Zlín – Poruba 2011 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 02.12.2022, 17:30Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Berani si berou timeout!
    55:07 Jiří KLIMÍČEK - 1:3
     
    55:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ou, nenápadné nahození a Poruba se mílovými kroky blíží k plné výhře! JIŘÍ KLIMÍČEK si na modré kotouč potáhl sem a tam, poté ihned nahazoval. Před Danielem Hufem byla slušná clona, možná i teč. RT TORAX je blízko, blizoučko triumfu – 1:3.
     
    53:05
    Tak pozor, další tutovka při vlastním oslabení! Mikuláše Zbořila nejprve slušně obtěžoval Christov a Zbořil, jenž byl pod tlakem tak namazal Hrníčkovi, jenž si potáhl puk a vypálil z pravé strany! Huf vyráží.
     
    52:04
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Justin Lemcke – 2 min..
     
    51:07
    Petr Mrázek vyskočil z trestné lavice a hned si to namířil do úniku, byl sice z úhlu, i tak ale napnul hůl a zkusil svou pověstnou střelu zápěstím! Mrázek mířil mezi ruku a tělo brankáře Dolejše, netrefil však přesně.
     
    50:59
    Další střela, za Hufem zvoní tyč!
     
    49:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Mikuláš Zbořil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    49:12
    Tak pozor! Mikuláš Zbořil vyhazuje kotouč přímo do hlediště a ševci jsou do tří!
     
    48:59
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Petr Mrázek – 2 min., držení.
     
    46:24
    Jakub Illéš se najednou zjevil v mezikruží a okamžitě pálí, zaskvěl se dobře povyjetý Daniel Dolejš.
    42:26 Vít CHRISTOV - 1:2
     
    42:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    To je smůla! Berani mírně zaváhali za vlastní brankou, kotouč se trošku kuriózně odrazil před Hufa a VÍT CHRISTOV už kotouč jen zametl do sítě! Poruba jde do velice důležitého vedení 2:1, teď už to budou mít Berani těžké...
     
    Kotouč brankovou čáru nepřešel, gól to nebyl!
     
    Sudí jdou k videu, je možné, že kotouč přešel brankovou čáru!
     
    39:05
    Před Střondalou teď zívala prázdná brána, skvěle za brankáře zaskočil svou dlouhou holí Ondřej Kachyňa!
     
    38:55
    Šance ve vlastním oslabení! Nejprve sám unikal Darek Hejcman, kterého skvěle vyčapal Daniel Dolejš, kotouč se ještě odrazil před druhého zlínského forvarda, situaci pohotově řeší jeden z obránců.
     
    38:05
    Tadeáš Talafa teď před brankovištěm teď trošku zbytečně poslal k ledu Christova a to přímo před zraky rozhodčích. Je přerušeno, mladého zlínského obránce čeká "dvojka" za podrážení.
     
    36:23
    Daniel Huf! Jeden z porubských obránců narýsoval přes celé hřiště fenomenální pas na Tomáše Šoustala, který proskočil do pásma a šel sám. Žlutomodrý gólman se ani nehnul, položil se, vytrčil beton a výtečně zasáhl! Tohle byla jasná tutovka!
     
    35:54
    Krásná práce Jiřího Ondráčka! Zkušený útočník nejprve tak tak udržel pásmo, udělal dlouhý oblouk, nabral rychlost, prosmýkl se za beka a zjevil se před Dolejše! Ondráček mířil nahoru, brankář hostí však dobře zasáhl.
     
    30:44
    Radim Toman proskočil do pásma tak šikovně až jej trošku nešťastně podmetl Pavel Kubiš. Zlínského kapitána čeká další dvouminutový pobyt na lavici hanby, opět za podrážení...
    26:16 Justin LEMCKE - 1:1
     
    26:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Obránce JUSTIN LEMCKE se rozhodl nahodit na bránu a Danielu Hufovi na pravé tyči ten kotouč tak nějak zvláštně zaplul do sítě. Možná tam byla teč clonícího Romana Pšurného nebo klidně i Mikuláše Zbořila, který by si tedy dal vlastní gól. To však není důležité, důležité je skóre a to je nyní vyrovnané – 1:1.
     
    23:14
    Michal Gago unikl za obranu a najednou jel sám na Daniela Dolejše. Důrazný domácí forvard zkusil kličku mezi nohy, nicméně na skvělém gólmanovi hostí si vylámal zuby...
    22:22 Pavel KUBIŠ - 1:0
     
    22:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ťuk, ťuk a Berani vedou! Pavel Kubiš nejprve skvěle forčekoval a vybojoval pro svůj tým pásmo, aby následně kombinace pokračovala, Talafa našel právě svého volného kapitána, ten našel Denise Kindla, který nezmatkoval a s chladnou hlavou vrátil kotouč zpět před prázdnou klec PAVLU KUBIŠOVI, jenž už měl práci jednoduchou, Dolejš byl bez šance – 1:0! Asistence: Denis Kindl a Tadeáš Talafa.
     
    19:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Kubiš – 2 min., podrážení.
     
    19:56
    Branka definitivně neplatí!
     
    19:56
    Vít Christov podruhé! Hostující útočník měl výbornou rychlost na levé straně, dostal puk, šel do protipohybu brankáře Hufa, ten vytrčil hůl a zasáhl. Po zvláštním odrazu od Hrníčka se kotouč ještě odrazil do sítě, nicméně to už bylo zřejmě po přerušení.
     
    17:42
    Z ničeho nic veliká šance! Jiřímu Suhradovi se rána "golfem" od modré ale vůbec nepovedla, ke kotouči se však dostal Darek Hejcman, který si vylákal Dolejše a vracel do mezikruží. Tam však nikdo nebyl, puk letí do středního pásma.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Vojtěch Střondala – 2 min., podrážení.
     
    14:32
    Dominik Hrníčko teď za brankou zkusil populární fintu "Michigan", nabral puk na hokejku a užuž zakončoval, nakonec však kus černé gumy do víka těsně nezametl... Nicméně sympatický a sebevědomý pokus hostujícího útočníka.
     
    09:39
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Daniel Krenželok – 2 min..
     
    07:04
    Krásná kombinace! Šoustal shodil puk na levou tyč Karafiátovi a ten drze skrz brankoviště našel Romana Pšurného na nějž zívala prázdná klec. Skvěle zasáhl Daniel Huf.
     
    06:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 23. Kubiš (Kindl, Talafa) – 27. Lemcke, 43. Christov, 56. Klimíček


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Suhrada, Kachyňa, Talafa, Bukač, Zbořil, Bartko, Husa – P. Sedláček, Honejsek, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Frömel – Gago, Hejcman, Illéš – Köhler (A), Luža, Mrázek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Lemcke, Klimíček, Urbanec (C), Voráček, Sedlák, Krenželok, Dluhoš – Christov, Střondala, Hrníčko – Karafiát, Pšurný (A), Berisha – Gřeš, Toman, Šoustal – Häring, Š. Pavlík, Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Vašíček, Kráľ

    Diváci: 1 598
    thejrc.org