Columbus – Detroit 2:4 (kon.) | Buffalo – San Jose 6:3 (kon.) | NY Islanders – Chicago 3:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
San Jose Sharks
Pondělí 05.12.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gólově bohatému utkání dominovalo Buffalo
     
    Statistiky

    Střely na bránu: 38 – 29 | Přesilová hra: 2/4 – 1/1 | Trestné minuty: 4 – 8

    Kdo se postavil do brankoviště?

    Ukko-Pekka Luukkonen (BUF) – 26 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,7%, odchytal 59:48
    Aaron Dell (SJS) – 32 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86,5%, odchytal 58:57

    Česká a slovenská stopa v utkání

    Radim Šimek (SJS) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 16:40
    Tomáš Hertl (SJS) – 0+0, -1 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 16:01

    Tři hvězdy utkání

    1. Dylan Cozens (BUF) – 0+3
    2. Jack Quinn (BUF) – 2+0
    3. Rasmus Dahlin (BUF) – 0+2 (03:46:57)
     
    Utkání přihlíželo 13 655 diváků.
     
    Gólově bohaté utkání skončilo vítězstvím domácího Buffalo, jež přestřílelo Žraloky ze San Jose výsledkem 6:3.

    Klíčovou byla druhá třetina, do níž domácí hokejisté nastupovali ve ztrátě jednoho gólu, ale třemi góly otočili vývoj střetnutí ve svůj prospěch. Ve třetí dvacetiminutovce upravil na rozdíl tří branek Jack Quinn, ovšem s rychlou odpovědí přispěchal Oskar Lindblom. Hosté v závěru zkusili powerplay, leč kontaktní trefy se nedočkali, místo toho pečetil vítězství Sabres gólem do prázdné brány Alex Tuch.

    Svěřenci kouče Granata se díky vítězství posunuli v tabulce Atlantické divize na sedmé míst před Ottawu, Žraloci zůstávají v Pacifické divizi taktéž sedmí.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Se závěrečnou sirénou ještě zapsal do zápasových statistik dvouminutový trest Dylan Cozens, který zbytečným krosčekem na Ciceka rozpoutal šarvátku.
     
    59:46
    S kotoučem si ještě zahrál i Ukko-Pekka Luukkonen. Za vlastní bránou zastavil nahození a kus černé gumy přenechal Henrimu Jokiharjuovi.
     
    59:11
    V probíhající poslední minutě utkání si Matt Nieto neporadil se zpracováním v pravém kruhu, zadarmo tak kotouč získal Casey Fitzgerald.
     
    58:50
    Icing způsobil Zemgus Girgensons. Vyhození po levém mantinelu další příliš velkou razanci a Matt Benning před sebe rozjetého Cozense nepustil.
     
    58:16
    Na útočný výlet se vydal Jacob Bryson. Vybojoval útočné pásmo, ale jen na chvíli, protože mu nevyšla přihrávka na Jacka Quinna.
     
    57:27
    Zápas už se dohrává z povinnosti. Hosté si jsou vědomi, že body nezískají, další odvolání brankáře se zřejmě očekávat nedá.
    56:37 Alex TUCH - 6:3
     
    56:37
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Karlssonovo nahození bylo zblokováno a Couture pak na puk nedosáhl, soupeř trestal. Thompsonovu nahrávku sklepl Skinner bruslemi pro ALEXE TUCHA, jemuž nedělalo žádné problémy nasměrovat puk přes bránícího Karlssona do prázdné brány. Asistence: Jeff Skinner a Tage Thompson.
     
    56:00
    Poté, co Mattias Samuelsson vyhodil touš na zakázané uvolnění, tak trenér Sharks David Quinn povolává Della na střídačku. Hosté zkouší powerplay!
     
    55:55
    Timo Meier viděl na levé straně úplně osamoceného Logana Couturea, jenže o něm věděl i Rasmus Dahlin a nataženou hokejkou zažehnal hrozbu inkasovaného gólu.
     
    55:15
    S rozehrávkou si Aaron Dell poradil na jedničku. Nenechal se rozhodit dotírajícím Krebsem a přihrál druhou stranou Gadjovichovi.
     
