka, Suchý.
    Trenér: Miroslav Duben

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Janek (C), Wasserbauer, Polame (A), Ševčík, Udovenko, Pohanka, Škňouřil – Dobša (A), Kurelović, Šindler, Martiňák, Mráček, Dobřecký, Netopil, Lazhnevckyj, Šťastný.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Luboš Karásek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní vhazování vyhráli domácí Bruslaři, ovšem Zubři hned jeli napadat rozehrávku domácího výběru.
     
    01:03
    První pokus zápasu měl na svědomí Marek Wasserbauer, jeho projektil minul prostor tří tyčí.
     
    01:37
    Po pravé straně se prosmýkl Adam Dobřecký, který hledal před brankou svého spoluhráče, ten na prudký pas nedosáhl. Zubři jsou aktivnější!
     
    02:06
    David Račan si připsal důležitý zákrok lapačkou, když zastavil nahození z pravého kruhu. Bruslaři nezachytili úvod zápasu.
     
    02:59
    Tadeáš Koubek se dostal po levé straně do pásma, nahrál na modrou, ovšem neměl dostatečnou podporu spoluhráčů.
     
    03:13
    Patrik Křížek vyzkoušel pozornost Vojtěcha Ryšavého, který ztlumil puk v lapačce.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., nedovolené bránění.
     
    03:48
    Adam Pohanka vypálil nepříjemný projektil od modré čáry, který musel David Račan nadvakrát likvidovat. Brankář pokryl následné dorážky Daniela Šindlera, který chtěl dopravit puk do sítě!
     
    04:59
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! DENIS DOBŠA si zpracoval puk na pravém kruhu, udělal dva tři kroky, přesně zamířil a propálil Račana na bližší tyč. Hostující útočník trefil přesně mezírku pod pravou šibenicí! Asistence: Ondřej Pomale.
     
    05:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři odpovídají na vedoucí gól po 32 sekundách hry! Dvojice Patrik Mrtka s DENISEM KRAUČUKEM zaměstnali obranu Zubrů, když druhý jmenovaný dostal nahrávku k pravé tyči, odkud mu nezbylo nic jiného, než zasunout puk do sítě! Asistence: Patrik Mrtka a Petr Hospodka.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šindler – 2 min., podrážení.
     
    06:17
    Patrik Mrtka vypálil u modré čáry, ovšem trefil prvního hráče před sebou. Zubři se následně osvobodili.
     
    07:10
    Pavel Konvalina nahodil puk na bránu, kde ho o pár centimetrů minul spoluhráč. Ryšavý vyrazil kotouč do rohu kluziště!
     
    07:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ševčík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:47
    Patrik Mrtka vypálil přes clonu, jeho pokus měl parametry na to, aby zaplul do pravého horního rohu, avšak puk skončil na plexi.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí výběr otáčí zápas v přesilové hře! Mrtkův pokus byl před brankářem Ryšavým zablokován, k dorážce se dostala dvojice LUKÁŠ KACHLÍŘ A Lukáš Nový. Prvně zmíněný poslal puk za bezmocného gólmana! Asistence: Lukáš Nový a Patrik Mrtka.
     
    09:30
    Zubři se snažili najít rychlou odpověď, ovšem jejich pokusy byly nepřesné, tedy nahrávky ve finální části. Sledujeme atraktivní podívanou.
     
    10:31
    Bruslaři se hrnuli do přečíslení, ale čárový rozhodčí signalizoval postavení mimo hru. Domácí celek vyklidil pásmo s tím, že Přerovští jeli následně do protiútoku.
     
    11:24
    Tadeáš Koubek vymyslel krásnou nahrávku na Patrika Křížka, který nezpracoval dobrou nahrávku. Kotouč se stal lehkou kořistí pro Vojtěcha Ryšavého.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Koubek – 2 min., hákování.
     
    12:08
    Protiakci Přerova zastavila obrana Havlíčkova Brodu, což vyvolalo emoce na hostující střídačce, která chtěla odpískat faul.
     
    12:45
    Hosté se nemohou usadit v pásmu, Bruslaři si skvěle rozebírají volný protihráče Zubrů.
     
    13:25
    Vojtěch Netopil vypálil puk, který tečoval Matěj Škňoural, Račan na tuhle změnu dokázal reagovat.
     
    14:07
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři sice nedokázali využít přesilovku, ale po jejím skončení vyrovnávají! Do předbrankového prostoru si najel ADAM DOBŘECKÝ, který si položil Račana a zasunul puk za pravou tyč! Asistence. Dušan Ševčík a Radek Martiňák.
     
