Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:9 (kon.) | Calgary – Minnesota 5:3 (kon.)
Colorado – Boston 0:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 8:2 (kon.) | Vegas – NY Rangers 1:5 (kon.)
San Jose – Vancouver 5:6 (po pr.)
konec
Mountfield HK
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 08.12.2022, 18:00 • malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
     
    59:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Po přihrávce od Matěje Vojáčka se do opuštěné svatyně Mountfieldu po zemi trefil VOJTĚCH STEKLÝ. Asistence: Matěj Vojáček.
     
    28:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK využívá přesilovku a rázem se tak ocitá dostřel! Kapitán Jakub Jón střílel od modré čáry, jeho pokus Císař vyrazil. Na brankovišti důrazný DOMINIK PAVLÍK ho však z dorážky dostal na místo určení – 2:3. Asistence: Jakub Jón
     
    23:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají dalšího nedorozumění v obraně svého soka a zvyšují svůj náskok. Beran ukořistil kotouč na modré čáře, jeho ránu Meišner ještě vyrazil, na dorážku JANA HURTA už byl krátký – 1:3. Asistence: Vojtěch Beran.
     
    09:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Karel Macháček na modré čáře našel PATRIK KRÁLE, jenž si popojel a vyslal zpoza kruhu ukázkový projektil, jenž zapadl přímo do šibenice Meišnerovy klece, Bruslaři tak opět, díky hokejové lahůdce, vedou. Asistence: Karel Macháček.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí však brzy srovnávají! Lvi získali puk ve středním pásmu, Patrik Hendrych vyslal do přečíslení dva na jednoho Tobiáše Vítka, který ve skvělé pozici ještě chytře vybídl MATĚJE HÁJKA, jenž snadno trefil odkrytou klec Bruslařů – 1:1. Asistence: Tobiáš Vítek, Patrik Hendrych.
     
    01:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se záhy ujímají vedení! Adam Hlinský vyslal do úniku PATRIKA KRÁLE, jenže si sám před Meišnerem poradil a po zemi poslal kotouč do jeho proti pohybu – 0:1. Asistence: Adam Martin Hlinský.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 5. Hájek (Vítek, Hendrych), 29. Pavlík (Jón) – 2. Král (Hlinský), 10. Král (Macháček), 24. Hurt (Beran), 60. Steklý (Vojáček)


    Mountfield HK: Meišner (Petřík) — Mráz (A), Forejtek, Samek (A), Studnický, Vencl, Pánek — Vondruška, Voděracký, Jón (C), Páleník, Pavlík, Novotný, Hájek, Vítek, Koklar, Hendrych.
    Trenér: Luboš Dvořák

    BK Mladá Boleslav: Císař (Vystrčil) — Průšek, Fišer, Šilhavý, Hlinský, Kovář, Macháček — Steklý, Lev, Kristek (A), Beran, Trefil, Hurt, Šindelář (C), Vojáček, Kurka, Král (A).
    Trenér: Lukáš Zörkler

    Rozhodčí: Barek — Roischel, Jiruška.
    thejrc.org