Buffalo – Colorado 4:6 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Vegas 4:3 (kon.) | Minnesota – Edmonton 5:3 (kon.) | St. Louis – Carolina 4:6 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:0 (kon.) | Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | Vancouver – Florida 1:5 (kon.)
Seattle – Washington 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Anaheim Ducks
Pátek 02.12.2022, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:23 Wyatt JOHNSTON - 5:0
     
    51:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Anaheim nedokázal vyhodit puk ze svého obranného pásma, když Hakanpää zachytil touš na modré a hned ho poslal do pravého kruhu, kde si jej sebral WYATT JOHNSTON, jenž se svou následnou kličkou poslal bránícího Benoita na párek a bekhendem trefil puk pod břevno hostující klece. Asistenec: Jani Hakanpää.
    41:23 Jason ROBERTSON - 4:0
     
    41:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a čepice letí na led! Heiskanen si opět vyměnil puk s JASONEM ROBERTSONEM, který to stejně, jako ve druhé třetině, zkusil z pravého kruhu a jeho rychlá střela znova skončila u vzdálenější tyče hostující klece. Nejlepší střelec ligy tedy zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Miro Heiskanen, Roope Hintz.
    31:09 Joel KIVIRANTA - 3:0
     
    31:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích hokejistů přináší další branku v síti Ducks. Heiskanen na modré čáře zabránil hostům ve vyhození kotouče a následně si ho vůbec žádný hráč Anaheimu nevšímal, a tak si finský obránce sjel až na střed útočného pásma a jeho střelu Stolarz jen vyrazil přímo k JOELU KIVIRANTOVI, který už navýšil vedení Dallasu. Asistence: Miro Heiskanen, Tyler Seguin..
    27:43 Jason ROBERTSON - 2:0
     
    27:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Heiskanen si vyměnil puk s JASONEM ROBERTSONEM, jenž se nakonec z pravého kruhu rozhodl pro střelu, jenž zaletěla přesně k vzdálenější tyči hostující klece. Stolarz ve své bráně vůbec nic neviděl, protože mu velmi dobře bránil ve výhledu Hintz. Asistence: Miro Heiskanen, Joe Pavelski.
    04:13 Jason ROBERTSON - 1:0
     
    04:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostávají do vedení a nemůže to být nikdo jiný než nejlepší střelec ligy JASON ROBERTSON! Hintz dostal puk za bránu Anaheimu, odkud ho právě ROBERTSON posílal před Stolarze, jenže kotouč se odrazil od bránícího Vaakanainena přímo do hostující klece, a tak americký útočník Dallasu vstřelil už 20. branku této sezóny. Asistence: Roope Hintz, Colin Miller.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. J. Robertson (Hintz, C. Miller), 28. J. Robertson (Heiskanen, Pavelski), 32. Kiviranta (Heiskanen, Seguin), 42. J. Robertson (Heiskanen, Hintz), 52. W. Johnston (Hakanpää)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Lindell (A), Hakanpää, Hanley, C. Miller – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Faksa, Seguin – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Kiviranta, Glendening, Gurjanov.
    Trenér: Peter DeBoer

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Fowler, Kulikov, Vaakanainen, Benoit, Beaulieu, Shattenkirk – Henrique, Zegras, Terry – Grant, R. Strome, Vatrano – Carrick, Lundeström, Silfverberg – Max Jones, McTavish, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Rehman, L´Ecuyer – MacPherson, McNamara

    Diváci: 18 012
    bahis siteleri