Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:6 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Washington – Seattle 4:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 5:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Arizona – Boston 4:3 (kon.) | Vegas – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:6 (kon.) | Nashville – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
San Jose Sharks
Sobota 10.12.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 Steven LORENTZ - 1:6
     
    56:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté navíc dávají další gól, a to i přes to, že už Stolarz byl v brance Ducks. Z dorážky se před brankovištěm prosadil STEVEN LORENTZ, který obhodil brankáře Anaheimu. Asistence: Jevgenij Svečnikov, Alexander Barabanov.
    56:18 Nick BONINO - 1:5
     
    56:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zblokované střely Fowlera dokonale využil NICK BONINO, který poslal puk přes celé kluziště do prázdné branky Anaheimu. A je definitivně rozhodnuto. Asistence: Matt Benning.
    29:37 Trevor ZEGRAS - 1:4
     
    29:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je tu gól také ze strany Anaheimu! Prosadil se právě TREVOR ZEGRAS, který řídil návrat svého týmu do útočného pásma a střelou z okraje levého kruhu překonal Mäkiniemiho. Asistence: Cam Fowler, Dmitrij Kulikov.
    28:01 Nico STURM - 0:4
     
    28:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká smůla. Gibson mířil za svou branku pro nahozený puk, který se ale odrazil od mantinelu směrem k prázdné brance Anaheimu. O tyčku se odrazil do prostoru před brankovištěm, kam se přiřítil NICO STURM, pro něhož bylo zakončení do odkryté klece už snadnou záležitostí. Asistence: Matt Benning.
    27:53 Erik KARLSSON - 0:3
     
    27:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tohle už nevypadá s Anaheimem vůbec dobře! ERIK KARLSSON se totiž napřáhl od modré čáry, napálil tyč branky soupeře a puk se o záda Gibsona odrazil do sítě. Asistence: Alexander Barabanov, Tomáš Hertl.
    26:19 Scott HARRINGTON - 0:2
     
    26:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První gól v sezoně vstíil SCOTT HARRINGTON! Gól to byl hodně šťastný, rána Harringtona od modré čáry totiž přerazila hokejku protihráče, díky čemuž puk nabral trochu jiný směr a Gibsonovi se na to už nepovedlo zareagovat. Asistence: Kevin Labanc, Timo Meier.
    10:18 Timo MEIER - 0:1
     
    10:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Po vyhraném buly v útočném pásmu se povedlo TIMOVI MEIEROVI usměrnit prudký pas Karlssona z pravé strany za záda Gibsona, který byl v danou chvíli bez šance. Asistence: Erik Karlsson, Tomáš Hertl.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 30. Zegras (Fowler, Kulikov) – 11. Meier (E. Karlsson, Hertl), 27. Harrington (Labanc, Meier), 28. E. Karlsson (Barabanov, Hertl), 29. Sturm (Benning), 57. Bonino (Benning), 57. Lorentz (J. Svečnikov, Barabanov)


    Anaheim Ducks: Gibson (40. Stolarz) – Fowler (A), Kulikov, Klingberg, Vaakanainen, Shattenkirk, Benoit – Zegras, Terry, Henrique (A) – Megna, Vatrano, R. Strome – McTavish, Leason, Max Jones – Silfverberg (A), Carrick, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    San Jose Sharks: Mäkiniemi (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Megna, Vlasic, Benning, Harrington, Šimek – Labanc, Meier, Hertl – Bonino (A), Couture (C), Barabanov – Sturm, J. Svečnikov, Kunin – Lindblom, Gadjovich, Lorentz.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: Anderson, J. Hebert – Toomey, Barton
    thejrc.org