    54:42
    Tomáš Hertl tělem odmítl Jokiharhua, aby posléze nabil na modrou čáru Mattu Benningovi, ránu od modré Luukkonen zastavil mezi betony.
     
    54:12
    Vyhození Erika Karlssona z obranného pásma skončilo mimo hrací plochu, avšak došlo k lehkému doteku plexiskla, vylučovat se proto nebude.
     
    53:44
    Další dva icingy domácího celku v krátkém časovém sledu. Časté přerušení má něco do sebe, znemožňuje soupeři vytvořit si souvislý tlak.
     
    53:26
    S problémy, ale přece Nick Cicek udržel na zádech Jacka Quinna, dvougólový střelec tělo před rozjetého obránce nenatlačil.
     
    52:40
    Střetnutí je v tedy v té fázi, v níž bylo na začátku třetiny. Buffalo vede o dva góly, do konce základní hrací doby už zbývá jen něco málo přes sedm minut.
    51:52 Oskar LINDBLOM - 5:3
     
    51:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Člen čtvrté útočné formace OSKAR LINDBLOM bekhendovou střelou po ledě zprava na brankáře nevyzrál, ovšem dostal možnost dorážky a tou již našel malou mezírku mezi Luukkonenovým tělem a pravou tyčí. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Logan Couture.
    51:23 Jack QUINN - 5:2
     
    51:23
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Dylan Cozens v přečíslení dvou na jednoho dostal nahrávku přes Karlssona k JACKU QUINNOVI a ten s přehledem zvedl kus černé gumy přes ležícího Della. Asistence: Dylan Cozens.
     
    51:00
    Rozhodčí odmítl odpískat icing, de jeho názoru zpomalil Erik Karlsson až příliš. Švédský obránce rozehrává zpoza vlastní brány.
     
    50:38
    Přečíslení hostujícího celku dvou na jednoho kontaktní trefou neskončilo, Oskar Lindblom vzal zodpovědnost na sebe a vypálil přímo do gólmana.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Buffalo udržuje dvoubrankové vedení a v souboji dvou trápících se týmů je blízko vítězství.
     
    49:39
    Tage Thompson se zpoza brány vytočil u pravé tyče a ještě v průběhu otočky střílel forhendem, leč na pozorného Della si nepřišel.
     
    49:20
    Z levého kruhu pálil přes obránce Megnu Peyton Krebs. Aaron Dell měl štěstí, že rychle letící kotouč proletěl vysoko nad břevnem.
     
    48:46
    Na druhé straně je pískáno zakázané uvolnění. Dylan Cozens zabojoval, ale ani přes veškerou snahu na dlouhý pas Powera nedosáhl.
     
    48:15
    Konečně po delší době zaútočili i hosté. Výsledkem snažení Tomáše Hertla s Kevinem Labancem byl ovšem pouze ofsajd.
     
    47:44
    Po zaváhání Matta Benninga dostal dost volného prostoru před bránou soupeře Alex Tuch, z bezprostřední blízkosti však na Della nevyzrál.
     
    47:12
    Tlak Sabres pokračuje. Na teč nahazoval Rasmus Dahlin, Jeff SKinner nasměroval puk vedle levé části brankové konstrukce.
     
    46:49
    John Peterka našlápl a ujel všem protihráčům. Individuální únik završil forhendovým pokusem o kousek vedle pravé tyčky.
     
    46:20
    Souboj jeden na jednoho vyšel lépe bránícímu Mattiasi Samuelssonovi, který natlačil tělo před Tima Meiera a po mantinelu dostal touš do střední třetiny.
     
    45:58
    Casey Fitzgerald zrušil nápřah a přihrával ještě do pravého kruhu, odkud Zemgus Girgensons zasáhl puk hodně nepovedeně, brankář mohl zůstat v klidu.
     
    45:26
    Zpoza kruhů vyprodukoval forhendovou dělovku Victor Olofsson. Na střeleckou listinu se tento švédský útočník zatím nezapsal, střela proletěla vedle pravé tyče.
     
    44:55
    Aktivní forčekink Tomáše Hertla kýžený efekt nepřinesl. Mattias Samuelsson udržel chladnou hlavu a po mantinelu rozehrál na Powera.
     
