Nitra – Nové Zámky 2:4 (kon.) | Banská Bystrica – Spišská N. Ves 5:1 (kon.) | Košice – Michalovce 3:4 (0:2 po s.n.)
Prešov – Lipt. Mikuláš 8:4 (kon.) | Poprad – HC Slovan 3:2 (po pr.) | Trenčín – Zvolen 3:4 (kon.)
konec
HC Prešov
8:4 (2:2, 3:0, 3:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 04.12.2022, 17:00 • Ice Aréna Prešov, Prešov • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    A ďalší zásah pri hre bez brankára! Zoči voči bránke zívajúcej prázdnotou nezaváhal JOSEPH CAMPAGNA. 8:4. Asistencia Ján Sýkora.
     
    58:25
    Tím MHk 32 Liptovský Mikuláš dal gól!
    Napokon je z toho využitá presilovka, dobrú prihrávku na ľavé krídlo zužitkoval presnou strelou na bližšiu žrď LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. 7:4. Asistencia Kirill Diakov.
     
    56:58
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Neuveriteľné, hostia si strelili vlastný gól počas vlastnej presilovej hry. Prihrávku na modrej čiare nezachytil Ventela a puk doputoval až do prázdnej bránky. Presný zásah si pripíše EDUARD ŠIMUN. 7:3. Bez asistencie.
     
    46:56
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Náskok navýšený! Po práci Campagnu za bránkou a nemotorných pohyboch brániaceho Štraucha si Durného vychutnal JÁN SÝKORA. 6:3. Asistencie Joseph Campagna a Eduard Šimun.
     
    40:15
    Tím MHk 32 Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vstup do tretiny ako hrom, hostia znížili. Nepozornosť domácej defenzívy potrestal z bezprostrednej blízkosti bránky po prihrávke Štraucha pohotovo zakončujúci MARTINS KARSUMS. 5:3. Asistencie Andreas Štrauch a Vsevolod Sorokin.
     
    36:43
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Obrovská chyba hostí v rozohrávke aj pozičnom bránení potrestaná! Do úniku z ľavej strany sa dostal JOSEPH CAMPAGNA a Durného prekonal strelou na vzdialenejšiu tyč. 5:2. Asistencie Lukáš Ľalík a Ján Sýkora.
     
    33:56
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Využitá presilovka, domáci vedú o dva góly! S pukom manévroval Girduckis, napokon aj vystrelil. Durný jeho pokus ešte zvládol, na dorážku pohotového MAXA GERLACHA bol však prikrátky. 4:2. Asistencia Abbott Girduckis.
     
    28:38
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Domáci vymysleli krásnu akciu a puk skončil v sieti. Prihrávku na modrú čiaru od Neulsa dostal OLIVER TURAN a jeho prudký pokus zapadol k vzdialenejšej žrdi. 3:2. Asistencia Donovan Neuls.
     
    17:58
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Puk skončil v sieti! Z otočky strieľal z pravej strany Klíma, po zákroku Durného dorážal do prázdnej bránky JAKUB ŽILKA. 2:2. Asistencie Tomáš Klíma a Juraj Milý.
     
    13:58
    Tím MHk 32 Liptovský Mikuláš dal gól!
    Expresne rýchlo využitá presilová hra, hostia vedú. HAANU KURU dorazil strelu Saariho spomedzi kruhov do odkrytej bránky. 1:2. Asistencie Micke Saari a Andreas Štrauch.
     
    13:01
    Tím MHk 32 Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič sa na ľavej strane dostal k puku MAREK VANKÚŠ, prudká strela zapadla presne medzi betóny domáceho brankára Bespalova. 1:1. Asistencia Adam Haluška.
     
    11:08
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Zoči voči Durnému sa po chybnej rozohrávke hostí ocitol EDUARD ŠIMUN, brankára Liptákov si jednoducho položil na zem a zakončil pod hornú žrďku. 1:0. Bez asistencie.

    Matej Valkár

    Branky a nahrávky: 12. Šimun, 18. Žilka (Klíma, Milý), 29. Turan (Neuls), 34. Gerlach (Girduckis), 37. Campagna (Ľalík, Sýkora), 47. Sýkora (Campagna, Šimun), 57. Šimun, 60. Campagna (Sýkora) – 14. Vankúš (Haluška), 14. Kuru (Saari, Štrauch), 41. Karsums (Štrauch, Sorokin), 59. Handlovský (Diakov)


    HC Prešov: Bespalov (Rabčan) – Ľalík, Giles, Turan, D. Jendroľ (A), Doetzel, Nátny, F. Fekiač – Gerlach, Girduckis (A), Nauš – Sýkora, Šimun (C), Campagna – Džugan, Neuls, Ščurko – Milý, Klíma, Žilka
    Trenér: Juraj Faith

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Durný (Valent) – Sorokin, Ventela, Bakala, Diakov, Pavúk, Mezovský, Kapičák – A. Štrauch, Kuru, Karsums (A) – Kriška (C), Saari, Handlovský (A) – M. Michalík, Walega, M. Uhrík – Haluška, Vankúš, Šmída
    Trenér: Ján Šimko

    Rozhodčí: Žák, Orolin – Jurčiak, Tvrdoň

    Diváci: 614
    thejrc.org