Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.) | Sparta – Kladno 5:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 2:1 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 4:3 (4:2 po s.n.) | Motor ČB – Liberec 4:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 5:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 6:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:4 (0:3, 2:1, 4:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 27.11.2022, 17:10 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Ondřej NAJMAN - 6:4
     
    58:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši jsou v laufu a přidávají další gól. ONDŘEJ NAJMAN se dostal ke kotouči a po přesné ráně zvýšil na 6:4. Asistence: Jan Stránský a Pavel Kousal.
    57:19 Tomáš FOŘT - 5:4
     
    57:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Vypadá to, že ŠKOENERGO aréna spadne! Domácí necelých šest vteřin před koncem přesilové hry otáčejí na 5:4. Před Godlou byl velmi důrazný TOMÁŠ FOŘT, který z bezprostřední blízkosti překonal litvínovského gólmana, který neměl puk pod kontrolou.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Nicolas Hlava – 2 min., vražení na hrazení.
     
    53:18
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění.
     
    52:30
    Jan Stránský pokryl přihrávku hostujících hráčů a vyrazil do protiakce. Neměl ale dostatečnou rychlost.
     
    52:16
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Ondřej Najman – 2 min., podrážení.
    50:32 Pavel PÝCHA - 4:4
     
    50:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! ŠKOENERGO aréna je na nohou! Středočeši vyrovnávají v gólově bohatém utkání na 4:4. Kotouč se dostal na modrou k PAVLU PÝCHOVI, který dělovkou pod horní tyč překonal Godlu. Asistence: Pavel Kousal.
    47:19 Pavel KOUSAL - 3:4
     
    47:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Domácí se znovu dotahují na jednobrankový rozdíl. PAVEL KOUSAL se z levého kruhu napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho pokus proplul k bližší tyči. Asistence: Matyáš Kantner.
     
    46:50
    Blízko ke gólu měl nyní Martin Pláněk, který se ocitl sám na pravém kruhu a vypálil tvrdou střelu na vzdálenější tyč!
     
    45:55
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Adam Jánošík – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Denis Zeman – 5 min., bitka.
     
    43:45
    Před Godlou nyní vznikl obrovský závar. Hostující gólman neměl puk pod kontrolou, Ale Lintuniemi z nulového úhlu napálil tyč!
     
    41:30
    Litvínov byl blízko k pátému gólu! Andrej Kudrna se ocitl sám před Novotným, ale nezamířil přesně. Jeho pokus se opřel o zadní mantinel.
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Gašper Krošelj, přichází Filip Novotný.
     
    39:45
    To byla šance! Matúš Sukeľ už málem jásal. Před boleslavským maskovaným muže poskakoval kotouč, avšak nikdo ho za záda Krošelje nedopravil.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Jakub Kotala – 2 min., podrážení.
    37:20 Andrej KUDRNA - 2:4
     
    37:20
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté si opět berou dvoubrankový náskok. Do brejkové situace se dostal Jindřich Abdul, který nahrál na ANDREJE KUDRNU. Litvínovský útočník vypálil na Krošelje, kterému puk prošel mezi levou rukou a tělem. Asistence: Jindřich Abdul.
    33:25 Pavel PÝCHA - 2:3
     
    33:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Domácí se bleskurychle dotahují na rozdíl jediné trefy. PAVEL PÝCHA přesnou střelou k tyči rozvlnil síť za Godlou a snížil na 2:3. Asistence: David Šťastný.
    30:54 Matyáš KANTNER - 1:3
     
    30:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Tak přeci jen se domácí prosazují. Trvalo dlouho, než si Mladá Boleslav vybudovala střeleckou pozici. Lintuniemi poslal křižnou přihrávku na MATYÁŠE KANTNERA, který se ocitl sám u pravé tyče a nekompromisně překonal Godlu. Asistence: Alex Lintuniemi a Pavel Kousal.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Nicolas Hlava – 2 min., podrážení.
     
    20:28
    Tohle nebyla vůbec špatná šance domácích! Róbert Lantoši zpoza brány přihrával mezi kruhu na Ondřeje Najmana, který se pokusil procpat puk mezi Godlovy betony. Litvínovský strážce ale secvakl včas.
     
    17:07
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    David Šťastný – 2 min., vysoká hůl.
    16:46 Šimon STRÁNSKÝ - 0:3
     
    16:46
    Litvínov právě vstřelil branku! Obrovská chyba Bruslařů na útočné modré připisuje další branku hostujícímu celku. ŠIMON STRÁNSKÝ vystihl úmysl Martina Beránka a jeho přihrávku zachytil. S pukem ujel nehlídán až ke Krošeljovi, kterého blafákem přes levý beton překvapil. Bez asistence.
    14:03 Šimon STRÁNSKÝ - 0:2
     
    14:03
    Litvínov právě vstřelil branku! A je to už o dvě branky. Parádní akci vzal na sebe ŠIMON STRÁNSKÝ, který od mantinelu projel kolem modré čáry až k levému kruhu, odkud okusil dvé štěstí a přesnou střelou uspěl. Krošelj měl zakrytý výhled a nestihl na střelu reagovat. Asistence: Ralfs Freibergs.
     
    10:39
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Andrej Kudrna – 2 min., podrážení.
     
    06:53
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Pawel Zygmunt – 2 min., sekání.
    05:56 Nicolas HLAVA - 0:1
     
    05:56
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté otevírají skóre utkání. NICOLAS HLAVA obdržel před modrou přihrávku a díky rychlosti projel osamocen až ke Krošeljovi, kterého bezproblémově střelou pod ruku překonal. Asistence: Patrik Demel.
    Marken.cz

    Adéla Kvapilová

    Branky a nahrávky: 31. Kantner (Lintuniemi, P. Kousal), 34. Pýcha (Šťastný), 48. P. Kousal (Kantner), 51. Pýcha (P. Kousal), 58. Fořt, 59. O. Najman (J. Stránský, P. Kousal) – 6. Hlava (Demel), 15. Š. Stránský (Freibergs), 17. Š. Stránský, 38. Kudrna (Abdul)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (41. Novotný) – Pýcha, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, R. Jeřábek, Stříteský, Štich – Lantoši, O. Najman (A), Åberg – Kantner, Závora, P. Kousal – M. Beránek, Fořt, J. Stránský (C) – Kotala, Bičevskis, Šťastný.
    Trenér: Ladislav Čihák

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Zile, Zeman, Strejček, Jaks, Demel (A), Wesley, Freibergs – Kudrna, Sukeľ (C), Abdul – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Gut, Hlava – Zygmunt, Berka, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Kajínek, Svoboda
    thejrc.org