    44:07
    Kapitán Žraloků Logan Couture poslal nahrávku z otočky před bránu na úplně volného Alexandra Barabanova, s jehož bekhendovým blafákem si Ukko-Pekka Luukkonen věděl rady!
     
    43:57
    Erik Karlsson se odvážnou kličkou na modré čáře zbavil Olofssona. Vyzrál i na Cozense, avšak poté střílel forhendem přímo do výstroje Luukkonena.
     
    43:21
    Dobrou práci odvedl směrem do defenzivy Nick Cicek. Výborně zmenšil střelecký úhel Kyleovi Okposovi, aby nakonec zblokoval jeho pokus do ochranné sítě.
     
    42:42
    Tlak domácího mužstva ještě pokračoval. Peyton Krebs místo střely ještě volil křižný pas na Jacka Quinna, jehož rána z první se mezi tři tyče nevešla.
     
    42:16
    Od modré čáry vypálil štiplavou dělovku Casey Fitzgerald, hostující brankář Dell puk vyrazil nad bránu pravým ramenem.
     
    41:40
    Od levého mantinelu si Jeff Skinner sjel do kruhu, odkud vyslal křižnou ránu ze zápěstí, kotouč prosvištěl těsně vedle brány.
     
    41:12
    Útok domácího celku zastavil čárový rozhodčí. Alex Tuch udělal před modrou čárou ještě kličku navíc, s čímž Tage Thompson nepočítal. Ofsajd.
     
    40:37
    Tvrdou, leč nepřesnou ránu vyslal od modré čáry Jaycob Megna. Za bránou pak Alexandr Barabanov podstoupil neúspěšný souboj s Rasmusem Dahlinem.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Buffalo do ní vstupuje s dvoubrankovým náskokem v zádech, San Jose potřebuje výrazně zabrat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:57.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 29 – 19.
     
    Buffalo má slibně nakročeno k vítězství, když ve druhé třetině třemi góly dokonale otočilo průběh střetnutí ve svůj prospěch. Vyrovnávací zásah vsítil ve 21. minutě John Peterka, vedoucí gól vstřelil po krásné individuální akci Jeff Skinner a aktuální podobu dal výsledku Jack Quinn. Žraloci v prostředním dějství soupeři nestíhali a jejich naděje na bodový zisk se výrazně zmenšily.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Dobře mířenou střelu Tage Thompsona vyrazil Aaron Dell nad sebe. Za dezorientovaného gólmana posléze zaskočil Jayob Megna, když z předbrankového prostoru odpálil kotouč do středního pásma.
     
    39:24
    Ofenzivu podpořil Marc-Édouard Vlasic. Obdržel pěknou nahrávku mezi kruhy, narazil ovšem na pravý beton připraveného Luukkonena.
     
    38:57
    Švédský zadák Erik Karlsson dlouhým pasem nastartoval Lukea Kunina, který se špatným zpracováním připravil o možnost zakončení z dobré pozice.
     
    38:27
    Dylan Cozens v obležení dvou konkurentů přihrál k levému mantinelu na Jeffa Skinnera, křižný projektil prosvištěl o kus vedle soupeřovy svatyně.
     
    37:48
    Domácím se nepodařilo vyhodit, hosté pokračovali v útočení. Forhendové nahození Nicka Ciceka ovšem mělo k úspěchu hodně daleko.
     
    37:12
    Radim Šimek po modré čáře posunul touš na Erika Karlssona, jenž hrál pod tlakem Quinna a nepřesně nahrával Mattu Nietovi.
     
    36:34
    Další icing hostujícího celku. Matt Benning sáhl k vysokému obloučku, touš přesto přejel červenou čáru a rozhodčí byl nucen hru přerušit.
     
    36:10
    Aktivní Jeff Skinner si pravou bruslí příhodně přikopl puk do jízdy. Křižný pas na Alexe Tucha nevyšel, vystihl jej pozorný Jaycob Megna.
     
    35:48
    Zakázané uvolnění posouvá hru před Aarona Della. Jevgenij Svečnikov ještě zabojoval, ovšem velkou ztrátu na Owena Powera nesmazal.
     
    35:19
    Quinnova družina si je vědoma, že musí přidat. Do přehuštěného prostoru střílel Steven Lorentz, úspěšným blokem se prezentoval Casey Fitzgerald.
     
