Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:6 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Washington – Seattle 4:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 5:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Arizona – Boston 4:3 (kon.) | Vegas – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:6 (kon.) | Nashville – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Boston Bruins
Sobota 10.12.2022, 03:30 • Mullett Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Lawson CROUSE - 4:3
     
    59:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    A ten se jim skutečně povedl. Vyhození sice skončilo mimo dosah hráčů, jenže puk prošel brankovištěm, za brankou obral soupeře Maccelli, z otočky našel v levém kruhu LAWSONA CROUSEHO a ten z první trefil prostor nad Swaymanovou vyrážečkou – 4:3! Asistence: Matias Maccelli.
     
    54:48
    Drama může pokračovat, Arizona si dá přesilovku. Dvě minuty za hákování dostal Matt Grzelcyk.
    54:31 Nick FOLIGNO - 3:3
     
    54:31
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté těsně před koncem přesilovky srovnávají skóre! Velký kus práce předvedl Krejčí, který podržel puk a následně vytáhl křížnou přihrávku na pravou stranu, kde byl nachystaný NICK FOLIGNO a ten ranou z první překonal přemisťujícího se Vejmelku – 3:3. Asistence: David Krejčí, Hampus Lindholm.
     
    52:33
    Už se pískalo a dvě minuty za podrážení dostal Nick Schmaltz.
     
    41:26
    Teď ale budou mít hosté šanci na srovnání v přesilové hře, dvě minuty za nedovolené bránění brankáři dostal Nick Ritchie.
    40:53 Nick SCHMALTZ - 3:2
     
    40:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou v úvodu třetí části do vedení! Přihrávku na levou stranu dostal Keller, všiml si, že před branku si sjíždí NICK SCHMALTZ, tak mu poslal parádní žabičku, která sedla na hůl a rozjetý útočník Arizony mohl zakončovat přes Swaymanovu lapačku. Tohle byla opravdu rychle provedená akce a stav je 3:2! Asistence: Clayton Keller, Shayne Gostisbehere.
     
    38:08
    Hra v pěti na obou stranách nám moc dlouho nevydržela, nyní se vylučuje na straně Arizony. Domácí hráli v šesti a dvě minuty za příliš mnoho hráčů odsedí Liam O'Brien.
     
    34:48
    Arizona si zahraje přesilovku, dvouminutový trest za hákování obdržel Brad Marchand.
    30:40 Lawson CROUSE - 2:2
     
    30:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Už je ale zase srovnáno! Arizona se udržela v útočném pásmu, puk doputoval na modrou čáru, odkud napřáhl Gostisbehere a jeho bombu těsně před brankou tečoval LAWSON CROUSE. Ten změnil dráhu letu puku a usměrnil jej přesně do horního růžku branky – 2:2. Asistence: Shayne Gostisbehere, Jakob Chychrun.
    27:48 Charlie COYLE - 1:2
     
    27:48
    Boston právě vstřelil branku!
    Ale ani on není všemocný. Po vyhraném buly rozjel Boston akci, DeBrusk přihrál před brankoviště, kde se nejlépe zorientoval CHARLIE COYLE a nadvakrát propasíroval puk za Vejmelkova záda – 1:2. Asistence: Jake DeBrusk.
    24:17 Nakonec neuznaný Chychrunův gól
     
    24:17
    Domácí se chvíli radovali z gólu, když si na levé straně najel na křížný pas Jakob Chychrun a zakončoval z první, jenže hostující trenér si vzal challenge pro ofsajd a po kontrole u videa byla branka skutečně odvolána pro těsné postavení mimo hru! Stav je tak i nadále 1:1.
     
    23:50
    Zase se bude vylučovat, nyní ale na straně Bostonu. Dvě minuty za podrážení dostává Nick Foligno.
    23:17 Pastrňák ve velké šanci na gól
     
    23:17
    David Pastrňák byl blízko svému dnes druhému gólu, zůstal nekrytý před brankou, přijal příhru z levé strany, jenže Vejmelka se zvládl přesunout a okamžitou střelu vyrazit!
     
    21:45
    Další vyloučení na straně Arizony, dvě minuty za držení dostal Nick Schmaltz.
     
    17:45
    Boston si zahraje dnes svou druhou přesilovku, dvě minuty za držení totiž dostal Jakob Chychrun.
     
    07:45
    Přesilovku si zahraje i domácí celek, za podrážení dostal dvě minuty Taylor Hall.
    04:52 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    04:52
    Boston právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hned po vyhraném buly se hosté natlačili před brankoviště, blízko úspěchu byl Marchand, to ale ještě domácí zvládli pokrýt. U puku však zůstal Boston, McAvoy přihrál na levý kruh, kde už číhal DAVID PASTRŇÁK a ten golfákem z první překonal přemisťujícího se Vejmelku – 1:1. Asistence: Charlie McAvoy.
     
    04:43
    Vzápětí se před Vejmelkou strhla krátká potyčka a jako viník byl určen domácí Liam O'Brien. Ten dostal dvě minuty za hrubost a Boston si zahraje první přesilovku.
    00:23 Josh BROWN - 1:0
     
    00:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    No tak tohle je vstup do zápasu jako hrom! Domácí se hned nahrnuli do útočného pásma, první střela od modré čáry se sice ještě neujala, nicméně akce pokračovala, na pravý kruh dostal příhru JOSH BROWN a svým pokusem trefil horní růžek Swaymanovy branky – 1:0! Asistence: Marias Maccelli, Lawson Crouse.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. J. Brown (Maccelli, Crouse), 31. Crouse (Gostisbehere, Chychrun), 41. Schmaltz (Keller, Gostisbehere), 60. Crouse (Maccelli) – 5. Pastrňák (McAvoy), 28. Coyle (DeBrusk), 55. N. Foligno (Krejčí, H. Lindholm)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – J. Brown, Moser, Stecher, Nemeth, Gostisbehere, Chychrun, Välimäki – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Fischer (A), McBain, O'Brien – Schmaltz, Boyd, Keller (A) – Hayton, N. Ritchie.
    Trenér: André Tourigny

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, H. Lindholm, Clifton, Forbort, Carlo, Grzelcyk – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Zacha – Frederic, Coyle, Hall – Cr. Smith, Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Schlenker, StPierre – Mahon, Gibbons

    Diváci: 4 600
    bahis siteleri