Edmonton – Montreal 5:3 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 6:2 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (po pr.)
Detroit – Vegas 1:4 (kon.) | NY Rangers – Chicago 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Seattle – Florida 1:5 (kon.) | Calgary – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 2:4 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 5:6 (2:3 po s.n.)
konec
Boston Bruins
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Neděle 04.12.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:42 Jake DEBRUSK - 5:1
     
    55:42
    Boston právě vstřelil branku!
    A vzápětí ještě jedna branka! Nahození Dereka Forborta vyrazil Pavel Francouz jen na hůl JAKEA DEBRUSKA, který kotouč uklidil do odkryté brány. Asistence: Derek Forbort a Patrice Bergeron.
    55:32 Trent FREDERIC - 4:1
     
    55:32
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí si pojišťují vítězství! Taylor Hall v přečíslení dvou na jednoho vyzval ke střele TRENTA FREDERICA, jenž se z první trefil přesně nad rameno Pavla Francouze. Asistence: Taylor Hall a Charlie Coyle.
    46:32 Andrew COGLIANO - 3:1
     
    46:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě vykřesali naději na bodový zisk! Charlie McAvoy se před vlastní bránou srazil s Nickem Folignem, a tak zůstal kotouč volně ležet, když se k němu dostal ANDREW COGLIANO, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti letělo přesně k levé tyči.. Bez asistence.
    24:48 David PASTRŇÁK - 3:0
     
    24:48
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku! David Krejčí našel bekhendem rozjetého DAVIDA PASTRŇÁKA, který Pavla Francouze oklamal naznačením kličky do bekhendu, když následně puk strhl doprava a střelou nad rameno rozsvítil červené světlo. Asistence: David Krejčí.
    18:51 Trent FREDERIC - 2:0
     
    18:51
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí však přidávají druhou branku! Chralie McAvoy si narazil puk s Pavlem Zachou, když následně bek zakončoval bekhendem. Pavel Fracnouz puk vyrazil jen na hůl TRENTA FREDERICA, jenž puk uklidil do odkryté části brány. Asistence: Charlie McAvoy a Pavel Zacha.
    13:49 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    13:49
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Charlie McAvoy po zavezení puku do útočného pásma přihrál doprava, odkud Marchand našel křižně DAVIDA PASTRŇÁKA, jehož zakončení z první mířilo přesně nad lapačku Pavla Francouze. Asistence: Brad Marchand a Charlie McAvoy.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 14. Pastrňák (Marchand, McAvoy), 19. Frederic (McAvoy, Zacha), 25. Pastrňák (Krejčí), 56. Frederic (Hall, Coyle), 56. DeBrusk (Forbort, Bergeron) – 47. Cogliano


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – H. Lindholm, McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, Forbort, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), DeBrusk – Zacha, Krejčí, Pastrňák – Hall, Coyle, Frederic – N. Foligno, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Colorado Avalanche: Francouz (Georgijev) – D. Toews, Makar (A), Girard, E. Johnson, MacDonald, Englund – Lehkonen, MacKinnon (A), Rantanen (A) – Cogliano, Compher, L. O'Connor – Galchenyuk, Newhook, J. Foudy – Hunt, Megna, Blidh.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Hebert, Anderson – Smith, Brisebois

    Diváci: 17 850
    thejrc.org