Philadelphia – Colorado 5:3 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 6:4 (kon.) | Boston – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Montreal 7:6 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
Colorado Avalanche
Úterý 06.12.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Travis KONECNY - 5:3
     
    59:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Sanheim posunul touš do středního pásma na Hayese, který ještě přenesl hru doprava na TRAVISE KONECNYHO a pětadvacetiletý Kanaďan dovezl kus černé gumy do prázdné brány Avalanche. Asistence: Kevin Hayes a Travis Sanheim.
    58:23 Alex NEWHOOK - 4:3
     
    58:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhý gól v rozmezí minuty a rázem rozdíl čítá jediný gól! Při hře bez gólmana Compher přihrál zpoza brány mezi kruhy ALEXU NEWHOOKOVI, proti jehož dělovce z první k levé tyči byl brankář bezmocný. Asistence: J. T. Compher a Devon Toews.
    57:47 Mikko RANTANEN - 4:2
     
    57:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak že by nakonec přeci jen alespoň menší drama? Fantastickou individuální akcí se prezentoval MIKKO RANTANEN, když našlápl v obranném pásmu a přes čtyři protihráče se proháčkoval až do zakončení, forhendem zacílil nad lapačku Harta do levého horního růžku. Asistence: Erik Johnson.
    49:54 Owen TIPPETT - 4:1
     
    49:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Tortorelly dělají další důležitý krok směrem k vítězství! Po přisunutí od Provorova střílel Laughton nepřesně, ovšem puk se od zadního mantinelu příhodně odrazil do levého kruhu k holi OWENA TIPPETTA a člen třetí útočné formace usměrnil touš za záda marně se přesunujícího Georgijeva. Asistence: Scott Laughton a Ivan Provorov.
    23:59 Anthony DEANGELO - 3:1
     
    23:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Se skutečností, že mají nejhorší přesilovku v soutěži, si nyní Letci nic nedělali, vylepšují čísla a odskakují do vedení o dva góly! Od modré čáry vystřelil forhendem ANTHONY DEANGELO, Alexandar Georgijev nic neviděl přes Catese a kotouč mu zapadl k levé tyči. Asistence: Morgan Frost a Kevin Hayes.
    18:05 Tanner LACZYNSKI - 2:1
     
    18:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Letci se v závěru úvodního dějství dostávají do těsného náskoku! Po Brownem zblokované střele od modré čáry vystartoval do brejku Farabee. Křižnou ránu od levého mantinelu gólman vyrazil betonem pouze k TANNERU LACZYNSKIMU a ten dorážkou zdárně trefil odkrytou levou část soupeřovy svatyně. Asistence: Joel Farabee a Patrick Brown.
    07:29 Travis SANHEIM - 1:1
     
    07:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Tlak Flyers v útočném pásmu završil Laughton pasem na modrou čáru. TRAVIS SANHEIM měl dost místa, takže si sjel blíže bráně a táhlou ránou ze zápěstí zacílil nechytatelně do levého víka nad lapačku Georgijeva. Asistence: Scott Laughton a Zack MacEwen.
    03:50 Alex NEWHOOK - 0:1
     
    03:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá početní převaha přináší Lavinám jednobrankové vedení. Od modré čáry zvolil nahození Cale Makar a byl to ALEX NEWHOOK, kdo ztečoval puk k levé tyčce mimo dosah brankáře Harta. Asistence: Cale Makar a Nathan MacKinnon.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Sanheim (Laughton, MacEwen), 19. Laczynski (Farabee, P. Brown), 24. DeAngelo (Frost, Hayes), 50. Tippett (Laughton, Provorov), 59. Konecny (Hayes, Sanheim) – 4. Newhook (Makar, MacKinnon), 58. Rantanen (E. Johnson), 59. Newhook (Compher, D. Toews)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Ristolainen, Provorov, Braun, Sanheim, DeAngelo, Seeler – Konecny, N. Cates, Hayes – Farabee, Frost, Laughton (A) – Tippett, Sedlák, Laczynski – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – Makar (A), D. Toews, E. Johnson, Girard, Englund, MacDonald – Kaut, MacKinnon (A), Galchenyuk – Rantanen (A), Newhook, Hudon – L. O'Connor, Compher, Cogliano – Blidh, Megna, Hunt.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Furlatt, McIsaac – Berg, Mills

    Diváci: 18 361
    thejrc.org