Edmonton – Montreal 5:3 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 6:2 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (po pr.)
Detroit – Vegas 1:4 (kon.) | NY Rangers – Chicago 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Seattle – Florida 1:5 (kon.) | Calgary – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 2:4 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 5:6 (2:3 po s.n.)
konec
New York Rangers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 04.12.2022, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Max DOMI - 2:5
     
    58:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Zázračný obrat se nekoná. Dickinson ukázal týmového ducha. Počkal si, až k němu přijede MAX DOMI, a nechal ho z osy uklidit puk do prázdné brány. Asistence: Jason Dickinson, Jake McCabe.
    57:15 Chris KREIDER - 2:4
     
    57:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hra bez gólmana se domácím vyplatila. Vytrvalý nápor pečetil gólem CHRIS KREIDER. Trocha času na další dva zásahy ještě Newyorčanům zbývá. Asistence: Mika Zibanejad, Artěmij Panarin.
    44:46 Taylor RADDYSH - 1:4
     
    44:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Třetím přesilovkovým gólem Blackhawks asi rozhodují o svém vítězství! Do Kaneovy střely od modré čáry sáhl TAYLOR RADDYSH a Halákovi nezbyl čas na reakci. Spokojeného střelce laxně bránil Fox, který byl na brankovišti sám na dva hráče. Asistence: Patrick Kane, Max Domi.
    37:51 Mika ZIBANEJAD - 1:3
     
    37:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Panarin přijel do rohu a vrátil puk dozadu Foxovi, který nabil MIKU ZIBANEJADOVI. Švédovo kladivo letělo do Mrázkova protipohybu. Zapadlo k odkryté tyči a Rangers jsou zpět v zápase! Asistence: Adam Fox, Artěmij Panarin.
    29:37 Max DOMI - 0:3
     
    29:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Halák kapituluje potřetí! Z osmého gólu v probíhajícím ročníku se raduje MAX DOMI, jenž se po jednoduché nahrávce Setha Jonese trefil zpoza levého kruhu nad vyrážečku slovenského veterána. Asistence: Seth Jones, Patrick Kane.
    28:37 Patrick KANE - 0:2
     
    28:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks k využití přesilovky pět na tři ani nepotřebovali moc času! Halák si povyjel proti ráně Setha Jonese. Tu sice vyrazil, ale pak už nestihl zavřít bránu proti dorážce z ostrého úhlu. PATRICK KANE se konečně dočkal první přesilovkové trefy v sezóně. Asistence: Seth Jones, Max Domi.
    02:39 Reese JOHNSON - 0:1
     
    02:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Halák si pořádně nesáhl na puk a už ho loví z brány! Libor Hájek byl na krátkém mantinelu okraden Katchoukem. Kotouč pokračoval na modrou čáru, kde napřáhl McCabe. REESE JOHNSON letící ránu hokejkou tečoval a zvedl ji k horní tyči. Asistence: Jake McCabe, Boris Katchouk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 38. Zibanejad (Fox, Panarin), 58. Kreider (Zibanejad, Panarin) – 3. R. Johnson (McCabe, Katchouk), 29. P. Kane (Set. Jones, Domi), 30. Domi (Set. Jones, P. Kane), 45. Raddysh (P. Kane, Domi), 59. Domi (Dickinson, McCabe)


    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – Fox, R. Lindgren, Schneider, K. Miller, Trouba (C), Hájek – Vesey, Zibanejad, Kreider (A) – Kravcov, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Carpenter, Lafreniere – Gauthier, Goodrow, Blais.
    Trenér: Gerard Gallant

    Chicago Blackhawks: Mrázek (41. A. Söderblom) – Set. Jones, J. Johnson, Murphy (A), Roos, Cal. Jones, McCabe – P. Kane (A), J. Toews (C), Athanasiou – Raddysh, Domi, Kurashev – Blackwell, Dickinson, Khaira – R. Johnson, Entwistle, Katchouk.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Furlatt, L´Ecuyer – MacPherson, Mahon

    Diváci: 18 006
    thejrc.org