Edmonton – Montreal 5:3 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 6:2 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (po pr.)
Detroit – Vegas 1:4 (kon.) | NY Rangers – Chicago 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Seattle – Florida 1:5 (kon.) | Calgary – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 2:4 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 5:6 (2:3 po s.n.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 04.12.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Samuel FAGEMO - 2:4
     
    57:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Obrana Caroliny už byla příliš laxní, takže Lizotte mohl prostrčit puk na modré od levého mantinelu na střed, kde byl rozjetý SAMUEL FAGEMO. Byl krátce zahákován, ale zvládnul si přehodit puk na forhend a vykřesat naději pro svůj tým. Asistence: Blake Lizotte a Matt Roy.
    52:10 Andrej SVEČNIKOV - 1:4
     
    52:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto, protože ANDREJ SVEČNIKOV prokličkoval mezi téměř všemi hráči Kings, kteří zrovna byli na ledě. Před brankou chtěl přihrát někomu ze spoluhráčů doleva, kde byl Drew Doughty, jenž si bruslí smolně kopnul „vlastňáka“. Asistence: Brent Burns a Brett Pesce.
    49:31 Arthur KALIYEV - 1:3
     
    49:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Konečně se domácí dočkali. Napoprvé to nevyšlo, podruhé po křižném pasu ale už ARTHUR KALIYEV dělovkou z pravého kruhu snižuje. Asistence: Phillip Danault a Sean Durzi.
    34:11 Sebastian AHO - 0:3
     
    34:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Perfektní přechod do útoku předvedl první útok hostů. Jarvis na modré posunul puk doleva Nečasovi, jenž zabrzdil a počkal, než před branku ze druhé strany přijede SEBASTIAN AHO. V ideální moment mu tam naservíroval kotouč, finský útočník ho i se štěstím nohou zpracoval. V tu chvíli už měl před sebou prázdnou branku, protože Quick se přesunul příliš rychle. Asistence: Martin Nečas a Seth Jarvis.
    19:41 Martin NEČAS - 0:2
     
    19:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté měli výhodu po dalším faulu ze strany Kings, ale možná překvapivě neodevzdali ihned puk s vidinou přesilovky 5 na 3. Vyplatilo se, když MARTIN NEČAS jednoduše vypálil zápěstím z pravé strany. Quick toho moc neviděl a kotouč zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Brent Burns a Stefan Noesen.
    04:01 Brady SKJEI - 0:1
     
    04:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí propadli ve středním pásmu, takže podél levého mantinelu mohl dopředu upalovat Jordan Martinook. V útočné třetině předložil kotouč doleva BRADYMU SKJEIOVI, jenž neměl problém s bekhendovým blafákem do protipohybu gólmana, zakončení pak pro něj bylo velmi snadné. Nádherná akce Canes zakončená obráncem. Asistence: Jordan Martinook a Jesper Fast.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 50. Kaliyev (Danault, Durzi), 58. Fagemo (Lizotte, M. Roy) – 5. Skjei (Martinook, Fast), 20. Nečas (Burns, Noesen), 35. Aho (Nečas, Jarvis), 53. A. Svečnikov (Burns, Pesce)


    Los Angeles Kings: Quick (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Björnfot, Durzi, S. Walker – Kempe, Kopitar (C), Fiala – Arvidsson, Danault (A), Moore – Kaliyev, Lizotte, Vilardi – Fagemo, Anderson-Dolan, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Nečas, Aho, Jarvis – Noesen, Kotkaniemi, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook (A) – Teräväinen, Stastny, Drury.
    Trenér: Rod Brind'amour

    Rozhodčí: Luxmore, Pollock – Apperson, Fournier

    Diváci: 16 067
    thejrc.org