    34:31
    Rychlou odpověď měl na hokejce Tomáš Hertl. Českému útočníkovi se otevřela levá polovina domácí brány, kotouč pouze narazil do tyčky.
    33:45 Jack QUINN - 4:2
     
    33:45
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Granata podruhé skórují v přesilovce a poprvé v zápase disponují dvoubrankovým náskokem! JACK QUINN tělem odmítl Bonina a vyhnul se i Šimkově snaze o vypíchnutí puku, z pravého kruhu prostřelil Della mezi betony. Asistence: Victor Olofsson a Rasmus Dahlin.
     
    33:21
    Velký tlak Sabres pokračuje a hostující čtveřice už začíná být značně unavená. Znovu pálil Alex Tuch, v tomto případě Aaron Dell předvedl povedený zákrok pravým ramenem.
     
    32:46
    Centimetry dělily od navýšení náskoku Alexe Tucha, který střílel z pravého kruhu, Aarona Della zachránila pravá část brankové konstrukce!
     
    32:09
    Už podruhé hosté míří do čtyř z důvodu technického prohřešku. Zpoza vlastní brány Alexandr Barabanov vyhodil puk nedovoleným způsobem mimo hrací plochu.
     
    31:52
    Jeff Skinner dostal puk na bekhend, proto nemohl zakončovat. Volil křižnou nahrávku doprava na Jacoba Brysona, jehož bekhendový pokus Dell podržel ve výstroji.
     
    31:03
    S rozehrávkou vypomohl spoluhráčům gólman Aaron Dell. Zkontroloval situaci kolem sebe a vybral si Jaycoba Megnu.
     
    30:42
    Nejproduktivnější obránce celé soutěže Erik Karlsson vypálil tvrdou střelu od pravého mantinelu, Ukko-Pekka Luukkonen schoval puk do lapačky.
     
    30:10
    Zápas se přehoupl do své druhé poloviny. Buffalo v dosavadním průběhu prostředního dějství obrátilo misky vah na svou stranu, momentálně má bezpochyby navrch i po psychické stránce.
     
    29:53
    Komu nahrát neměl ani Matt Benning, proto z levé strany zvolil střelu z velkého úhlu na přední tyčku, tu poměrně výrazně minul.
     
    29:31
    Zpracování do rukavice zvládl Luke Kunin na jedničku. Protože se mu potom nedostalo podpory, tak touš jenom nahodil do útočného pásma a odjel vystřídat.
     
    28:55
    Zakázané uvolnění San Jose. Jevgenij Svečnikov pod tlakem nevymýšlel zbytečnosti a hrací předmět odpálil přes všechny čáry.
     
    28:27
    Na modré si připravil prostor ke střele Mattias Samuelsson. Aaron Dell zasahovat nemusel, kus černé gumy proletěl vedle levé části jeho brány.
     
    27:56
    Na únik si dělal zálusk Dylan Cozens. Nevyšlo mu však zpracování, načež za vlastní bránou Aaron Dell rozehrál po mantinelu na Benninga.
     
    27:19
    Ofenzivu Sharks podpořil Erik Karlsson. S hlavou nahoře hledal mezi kruhy Tima Meiera, na dlouhou hokejku puk získal pro sebe Mattias Samuelsson.
     
    26:44
    Rasmus Dahlin ukázkovým hitem poslal k ledu útočícího Matta Nieta. Následně došlo k menší potyčce, rozhodčí vylučovat nebudou.
     
    26:20
    Zprava pálil od modré čáry Erik Karlsson. Ukko-Pekka Luukkonen měl otevřený výhled, pravým betonem odrazil kotouč mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    25:49
    A znovu Jeff Skinner, který pěknou kličkou vyřadila ze hry Nieta. Následovala nahrávka k levému mantinelu na Tage Thompsona, střelu z forhendu zblokoval Megna.
     