    15:36
    Patrik Mrtka nahodil puk na Vojtěcha Ryšavého, který měl dostatek času, aby rozehrál na obránce. První třetina baví hokejem a pohlednými akcemi.
     
    16:43
    Štěpán Adamec si nabruslil mezi čárky, ale pokus zápěstím neměl potřebné parametry, tak aby zapadl do pravé šibenice.
     
    17:38
    Petr Hospodka uspěl proti přesile, jenže byl už moc blízko Ryšavého, který si stihl pokrýt pravou tyč.
     
    18:17
    Do pásma se dostali hostující hokejisté, ovšem žádné nebezpečí pro Davida Račana nepřišlo. Defenziva Havlíčkova Brodu byla na svém místě.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Křížek – 2 min., sekání.
     
    19:14
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři si berou svůj náskok z úvodu zápasu zpět. Od modré čáry vypálil Dušan Ševčík, a jeho ránu tečoval šikovně mimo dosah Račana JOSEF MRÁČEK! Asistence: Dušan Ševčík.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou velmi atraktivní první třetinu, která přinesla pět branek. Z těsného vedení se mohou radovat Přerovští, kteří dvakrát udeřili v přesilových hrách. Bruslaři otočili dvěma zásahy v řadě stav zápasu, ale svoji nedisciplinovaností posadili Zubry na koně. Uvidíme, co nám nabídne druhá část, která začne přibližně v 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dobša – 2 min., podrážení.
     
    21:15
    Patrik Mrtka vypálil od modré, jeho pokus tečoval Lukáš Nový, který zvedal ruce nahoru. Zdálo se, že puk překročil brankovou čáru, hlavní rozhodčí rozpažil. Tohle vyvolalo emoce na domácí střídačce, která protestuje proti tomuto verdiktu.
     
    22:24
    Zubři přežili oslabení, ve kterém ubránili několik šancí Havlíčkova Brodu, jenž mohl mít vyrovnaný stav. Na začátku druhé periody sleduje opět kvalitní podívanou.
     
    23:18
    David Račan si pohlídal pokus na levou tyč a připisuje si rutinní zákrok. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    23:35
    Koubek se dostal do šance, jenže mu v poslední chvíli sjel puk z čepele, Ryšavý nemusel zasahovat.
     
    24:22
    Josef Mráček vyslla nepříjemný pokus od modré, který si přes skrumáž našel brankář Račan. Mírnou převahu mají hostující hráči.
     
    25:09
    Račan téměř nabil na hokejku Tomáš Šťastného, který chtěl rychle dopravit puk do sítě. Gólman svoje zaváhání napravil úspěšným zákrokem.
     
    25:44
    Přečíslení Zubrů, ne jehož konci byl Radek Martiňák, jenž z pokleku vyprášil betony domácího gólmana. Račan drží své spoluhráče ve hře.
     
    26:41
    Ondřej Suchý vystihl nahrávku, zpracoval si puk, jenž nahodil na Ryšavého, ten si připisuje rutinní zákrok lapačkou.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – TS, sekání.
     
    27:30
    David Račan ovládl souboj s Tomášem Šťastným, který se ujal samostatného nájezdu. Zdálo se, že hostující hráč bude střílet mezi betony, ovšem zvloil kličku do bekhendu, puk skončil na betonu gólmana!
     
    28:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šťastný – 2 min., podrážení.
     
    28:48
    Bruslaři vyhráli pásmo a kombinují v blízkosti Vojtěcha Ryšavého, který musí být na pozoru.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Mráček – 2 min., vysoká hůl.
     
    29:47
    Domácí lavička reaguje na nabízenou přesilovou hru pět na tři, bere si oddechový čas. Uvidíme, co Bruslaři vymyslí při dvojnásobné početní výhodě.
     
    29:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Tadeáš Koubek vypálil od modré, ale vůbec netrefil prostor tří tyčí. Puk se od zadního mantinelu odrazil před pravou tyč, kde byl postavený LUKÁŠ KACHLÍŘ. Štírek Bruslařů doťukl puk do sítě! Asistence: Tadeáš Koubek a Patrik Mrtka.
     
    30:41
    Aktivní Koubek narýsoval nahrávku na pravý kruh, kde byl postavený Patrik Křížek, druhému jmenovanému přeskočil kotouč čepel!
     
    31:41
    Přerov se ubránil dalšímu útočnému snažení Bruslařů, zápas má všechny potřebné parametry extraligového klání.
     
