Columbus – Detroit 2:4 (kon.) | Buffalo – San Jose 6:3 (kon.) | NY Islanders – Chicago 3:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
San Jose Sharks
Pondělí 05.12.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Alex TUCH - 6:3
     
    56:37
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Karlssonovo nahození bylo zblokováno a Couture pak na puk nedosáhl, soupeř trestal. Thompsonovu nahrávku sklepl Skinner bruslemi pro ALEXE TUCHA, jemuž nedělalo žádné problémy nasměrovat puk přes bránícího Karlssona do prázdné brány. Asistence: Jeff Skinner a Tage Thompson.
    51:52 Oskar LINDBLOM - 5:3
     
    51:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Člen čtvrté útočné formace OSKAR LINDBLOM bekhendovou střelou po ledě zprava na brankáře nevyzrál, ovšem dostal možnost dorážky a tou již našel malou mezírku mezi Luukkonenovým tělem a pravou tyčí. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Logan Couture.
    51:23 Jack QUINN - 5:2
     
    51:23
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Dylan Cozens v přečíslení dvou na jednoho dostal nahrávku přes Karlssona k JACKU QUINNOVI a ten s přehledem zvedl kus černé gumy přes ležícího Della. Asistence: Dylan Cozens.
    33:45 Jack QUINN - 4:2
     
    33:45
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Granata podruhé skórují v přesilovce a poprvé v zápase disponují dvoubrankovým náskokem! JACK QUINN tělem odmítl Bonina a vyhnul se i Šimkově snaze o vypíchnutí puku, z pravého kruhu prostřelil Della mezi betony. Asistence: Victor Olofsson a Rasmus Dahlin.
    24:21 Jeff SKINNER - 3:2
     
    24:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Parádní individuální akce překlápí misky vah na stranu domácího celku! JEFF SKINNER nabruslil po pravém mantinelu do útočného pásma, aby se následně proháčkoval na střed, nezazmatkoval a protaženou kličkou do forhendu položil nejen Ciceka, ale i brankáře Della, aby ve finále bez větších problémů trefil odkrytou pravou část hostující svatyně. Asistence: Henri Jokiharju.
    20:16 John PETERKA - 2:2
     
    20:16
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Snový start Sabres do druhé dvacetiminutovky, skóre opět ukazuje nerozhodný stav! Cozens křižným pasem nastartoval JOHNA PETERKU, jenž z levého kruhu střílel na zadní tyč a Dell nemá úplně čisté svědomí, protože touš zapadl za jeho záda přes jeho lapačku. Asistence: Dylan Cozens.
    16:19 Kevin LABANC - 1:2
     
    16:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovku přetavili v gól rovněž Žraloci, ti zároveň dokonávají obrat! Matt Benning s hlavou nahoře nahrál do levého kruhu KEVINU LABANCOVI. Kanadský forvard měl dost času na zamíření, křižná střela na lapačku pod břevno slavila úspěch. Asistence: Matt Benning a Matt Nieto.
    13:40 Nick BONINO - 1:1
     
    13:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Kunin zachytil hrací předmět v útočném pásmu a od pravého mantinelu okamžitě nahazoval před bránu. Puk si našel NICK BONINO, jenž Luukkonenovu neprůstřelnost zrušil forhendovou ránou do levé šibenice. Asistence: Luke Kunin a Erik Karlsson.
    09:19 Tage THOMPSON - 1:0
     
    09:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už Šavle využívají a ujímají se vedení! Cozens zadovkou posunul puk na Dahlina, jenž ještě vyšperkoval akci pasem do levého kruhu na TAGE THOMPSONA, na jeho ostrou ránu z první do bližšího horního růžku neměl Dell šanci dosáhnout. Asistence: Rasmus Dahlin a Dylan Cozens.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. T. Thompson (Dahlin, Cozens), 21. Peterka (Cozens), 25. J. Skinner (Jokiharju), 34. Quinn (V. Olofsson, Dahlin), 52. Quinn (Cozens), 57. Tuch (J. Skinner, T. Thompson) – 14. Bonino (Kunin, E. Karlsson), 17. Labanc (Benning, Nieto), 52. Lindblom (Vlasic, Couture)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Krebs, Mittelstadt – Okposo (C), Jost, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    San Jose Sharks: Dell (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, Vlasic, Šimek, Cicek – Labanc, Hertl, Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Bonino (A), J. Svečnikov – Gadjovich, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Sutherland – Brisebois, Murray

    Diváci: 13 655
    thejrc.org