    25:28
    Od modré čáry vypálil tvrdý projektil Matt Benning. Ukko-Pekka Luukkonen šel včas do pokleku a puk udržel někde mezi betony.
    24:21 Jeff SKINNER - 3:2
     
    24:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Parádní individuální akce překlápí misky vah na stranu domácího celku! JEFF SKINNER nabruslil po pravém mantinelu do útočného pásma, aby se následně proháčkoval na střed, nezazmatkoval a protaženou kličkou do forhendu položil nejen Ciceka, ale i brankáře Della, aby ve finále bez větších problémů trefil odkrytou pravou část hostující svatyně. Asistence: Henri Jokiharju.
     
    23:49
    Zmatky v předbrankovém prostoru Buffala vyřešil bránící hokejista Henri Jokiharju, který spatřil volný puk a nasměroval jej do rohu kluziště.
     
    23:11
    Nedorozumění v rozehrávce vyplynulo v zakázané uvolnění. Jaycob Megna přecenil rychlostní schopnosti Tomáše Hertla, ten na rychlou přihrávku nedosáhl.
     
    22:40
    Hosté v plném počtu. Navrátilec z trestné lavice Timo Meier se okamžitě zapojil do hry, tu zklidnil vysokým obloučkem do střední třetiny.
     
    22:27
    Za bránou soupeře kvedlal s kotoučem Casey Mittelstadt. Nakonec zkoušel přihrávku na Kylea Okposa, jehož pokryl Marc-Édouard Vlasic.
     
    21:59
    Domácí hráči se nakonec přeci jen prokousali do útočné třetiny. Zpoza levého kruhu střílel John Peterka pouze do výstroje připraveného Della.
     
    21:25
    Žraloci zatím brání bezchybně. Minuta z přesilovky se chýlí ke konci, k vidění byla již tři úspěšná vyhození.
     
    20:33
    Tage Thompson na svou osobu vybojoval dnes už druhý faul. V tomto případě se nechal nedovoleně atakovat Timem Meierem, Švýcar soka podrazil.
    20:16 John PETERKA - 2:2
     
    20:16
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Snový start Sabres do druhé dvacetiminutovky, skóre opět ukazuje nerozhodný stav! Cozens křižným pasem nastartoval JOHNA PETERKU, jenž z levého kruhu střílel na zadní tyč a Dell nemá úplně čisté svědomí, protože touš zapadl za jeho záda přes jeho lapačku. Asistence: Dylan Cozens.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:04.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 14 – 14.
     
    První třetina zápasu mezi Buffalem a San Jose přinesla tři branky, přičemž těsným vedením disponují hosté. První gól přitom vstřelili domácí, když se v 10. minutě trefil Tage Thompson, ovšem hosté dokonali obrat zásluhou tref Nicka Bonina a Kevina Labanca. Sledujeme hodně svižný hokej, který nabídl už řadu zajímavých akcí, doufejme, že v podobném duchu budou probíhat i zbylá dvě dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Souboj u pravého mantinelu v útočném pásmu Sabres sice domácí hokejisté ovládli, jenže posléze Victor Olofsson vymyslel nepřesný křižný pas na Tysona Josta.
     
    19:20
    V pozoru musel být Aaron Dell. Do poslední chvíle počkal, co Dylan Cozens vymyslí, svižný forhendový pokus vyrazil levým betonem.
     
    18:45
    Hosté se ubránili a do protiútoku vyrazil Nick Bonino. Natlačil se za posledního obránce, těsně bráněný ovšem střílel vedle pravé tyče.
     
    18:16
    Vysokou rychlost nabral po pravém mantinelu Dylan Cozens. Zvládl i vypálit, přes hokejku Nieta skončil puk v ochranné síti.
     
    17:42
    Brankou povzbuzené San Jose pokračuje v aktivním pojetí hry. Nahazoval od modré Marc-Édouard Vlasic, ještě před brankářem dobře zakročil blokující Dahlin.
     
    17:14
    Radim Šimek po pravém mantinelu přihrál kotouč Alexandru Barabanovovi, zakončení z poměrně velkého úhlu skončilo v boční síti.
    16:19 Kevin LABANC - 1:2
     
    16:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovku přetavili v gól rovněž Žraloci, ti zároveň dokonávají obrat! Matt Benning s hlavou nahoře nahrál do levého kruhu KEVINU LABANCOVI. Kanadský forvard měl dost času na zamíření, křižná střela na lapačku pod břevno slavila úspěch. Asistence: Matt Benning a Matt Nieto.
     