    32:57
    Přerov právě vstřelil branku! Nervy drásající zápas pokračuje dál, když Přerov přidává čtvrtou branku. DENIS DOBČA byl na levém kruhu zcela mimo optimální úhel, ale i tak vypálil přízemní kotouč, kterým nachytal nepřipraveného Davida Račana! Asistence: Ondřej Polame.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    34:19
    Hosté byli v pásmu, ale nerozuměli si s nahrávkou na modrou, čehož využili domácí hráči k tomu, aby vyhodili kotouč z obranné třetiny.
     
    35:05
    Račan teď dvakrát podržel spoluhráče, potom se Bruslaři opět osvobodili, Zubři cílí na pátý gól zápasu.
     
    35:54
    Na pravý kruh dostal nabito Marek Wasserbauer, který se opřel do rány. Pokus zneškodnil pravým betonem gólman.
     
    36:09
    Další úspěšný zákrok pro brankáře Havlíčkova Brodu, jenž si pojistil nahození od pravého mantinelu. Přerov má od vedoucí branky jasně navrch.
     
    36:47
    Tadeáš Koubek neuspěl v akci, a tak nahrál na Patrika Mrtku, jenž neprostřelil Ryšavého ke vzdálenější tyči.
     
    37:54
    Při vzájemné kolizi zůstal mezi čárkami ležet Kryštof Janek, který se nezvedá z ledové plochy. Doufejme, že hostující kapitán a obránce Zubrů bude v pořádku.
     
    37:54
    Janek odjíždí na hráčskou lavici, bude v pořádku, což je nejdůležitější.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Martiňák – 2 min., hákování + 2 min., nesportovní chování.
     
    38:48
    Bruslaři operovali v útočné třetině, jenže pokus od modré nebyl přesný, potom se hosté dokázali osvobodit.
     
    39:26
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři utíkají na rozdíl dvou gólů ve vlastním oslabení! VOJTĚCH NETOPIL využil chyby, kterou mu nabídla havlíčkobrodská obrana. Hostující útočník si přehodil puk do forhendu a střelou do pravého vinglu zvyšuje vedení! Bez asistence.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Atraktivní podívaná pokračuje dál, opět se z prozatímního vedení můžou těšit Přerovští, kteří vedou o dvě trefy. Bruslaři vyrovnali ve dvojnásobné přesilovce, ale dvěma chybami dostali soupeře do vedení, který hraje to, co mu stačí. Zubři se nikam nehrnou a vyčkávají na šance. Bruslaři to budou mít ve zbývajícím utkání těžké, třetí třetina začne přibližně v 18:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Koubek střílel z osy, ale prudký projektil byl nepřesný.
     
    40:40
    Mrtkovo nahození bylo zablokované, ovšem ke kotouči se dostal Kachlíř, který ho neuklidil za záda Ryšavého!
     
    41:27
    Zubři se osvobodili, nicméně Bruslaři hrají zbytek přesilovky velice solidně. Dalším zákrokem se prezentuje Vojtěch Ryšavý.
     
    42:28
    Bruslaři se museli bránit, ale hend poté vyjeli do protiútoku. Mohl z toho být kontakní gól, jenže nahrávku nedostal Křížek.
     
    43:12
    Nahrávku před branku dostal Radek Martiňák, jenž bekhendem nadvakrát nesupěl. Bruslaři zatím na své hře nic nemění.
     
    44:05
    Zubři hrají uvolněně, nikam se neženou a rozebírají si volné hráče domácího souboru.
     
    44:59
    Tadeáš Koubek zkoušel štěstí střelou na levou tyč, ovšem vše vyřešil pozorný Ryšavý.
     
    46:06
    Bruslaři se snaží s nepříznivým vývojem něco udělat, jenže jim chybí tah na branku, bez čehož se hra neobejde.
     
    46:11
    Patrik Křížek to zkusil hned po buly, ovšem pozorná lapačka Vojtěcha Ryšavého byla připravená k akci.
     
    46:58
    Koubkovi první rána nevyšla, druhá mířila do bloku, nicméně Bruslaři svírají svého soka v pásmu.
     
    47:21
    Vojtěch Ryšavý je důležitým článkem pro tým, když si pohlídal levou tyč. Bruslaři buší na jeho svatyni, ale mladý gólman odolává na výbornou.
     
    47:53
    Po delší době se připomněli hosté, pokus od modré zkusil Matěj Škňouřil, ale puk byl ztečován do ochranné sítě.
     
