Poruba 2011 – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (po pr.) | Vsetín – Pardubice B 3:2 (kon.)
Sokolov – Šumperk 2:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 2:1 (1:0 po s.n.) | Přerov – Slavia 2:0 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 10.12.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:16 Ondřej SMETANA - 3:2
     
    54:16
    Vsetín právě vstřelil branku! O to překvapivější je tak vedoucí branka Vsetína, který jde znovu do vedení. Při nenápadné akci domácích v pásmu už to vypadalo, že hosté vyhodí, jenže kotouč se dostal na modré čáře k
    ONDŘEJI SMETANOVI, který se opřel do parádní bomby a ta i nejspíš s přispěním teče jednoho z hostů zaplavala do šibenice nad lapačku Frodla – 3:2. Asistence: Pavel Jenyš, Daniel Klímek.
    45:54 Tomáš HANOUSEK - 2:2
     
    45:54
    Pardubice B právě vstřelily branku! Hosté však v útoku pokračovali a dočkali se vyrovnání. TOMÁŠ HANOUSEK ještě svou první ranou neuspěl, jenže tlak trval dál a hostující bek si sjel na vrchol levého kruh na pas od Kaplana, aby trefil zápěstím neomylně pod vyrážečku Žajdlíka k levé tyči – 2:2. Asistence: Robin Kaplan, Patrik Machač.
    39:27 Jan ŠTEFKA - 2:1
     
    39:27
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí otáčejí skóre a ještě před koncem druhé části jdou do vedení. Němec vyplaval sám na levém kruhu, odkud vypálil. Frodl prudkou ránu vyrazil pouze před sebe, kde už číhal JAN ŠTEFKA a pohodlně zametl kotouč do prázdné branky – 2:1. Asistence: Ondřej Němec.
    37:19 Jan BERGER - 1:1
     
    37:19
    Vsetín právě vstřelil branku! Jenže sotva jsem to dopsal, tak je vyrovnáno. Domácí se nakonec usadili v pásmu, Smetana od modré shodil puk na levý kruh na JANA BERGERA, který se opřel do parádní rány z první a vymetl bližší šibenici nad ramenem Frodla – 1:1. Asistence: Ondřej Smetana, Luboš Rob.
    28:52 Martin BELLUŠ - 0:1
     
    28:52
    Pardubice B právě vstřelily branku! Hosté se ujímají vedení z nenápadné akce! Zdráhal nabil na modrou čáru Kautovi, jehož ránu hodně šťastně tečoval MARTIN BELLUŠ a kotouč se kolem betonu Žajdlíka dostal za čáru – 0:1. Asistence: Tomáš Kaut, Jan Zdráhal.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 38. Berger (Smetana, Rob), 40. Štefka (O. Němec), 55. Smetana (Jenyš, Klímek) – 29. Belluš (Zdráhal, Kaut), 46. Hanousek (Kaplan, P. Machač)


    VHK ROBE Vsetín: Žajdlík (Žukov) – Voženílek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Říha – Jonák (C), Berzinš, Rob – Sihvonen, Přikryl, Berger – Jenyš, Klhůfek, Klímek – Hořanský, Lichanec, Š. Bláha – Štefka.
    HC Dynamo Pardubice B: Frodl (Kadlc) – Nedbal, Hanousek, Chabada, Drtina (A), Kaštánek, Zdráhal (A) – Vildumetz, Kaut (C), Matýs – T. Zeman, Rákos, Lichtag – Půhoný, P. Machač, Belluš – Rouha, M. Rohlík, Kaplan – Kulhánek.

    Rozhodčí: Hucl, Rapák – Hanzlík, Kučera
    thejrc.org