Poruba 2011 – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (po pr.) | Vsetín – Pardubice B 3:2 (kon.)
Sokolov – Šumperk 2:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 2:1 (1:0 po s.n.) | Přerov – Slavia 2:0 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (3:1, 0:1, 0:1 - 1:0)
Berani Zlín
Sobota 10.12.2022, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:29 Daniel KOLÁŘ - 4:3
     
    63:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté nakonec berou dva body a poprvé od 28.9. v Pelhřimově vítězí. Handlovu přihrávku dostal Radek Pořízek na bekhend a vystřelil. Puk ještě lehce tečoval DANIEL KOLÁŘ a kotouč zapadl mezi Hufovy betony. Asistence: Tobiáš Handl.
    50:59 Ondřej KACHYŇA - 3:3
     
    50:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Devět minut před koncem se Zlínu daří vyrovnat nepříznivě se vyvíjející zápas. Mrázek poslal kotouč na modrou pro ONDŘEJE KACHYŇU, který vystřelili. Ačkoliv se domácí snažili o blok, puk prošel až do sítě. Asistence: Petr Mrázek, Antonín Honejsek.
    31:52 Vojtěch RIEDL - 3:2
     
    31:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté střílí kontaktní branku. Kachyňa našel na vrcholu levého kruhu volného VOJTĚCHA RIEDLA, jehož pokus nakonec prošel až do sítě a těžko říct, jak moc Beran v jihlavské brance viděl nebo neviděl puk. Tak jako tak, zlínský mladík dává svůj první gól v kariéře v Chance lize. Asistence: Ondřej Kachyňa, Petr Mrázek.
    19:50 Tobiáš HANDL - 3:1
     
    19:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    10,1 sekundy před koncem se Jihlava prosazuje potřetí zásluhou TOBÍÁŠE HANDLA. Matouš Menšík si totiž sjel s pukem mezi kruhy a přenechal jej pro vysokého hráče s číslem 87, který rozvlnil síť nad lapačkou Kašíka, jenž nepředvedl jistý zákrok. Asistence: Matouš Menšík.
    13:37 Richard CACHNÍN - 2:1
     
    13:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si bere jednobrankový náskok a vedení zpět. V situaci dva na jednoho totiž Pořízek na ose hřiště přenechal kotouč pro RICHARDA CACHNÍNA, který jej lehce potáhl doleva a poté se trefil přesně k tyči Kašíkovy svatyně. Asistence: Radek Pořízek, Josef Skořepa.
    10:00 Petr MRÁZEK - 1:1
     
    10:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ještě v téže přesilovce srovnávají Ševci stav zápasu. Bartko od modré posunul puk na levou stranu pro PETRA MRÁZKA, který si zpracoval kotouč a poté vyslal tvrdou ránu zápěstím, která byla sražena hráčem Dukly a pod betony Berana se puk doslova došoural za čáru. Asistence: Jan Bartko, Antonín Honejsek.
    09:09 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    09:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zlínští hokejisté propadli v útočném pásmu, kde Bilčík získal puk a poslal dlouhou přihrávku na rozjetého PATRIKA MIŠKÁŘE. Ten si kotouč zpracoval před modrou, najel si před Kašíka a poslal mu navštívenku nad vyrážečku. Asistence: Vlastimil Bilčík.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Miškář (Bilčík), 14. Cachnín (Pořízek, Skořepa), 20. Handl (Menšík), 64. D. Kolář (Pořízek, Handl) – 10. Mrázek (Bartko, Honejsek), 32. Riedl (Kachyňa, Mrázek), 51. Kachyňa (Mrázek, Honejsek)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Pulda) – Chvátal, Bilčík, F. Kočí, D. Kolář, Haman, Vala – V. Brož, Miškář, Chlubna – Handl, Menšík, Harkabus (A) – Pořízek, Skořepa (C), Cachnín – Juda.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Berani Zlín: Kašík (21. Huf) – Zbořil, Bartko, Kachyňa, Bukač, Husa, Talafa, Riedl – Mrázek, Honejsek, P. Sedláček – Kubiš (C), Gago, Illéš – Ondráček (A), Hejcman, Pospíšil – Luža, Zabloudil, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Skopal, Zubzanda – Kleprlík, Kotlík
    bahis siteleri