Poruba 2011 – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (po pr.) | Vsetín – Pardubice B 3:2 (kon.)
Sokolov – Šumperk 2:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 2:1 (1:0 po s.n.) | Přerov – Slavia 2:0 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (3:1, 0:1, 0:1 - 1:0)
Berani Zlín
Sobota 10.12.2022, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:29 Daniel KOLÁŘ - 4:3
     
    63:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté nakonec berou dva body a poprvé od 28.9. v Pelhřimově vítězí. Handlovu přihrávku dostal Radek Pořízek na bekhend a vystřelil. Puk ještě lehce tečoval DANIEL KOLÁŘ a kotouč zapadl mezi Hufovy betony. Asistence: Tobiáš Handl.
     
    57:22
    Petr Mrázek měl po chybě v jihlavské rozehrávce rozhodnutí na holi. Nicméně jeho pokus z kruhů zastavil jistým zákrokem Adam Beran.
     
    54:01
    Zlínští jsou nyní jasně lepší. Dorážka Zbořila jen těsně minula branku, po další střele hostí se vyznamenal Beran.
    50:59 Ondřej KACHYŇA - 3:3
     
    50:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Devět minut před koncem se Zlínu daří vyrovnat nepříznivě se vyvíjející zápas. Mrázek poslal kotouč na modrou pro ONDŘEJE KACHYŇU, který vystřelili. Ačkoliv se domácí snažili o blok, puk prošel až do sítě. Asistence: Petr Mrázek, Antonín Honejsek.
     
    45:58
    Zlínští opět měli dobrou šanci na srovnání stavu. Jiří Ondráček z kruhů dorážel puk, ale Beran si věděl rady. Vzápětí si počínal dobře i při dorážce dalšího Ševce, útočníka a kapitána Pavla Kubiše.
     
    44:46
    Dělovka Petra Mrázka od modré končí na pozorném Beranovi, který vyrazil kotouč. Poté se Jihlava osvobozuje.
     
    44:26
    Radek Pořízek na modré krosčekoval soupeře, který se jen těžko sbírá z ledu. Nakonec tento zlínský hráč odjíždí na střídačku po svých.
     
    38:16
    Menšík s přihrávkou čekal, než našel pasem křížem na levém kruhu Harkabuse. Jihlavský kanonýr si ještě připravil puk ke střele, na Daniela Hufa ale zatím Dukla hledá recept marně. Dobrý zákrok maskovaného zlínského muže.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jiří Ondráček – 2 min., nedovolené bránění.
    31:52 Vojtěch RIEDL - 3:2
     
    31:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté střílí kontaktní branku. Kachyňa našel na vrcholu levého kruhu volného VOJTĚCHA RIEDLA, jehož pokus nakonec prošel až do sítě a těžko říct, jak moc Beran v jihlavské brance viděl nebo neviděl puk. Tak jako tak, zlínský mladík dává svůj první gól v kariéře v Chance lize. Asistence: Ondřej Kachyňa, Petr Mrázek.
     
    26:32
    Jihlavští založili rychlý protiútok dva na jednoho, během kterého Miškář vypálil z pravého kruhu. Huf je zatím pozorný, kotouč dobře zneškodnil.
     
    20:01
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín:
    ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
    19:50 Tobiáš HANDL - 3:1
     
    19:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    10,1 sekundy před koncem se Jihlava prosazuje potřetí zásluhou TOBÍÁŠE HANDLA. Matouš Menšík si totiž sjel s pukem mezi kruhy a přenechal jej pro vysokého hráče s číslem 87, který rozvlnil síť nad lapačkou Kašíka, jenž nepředvedl jistý zákrok. Asistence: Matouš Menšík.
     
    16:32
    Zlín také zahrozil a opět u toho byl agilní Jan Bartko, jemuž v zakončení před brankou puk přeskočil hokejku. V pokračující akci hosté rozezvučili oblouk, respektive dolní boční tyčku branky Berana.
    13:37 Richard CACHNÍN - 2:1
     
    13:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si bere jednobrankový náskok a vedení zpět. V situaci dva na jednoho totiž Pořízek na ose hřiště přenechal kotouč pro RICHARDA CACHNÍNA, který jej lehce potáhl doleva a poté se trefil přesně k tyči Kašíkovy svatyně. Asistence: Radek Pořízek, Josef Skořepa.
    10:00 Petr MRÁZEK - 1:1
     
    10:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ještě v téže přesilovce srovnávají Ševci stav zápasu. Bartko od modré posunul puk na levou stranu pro PETRA MRÁZKA, který si zpracoval kotouč a poté vyslal tvrdou ránu zápěstím, která byla sražena hráčem Dukly a pod betony Berana se puk doslova došoural za čáru. Asistence: Jan Bartko, Antonín Honejsek.
    09:09 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    09:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zlínští hokejisté propadli v útočném pásmu, kde Bilčík získal puk a poslal dlouhou přihrávku na rozjetého PATRIKA MIŠKÁŘE. Ten si kotouč zpracoval před modrou, najel si před Kašíka a poslal mu navštívenku nad vyrážečku. Asistence: Vlastimil Bilčík.
     
    08:30
    Tomáš Chlubna v situaci dva na dva před brankou zastavil soupeře, který by jinak dorážel do volné části branky. Nedovolené bránění.
     
    03:44
    Patrik Miškář dostal přihrávku mezi kruhy a hned z první vystřelil. Jeho pokus šel k pravé tyči Kašíka, který puk vyrazil betonem. Tohle byla první vážnější šance Dukly.
     
    01:05
    Bývalý hráč Dukly Jakub Illéš jde ven za sekání.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Miškář (Bilčík), 14. Cachnín (Pořízek, Skořepa), 20. Handl (Menšík), 64. D. Kolář (Pořízek, Handl) – 10. Mrázek (Bartko, Honejsek), 32. Riedl (Kachyňa, Mrázek), 51. Kachyňa (Mrázek, Honejsek)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Pulda) – Chvátal, Bilčík, F. Kočí, D. Kolář, Haman, Vala – V. Brož, Miškář, Chlubna – Handl, Menšík, Harkabus (A) – Pořízek, Skořepa (C), Cachnín – Juda.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Berani Zlín: Kašík (21. Huf) – Zbořil, Bartko, Kachyňa, Bukač, Husa, Talafa, Riedl – Mrázek, Honejsek, P. Sedláček – Kubiš (C), Gago, Illéš – Ondráček (A), Hejcman, Pospíšil – Luža, Zabloudil, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Skopal, Zubzanda – Kleprlík, Kotlík
    thejrc.org