    15:57
    Od modré vypálil tvrdý forhendový projektil Erik Karlsson. Ostrá rána prosvištěla vysoko nad horní tyčkou domácí svatyně.
     
    15:21
    Místo vytvoření tlaku domácí zahrozili v oslabení, Tyson Jost ovšem na křižnou přihrávku Jokijarhua nedosáhl.
     
    14:50
    Žraloci mohou dokonat obrat v početní převaze. Vyloučeným hráčem je Dylan Cozens, když zezadu nebezpečně poslal na mantinel nic netušícího Svečnikova.
    13:40 Nick BONINO - 1:1
     
    13:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Kunin zachytil hrací předmět v útočném pásmu a od pravého mantinelu okamžitě nahazoval před bránu. Puk si našel NICK BONINO, jenž Luukkonenovu neprůstřelnost zrušil forhendovou ránou do levé šibenice. Asistence: Luke Kunin a Erik Karlsson.
     
    13:27
    Tysonu Jostovi se nepovedlo vyhodit z obranného pásma. Luke Kunin neváhal a střílel zápěstím, napálil ale jenom před sebou stojícího soka.
     
    12:47
    Zápas pokračuje ve vysokém tempu. Kyle Okposo naznačil střelu, aby posléze přenesl touš do pravého kruhu na Jacka Quinna, ten pouze rozezvučel mantinel.
     
    12:23
    Za obranu dostal parádní nahrávku Jeff Skinner a Aaron Dell měl velké štěstí, že kus černé gumy zamířil nad břevno.
     
    11:57
    Alexandr Barabanov na malém prostoru bleskově převzal kotouč, načež vyzkoušel kličku na Peytona Krebse, domácí hráč se obelstít nenechal.
     
    11:11
    Před bránou konkurenta číhal Kevin Labanc. Timo Meier nahazoval na jeho osobu, před vlastní bránou ovšem skvěle zapracoval Henri Jokiharju.
     
    10:30
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Matt Benning. Nabral středem vysokou rychlost, jenže sám proti dvěma soupeřům neuspěl.
    09:19 Tage THOMPSON - 1:0
     
    09:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už Šavle využívají a ujímají se vedení! Cozens zadovkou posunul puk na Dahlina, jenž ještě vyšperkoval akci pasem do levého kruhu na TAGE THOMPSONA, na jeho ostrou ránu z první do bližšího horního růžku neměl Dell šanci dosáhnout. Asistence: Rasmus Dahlin a Dylan Cozens.
     
    09:02
    Se střelou Dahlina z ostrého úhlu neměl Aaron Dell větší problémy, gólman pak raději podržel kus černé gumy pod lapačkou.
     
    08:39
    Do předbrankového prostoru obdržel pas John Peterka, ani nadvakrát však Della neprostřelil, následně Kevin Labanc vyhodil puk mimo hrací plochu bez doteku plexiskla, za což si vysloužil trest na dvě minuty.
     
    08:13
    Švýcarský forvard Timo Meier nabruslil do útočného pásma, aby posléze vypálil přes Dahlina. Ukko-Pekka Luukkonen ukázal velmi dobré reflexy a levým betonem zabránil nejhoršímu.
     
    07:35
    S koncem Svečnikovova trestu vypálil ostrou forhendovou ránu přes protihráče Alex Tuch, Aaron Dell vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    07:14
    Do pravého kruhu dostal nabito Jeff Skinner Kanadský forvard kotouč netrefil vůbec dobře, Dell mohl zůstat ledově klidný.
     
    06:37
    Ani do třetice Šavlím útok nevyšel. Individuálně na sebe vzal zodpovědnost Jeff Skinner, jenže proti dvěma konkurentům neuspěl.
     
    06:05
    Hokejisté v bílých dresech se zatím brání velmi dobře. O dvě vyhození v krátkém časovém sledu se postarali Steven Lorentz, respektive Matt Benning.
     
    05:33
    První přesilovou hru si zahraje Buffalo. Na trestnou lavici již usedl Jevgenij Svečnikov, ten si za bránou soupeře pomohl háčkem proti Thompsonovi.
     
