Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:8 (2:3, 1:2, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Sobota 26.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    59:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 5 min. + OK, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Suchý.
     
    59:03
    Přerov právě vstřelil branku! Je rozhodnuto, Přerov trestá hru bez brankáře! Tři body půjdou na konto Přerova, když odkrytou klec trefil z poloviny kluziště DUŠAN ŠEVČÍK.
     
    58:21
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství! MATĚJ ŠKŇOUŘIL byl na pravém kruhu, kde si vylepšil pozici a střelou do bližší vinglu zapisuje sedmý zásah svého celku! Asistence: Carlo Kurelović a Tomáš Šťastný.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adamec – 2 min., hákování.
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí celek vykřesává v přesilové hře jiskřičku naděje! PATRIK MRTKA se zbavil protihráče a střelou z levého kruhu poslal puk do protějšího horního rohu! Asistence: Patrik Mrtka a Tadeáš Koubek.
     
    56:34
    Závar před Vojtěchem Ryšavým nekončí gólem, Kachlíř ani Teml nedokázali zatlouc puk do sítě!
     
    56:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dobša – 2 min., podrážení.
     
    55:00
    Adam Dobřecký se prosmýkl po levé straně do pásma a před gólmana. Račana chtěl překonat k bližší tyči, ale místo tam nebylo žádné.
     
    53:29
    Martin Dvořák nahrával asi zbytečně na Tadeáše Koubka, který nepřekonal natažený beton Vojtěcha Ryšavéo, který graduje svůj výkon.
     
    52:27
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři si berou zpátky dvoubrankový náskok. Střelu od pravého mantinelu tečoval mimo dosah Račana KRYŠTOF JANEK! Asistence: Dušan Ševčík.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Teml – 2 min., podrážení.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Suchý – 2 min., napadení.
     
    48:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jodu za svoji aktivitu do kontaktu! Patrik Křížek našel za obranou hostů TADEÁŠE KOUBKA, jenž jel do nájezdu. Šikovný domácí hráč doslova vykoupal Vojtěcha Ryšavého, který i přes to, že se roztáhl na brankovišti, gólu nezabránil. Asistence: Patrik Křížek.
     
    47:21
    Vojtěch Ryšavý je důležitým článkem pro tým, když si pohlídal levou tyč. Bruslaři buší na jeho svatyni, ale mladý gólman odolává na výbornou.
     
    43:12
    Nahrávku před branku dostal Radek Martiňák, jenž bekhendem nadvakrát nesupěl. Bruslaři zatím na své hře nic nemění.
     
    40:40
    Mrtkovo nahození bylo zablokované, ovšem ke kotouči se dostal Kachlíř, který ho neuklidil za záda Ryšavého!
     
    39:26
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři utíkají na rozdíl dvou gólů ve vlastním oslabení! VOJTĚCH NETOPIL využil chyby, kterou mu nabídla havlíčkobrodská obrana. Hostující útočník si přehodil puk do forhendu a střelou do pravého vinglu zvyšuje vedení! Bez asistence.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Martiňák – 2 min., hákování + 2 min., nesportovní chování.
     
    37:54
    Při vzájemné kolizi zůstal mezi čárkami ležet Kryštof Janek, který se nezvedá z ledové plochy. Doufejme, že hostující kapitán a obránce Zubrů bude v pořádku.
     
    36:47
    Tadeáš Koubek neuspěl v akci, a tak nahrál na Patrika Mrtku, jenž neprostřelil Ryšavého ke vzdálenější tyči.
     
    35:54
    Na pravý kruh dostal nabito Marek Wasserbauer, který se opřel do rány. Pokus zneškodnil pravým betonem gólman.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    32:57
    Přerov právě vstřelil branku! Nervy drásající zápas pokračuje dál, když Přerov přidává čtvrtou branku. DENIS DOBČA byl na levém kruhu zcela mimo optimální úhel, ale i tak vypálil přízemní kotouč, kterým nachytal nepřipraveného Davida Račana! Asistence: Ondřej Polame.
     
    30:41
    Aktivní Koubek narýsoval nahrávku na pravý kruh, kde byl postavený Patrik Křížek, druhému jmenovanému přeskočil kotouč čepel!
     
    29:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Tadeáš Koubek vypálil od modré, ale vůbec netrefil prostor tří tyčí. Puk se od zadního mantinelu odrazil před pravou tyč, kde byl postavený LUKÁŠ KACHLÍŘ. Štírek Bruslařů doťukl puk do sítě! Asistence: Tadeáš Koubek a Patrik Mrtka.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Mráček – 2 min., vysoká hůl.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šťastný – 2 min., podrážení.
     