    48:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jodu za svoji aktivitu do kontaktu! Patrik Křížek našel za obranou hostů TADEÁŠE KOUBKA, jenž jel do nájezdu. Šikovný domácí hráč doslova vykoupal Vojtěcha Ryšavého, který i přes to, že se roztáhl na brankovišti, gólu nezabránil. Asistence: Patrik Křížek.
     
    49:41
    Na ledové ploše zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který za pomoci spoluhráčů byl dopraven na střídačku.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Suchý – 2 min., napadení.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Teml – 2 min., podrážení.
     
    50:26
    Bruslaři vyhráli důležité buly, ovšem vyhozený puk zastihl na modré Kryštof Janek.
     
    51:05
    Nebezpečná střela z vrcholku levého kruhu, kterou měl na svědomí Marek Wasserbauer. Račan nemusel zasahovat.
     
    51:48
    Přerov zle zatápí domácí obraně, ale domácí celek se statečně brání. Tohle budou klíčové okamžiky duelu
     
    52:27
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři si berou zpátky dvoubrankový náskok. Střelu od pravého mantinelu tečoval mimo dosah Račana KRYŠTOF JANEK! Asistence: Dušan Ševčík.
     
    53:29
    Martin Dvořák nahrával asi zbytečně na Tadeáše Koubka, který nepřekonal natažený beton Vojtěcha Ryšavéo, který graduje svůj výkon.
     
    55:00
    Adam Dobřecký se prosmýkl po levé straně do pásma a před gólmana. Račana chtěl překonat k bližší tyči, ale místo tam nebylo žádné.
     
    56:06
    Další pokus o kontr, ale nepřesná nahrávka všechno hatí, Bruslaři navíc budou hrát přesilovou hru.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dobša – 2 min., podrážení.
     
    56:34
    Závar před Vojtěchem Ryšavým nekončí gólem, Kachlíř ani Teml nedokázali zatlouc puk do sítě!
     
    56:47
    Bruslaři v šesti!
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí celek vykřesává v přesilové hře jiskřičku naděje! PATRIK MRTKA se zbavil protihráče a střelou z levého kruhu poslal puk do protějšího horního rohu! Asistence: Patrik Mrtka a Tadeáš Koubek.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adamec – 2 min., hákování.
     
    57:37
    Patrik Křížek si obkroužil útočné pásmo, ale nenahrál na nikoho ze spoluhráčů, což byla velká škoda.
     
    58:21
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství! MATĚJ ŠKŇOUŘIL byl na pravém kruhu, kde si vylepšil pozici a střelou do bližší vinglu zapisuje sedmý zásah svého celku! Asistence: Carlo Kurelović a Tomáš Šťastný.
     
    59:03
    Přerov právě vstřelil branku! Je rozhodnuto, Přerov trestá hru bez brankáře! Tři body půjdou na konto Přerova, když odkrytou klec trefil z poloviny kluziště DUŠAN ŠEVČÍK.
     
    59:38
    Tomáš Šťastný dostal puk na čepel, ale pokus na pravou šibenici vytěsnil hokejkou David Račan.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 5 min. + OK, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Suchý.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou třetí třetinu, ve které měli gólově navrch hosté, kteří si z Kotliny odváží všechny tři body. Zápas nabídl krásnou podívanou, nechybělo nic, hráči předvedli vše, co umí a z divoké přestřelky vzešel vítězně Přerov.
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji za pozornost, příště se těším na počtenou. (19:38:53)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Kraučuk (Mrtka, Hospodka), 9. Kachlíř (Nový, Mrtka), 30. Kachlíř (Koubek, Mrtka), 49. Koubek (Křížek), 57. Mrtka (Křížek, Koubek) – 5. Dobša (Polame), 15. Dobřecký (Ševčík, Martiňák), 20. Mráček (Ševčík), 33. Dobša (Polame), 40. Netopil, 53. Janek (Ševčík), 59. Škňouřil (Kurelović, Šťastný), 60. Ševčík


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Nový (A), Teml, Konvalina – Křížek, Koubek, Dvořák – Frühbauer, Adamec, Kozlík – Kraučuk, Hospodka, Suchý.
    Trenér: Miroslav Duben

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Janek (C), Wasserbauer, Polame (A), Ševčík, Udovenko, Pohanka, Škňouřil – Dobša (A), Kurelović, Šindler, Martiňák, Mráček, Dobřecký, Netopil, Lazhnevckyj, Šťastný.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Luboš Karásek

    Diváci: 68
    thejrc.org