Zlín – Kolín 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Přerov 2:1 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
SC Marimex Kolín
Neděle 04.12.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:38 Antonín HONEJSEK - 4:3
     
    64:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přeci jen přichází rozhodnutí ještě v prodloužení! Utkání vyhrávají domácí Berani, kteří tak Kolín poráží poprvé v této sezoně. Kubiš zpoza branky skvěle nachytal Soukupa a našel volného ANTONÍNA HONEJSKA, který rychlou střelu rozhodnul o výsledku utkání. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    58:03
    Mrázek nachytal kličkou gólmana Kolína, vytáhl si jej a pak se snažil zpoza branky zakončit. V brankovišti se však rychle vyrojilo hned trio domácích a kotouč za každou cenu vystrčilo pryč z nebezpečí.
     
    57:05
    Sedláček dostal přihrávku na zadní tyč a zkoušel usměrnit pohotově puk za záda Soukupa, ten se naštěstí pro hosty rychle přesunul.
     
    56:28
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Petr Moravec.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Ondřej Kachyňa – 2 min., podrážení.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Petr Moravec – 2 min., držení.
    41:09 Lukáš PAJER - 3:3
     
    41:09
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Prazvláštní situace vede k vyrovnání hostů hned zkraje třetí třetiny! Jeden z hráčů Kolína objel branku, po čemž kotouč zůstal v brankovišti a LUKÁŠ PAJER jej na několikrát dorazil až za Daniela Hufa. Asistence: Jan Půček.
     
    35:47
    Přečíslení dvou na jednoho, při němž Pajer dostal přihrávku z křídla a snažil se co nejrychleji zakončit. Puk si ale musel zpracovat, neboť měl hůl ven ze hřiště, a tak se Huf stihl přesunout.
    34:25 Lukáš PAJER - 3:2
     
    34:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To jsem ale Zlínským zakřikl, protože Kolín přeci jen využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediného gólu! LUKÁŠ PAJER zkoušel srazit přihrávku ze strany mezi Hufovy betony, zlínský gólman si přitom vyhodil puk holí do vzduchu a ten mu přeskočil lapačku až za brankovou čáru. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    32:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., podrážení.
     
    31:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Ondřej Kachyňa – 2 min., držení.
     
    30:35
    Nepříjemný odraz od mantinelu mohl vést až ke gólu Kolína! Huf už vyjížděl za bránu, aby rozehrál, jenže puk najednou směřoval na střed. Jen pohotová reakce Hejcmana odvrátila katastrofu.
    29:05 Pavel KUBIŠ - 3:1
     
    29:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale přichází pravý opak, Zlínští i přes nevyužité početní výhody navyšují náskok! Zbořil se obětavě vrhnul skokem po kotouči, který mu trochu ujel, aby mohl vyslat na druhé straně si najíždějícího úplně volného Hejcmana. Ten si puk prohodil mezi nohami a v samostatném nájezdu Soukupa nepřekonal. Brankář hostů ale vyrazil hrací předmět betony jen před sebe, kde stál zcela volný PAVEL KUBIŠ a ten už dorážel do úplně odkryté klece. Asistence: Darek Hejcman, Mikuláš Zbořil.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Matěj Morong – 2 min., hákování.
     
    25:22
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Vojtěch Síla – 2 min., podrážení.
    22:50 Daniel BUKAČ - 2:1
     
    22:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup domácích do druhé třetiny! Berani potvrzují herní převahu z předchozí dvacetiminutovky, když výrazně zjednodušili hru a otáčí skóre. Hejcman nahrál na modrou DANIELU BUKAČOVI, který prostě napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Darek Hejcman, Bedřich Köhler.
    20:39 Michal GAGO - 1:1
     
    20:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po akci Kolína přišel naopak rychlý brejk Beranů, kteří ujížděli ve třech na dva. Na ose byli dobře postavení dva bránící hráči Kolína, a tak to vzal na sebe MICHAL GAGO, jenž s trochou štěstí prostřelil brankáře Soukupa.
     
    13:32
    Střelu ze strany odrazil kolínský gólman jen vedle sebe, kde na hraně brankoviště číhali hned dva hráči ve žlutém dresu. Stačilo by trefit kotouč a ten už by jistě směřoval do odkryté sítě, ale nezdařilo se.
     
    13:03
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    René Piegl – 2 min., krosček.
     
    11:02
    Velká příležitost domácích v oslabení! Bukač dostal puk na modrou čáru a ještě měl před sebou zcela volného Hejcmana. Ten ale hrací předmět netrefil příliš dobře, čepel měl totiž obráceně, než by bylo třeba.
     
    09:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Kubiš – 2 min., krosček.
     
    09:07
    Střela Mrázka z první do břevna!
     
    08:02
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Karel Křepelka – 2 min., nedovolené bránění.
    02:33 Jan PŮČEK - 0:1
     
    02:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín vstupuje do utkání skvěle! Čáp jel při hře čtyři na čtyři po skvělé přihrávce Moronga sám na Hufa, který jeho zakončení vyrazil betonem přímo na hokejku dojíždějícího JANA PŮČKA, jenž už bez problémů dostal puk za záda domácího brankáře. Asistence: Matěj Morong, Zdeněk Čáp.
     
    02:05
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Darek Hejcman – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Jakub Cibák – 2 min., hrubost.
    Marken.cz

    David Jabůrek

    Branky a nahrávky: 21. Gago, 23. Bukač (Hejcman, Köhler), 30. Kubiš (Hejcman, Zbořil), 65. Honejsek (Kubiš) – 3. J. Půček (Morong, Čáp), 35. Pajer (Matějček), 42. Pajer (J. Půček)


    Berani Zlín: Huf – Suhrada, Kachyňa, Talafa, Bukač, Zbořil, Bartko, Husa – P. Sedláček, Honejsek, Ondráček – Kubiš, Kindl, Frömel – Gago, Hejcman, Illéš – Köhler, Luža, Mrázek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Piegl, Křepelka, Niko, Čáp, T. Jelínek, Cibák, Naar – Ouřada, Korkiakoski, Sklenář – Zd. Král, Moravec, Morong – Pajer, Matějček, Síla – Lang, Polák, J. Půček.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Petružálek, Rapák – Zídek, Komínek
    thejrc.org