    27:30
    David Račan ovládl souboj s Tomášem Šťastným, který se ujal samostatného nájezdu. Zdálo se, že hostující hráč bude střílet mezi betony, ovšem zvloil kličku do bekhendu, puk skončil na betonu gólmana!
     
    27:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – TS, sekání.
     
    25:44
    Přečíslení Zubrů, ne jehož konci byl Radek Martiňák, jenž z pokleku vyprášil betony domácího gólmana. Račan drží své spoluhráče ve hře.
     
    25:09
    Račan téměř nabil na hokejku Tomáš Šťastného, který chtěl rychle dopravit puk do sítě. Gólman svoje zaváhání napravil úspěšným zákrokem.
     
    21:15
    Patrik Mrtka vypálil od modré, jeho pokus tečoval Lukáš Nový, který zvedal ruce nahoru. Zdálo se, že puk překročil brankovou čáru, hlavní rozhodčí rozpažil. Tohle vyvolalo emoce na domácí střídačce, která protestuje proti tomuto verdiktu.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dobša – 2 min., podrážení.
     
    19:14
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři si berou svůj náskok z úvodu zápasu zpět. Od modré čáry vypálil Dušan Ševčík, a jeho ránu tečoval šikovně mimo dosah Račana JOSEF MRÁČEK! Asistence: Dušan Ševčík.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Křížek – 2 min., sekání.
     
    17:38
    Petr Hospodka uspěl proti přesile, jenže byl už moc blízko Ryšavého, který si stihl pokrýt pravou tyč.
     
    14:07
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři sice nedokázali využít přesilovku, ale po jejím skončení vyrovnávají! Do předbrankového prostoru si najel ADAM DOBŘECKÝ, který si položil Račana a zasunul puk za pravou tyč! Asistence. Dušan Ševčík a Radek Martiňák.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Koubek – 2 min., hákování.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí výběr otáčí zápas v přesilové hře! Mrtkův pokus byl před brankářem Ryšavým zablokován, k dorážce se dostala dvojice LUKÁŠ KACHLÍŘ A Lukáš Nový. Prvně zmíněný poslal puk za bezmocného gólmana! Asistence: Lukáš Nový a Patrik Mrtka.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ševčík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:10
    Pavel Konvalina nahodil puk na bránu, kde ho o pár centimetrů minul spoluhráč. Ryšavý vyrazil kotouč do rohu kluziště!
     
    05:31
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šindler – 2 min., podrážení.
     
    05:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři odpovídají na vedoucí gól po 32 sekundách hry! Dvojice Patrik Mrtka s DENISEM KRAUČUKEM zaměstnali obranu Zubrů, když druhý jmenovaný dostal nahrávku k pravé tyči, odkud mu nezbylo nic jiného, než zasunout puk do sítě! Asistence: Patrik Mrtka a Petr Hospodka.
     
    04:59
    Přerov právě vstřelil branku! Zubři využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! DENIS DOBŠA si zpracoval puk na pravém kruhu, udělal dva tři kroky, přesně zamířil a propálil Račana na bližší tyč. Hostující útočník trefil přesně mezírku pod pravou šibenicí! Asistence: Ondřej Pomale.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., nedovolené bránění.
     
    01:37
    Po pravé straně se prosmýkl Adam Dobřecký, který hledal před brankou svého spoluhráče, ten na prudký pas nedosáhl. Zubři jsou aktivnější!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Kraučuk (Mrtka, Hospodka), 9. Kachlíř (Nový, Mrtka), 30. Kachlíř (Koubek, Mrtka), 49. Koubek (Křížek), 57. Mrtka (Křížek, Koubek) – 5. Dobša (Polame), 15. Dobřecký (Ševčík, Martiňák), 20. Mráček (Ševčík), 33. Dobša (Polame), 40. Netopil, 53. Janek (Ševčík), 59. Škňouřil (Kurelović, Šťastný), 60. Ševčík


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Nový (A), Teml, Konvalina – Křížek, Koubek, Dvořák – Frühbauer, Adamec, Kozlík – Kraučuk, Hospodka, Suchý.
    Trenér: Miroslav Duben

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Janek (C), Wasserbauer, Polame (A), Ševčík, Udovenko, Pohanka, Škňouřil – Dobša (A), Kurelović, Šindler, Martiňák, Mráček, Dobřecký, Netopil, Lazhnevckyj, Šťastný.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Luboš Karásek

    Diváci: 68
    thejrc.org