Kladno – Vítkovice 2:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 0:3 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 1:0 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Liberec 1:3 (kon.)
Sparta – Třinec 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 29.11.2022, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:17
    Akce Hradce měla ještě dohru, když Pavel Pýcha před vlastní svatyní podrazil jednoho ze soupeřů a putuje za katr. Přesilovka pro Mountfield.
     
    45:23
    Mountfield nyní po nepřesné rozehrávce Kevina Klímy musel spěchat dozadu, když šli Bruslaři do situace dva na jednoho. Sám chybující řešil svůj omyl faulem v předbrankovém prostoru a dostává dvě minuty za hákování. Přesilovka pro Boleslav.
     
    26:26
    Róbert Lantoši putuje za katr a srovná tak síly na hrací ploše. Za klecí Boleslavi nyní zbytečně podtrhl protihráče a uvidíme tak hru ve čtyřech.
     
    25:02
    Graeme McCormack je vyloučen poté, co se v mezikruží srazil s protihráčem, kterého následně stáhl k zemi. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:26
    První přesilovku v utkání si zkusí také Středočeši. Oliver Okuliar se dopustil zcela zbytečného podražení ve středu kluziště a odsedí si dvě trestné minuty.
     
    14:49
    Uvidíme první přesilovou hru utkání. Matyáš Kantner v rohu útočného pásma poněkud nešikovně podrazil jednoho ze soupeřů a už sedí za katrem.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 32. Åberg (O. Najman, Pýcha), 60. J. Stránský


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Lev (A), Cingel, Jergl – R. Pavlík, Zachar, Okuliar – Kev. Klíma, Lalancette, Kel. Klíma – Pajer, Štohanzl, Doležal.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    BK Mladá Boleslav: Novotný (Stuchlík) – Pýcha, Pláněk (A), Jánošík, Lintuniemi, R. Jeřábek, Stříteský, Štich – Lantoši, O. Najman (A), Åberg – Kantner, Závora, P. Kousal – M. Beránek, Fořt, J. Stránský (C) – Kotala, Bičevskis, Šťastný.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Frodl, Komárek.

    Diváci: 2715
    thejrc.org