    05:12
    Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost Jevgenij Svečnikov. Zkusil kličku na střed, na Rasmuse Dahlina ovšem nevyzrál.
     
    04:58
    Poměrně dlouho domácí udrželi útočnou třetinu, avšak k žádnému zakončení nedošlo, aby nakonec úspěšně vyhodil Nieto.
     
    04:22
    Český útočník Tomáš Hertl se u levého mantinelu obtočil kolem osobního strážce, načež naslepo nahazoval před bránu, kde Jacob Bryson udržel na zádech Kunina.
     
    03:52
    Vyhození Nicka Bonina ještě zvládl lehce tečovat Alexandr Barabanov, Henri Jokiharju pro Buffalo neudržel útočnou třetinu.
     
    03:11
    Rychlý protiútok Sabres zastavil svým hvizdem čárový rozhodčí, po nedorozumění mezi Hertlem a Meierem se pískal ofsajd.
     
    02:57
    Dobrou práci odvedl Ukko-Pekka Luukkonen. Vysoké nahození schoval do lapačky, načež ještě stihl rychle vyklepat touš pro Samuelssona.
     
    02:29
    Utkání začalo ve velkém stylu. Směrem dozadu skvěle zapracoval Jevgenij Svečnikov, když udržel na zádech Okposa.
     
    01:51
    Brankáři se zatím vůbec nenudí. Tentokráte musel do akce Aaron Dell, koncem pravého betonu pokryl pokus Tucha.
     
    01:12
    A poprvé zahrozili i Žraloci! Po levé straně nabral rychlost Alexandr Barabanov a rázem jel sám na brankáře, narazil na pravý beton Luukkonena.
     
    00:42
    A další nebezpečí před Dellem! Přehuštěný prostor Jeff Skinner nepropálil, následně Alex Tuch nenašel mezeru mezi betony brankáře.
     
    00:10
    Utkání mezi Buffalem a San Jose odstartovalo! Domácí hokejisté okamžitě nahrozili, poté, co se nahození Dahlina odrazilo od zadního mantinelu, střílel Tage Thompson nepřesně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Krebs, Mittelstadt – Okposo (C), Jost, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    San Jose Sharks: Dell (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, Vlasic, Šimek, Cicek – Labanc, Hertl, Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Bonino (A), J. Svečnikov – Gadjovich, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Sutherland – Brisebois, Murray.
     
    San Jose Sharks

    Ani v případě San Jose to nevypadá, že by tento celek měl pomýšlet na postup do play-off. V Pacifické divizi okupuje sedmou pozici s 20 body, na vedoucí Vegas ztrácí bodů sedmnáct. Quinnově družině se vůbec nedaří, když v posledních šesti kláních brali dva body za vítězství v Montrealu, alespoň bod urvali s Vancouverem. Týmové produktivitě vévodí třiatřicetibodový obránce Erik Karlsson.
     
    Buffalo Sabres

    Šavle z Buffala neměly vůbec špatný úvod sezóny, když v pěti zápasech zvítězily hned čtyřikrát, ale posléze šly výkony výrazně dolů. Aktuálně mají svěřenci kouče Granata na kontě 21 bodů a v tabulce Atlantické divize se nachází na posledním osmém místě o skóre za Ottawou. Z předešlých čtyř utkání odešli poražení ve třech případech, naposledy doma padli výsledkem 4:6 s Coloradem. Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Tage Thompson s 32 kanadskými body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásnou pozdní noc. Vítám vás při sledování nejlepší ligy světa, u zápasu mezi Buffalem a San Jose.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. T. Thompson (Dahlin, Cozens), 21. Peterka (Cozens), 25. J. Skinner (Jokiharju), 34. Quinn (V. Olofsson, Dahlin), 52. Quinn (Cozens), 57. Tuch (J. Skinner, T. Thompson) – 14. Bonino (Kunin, E. Karlsson), 17. Labanc (Benning, Nieto), 52. Lindblom (Vlasic, Couture)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Krebs, Mittelstadt – Okposo (C), Jost, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    San Jose Sharks: Dell (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, Vlasic, Šimek, Cicek – Labanc, Hertl, Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Bonino (A), J. Svečnikov – Gadjovich, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Sutherland – Brisebois, Murray

    Diváci: 13 655
    bahis siteleri