Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:6 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Washington – Seattle 4:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 5:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Arizona – Boston 4:3 (kon.) | Vegas – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:6 (kon.) | Nashville – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 4:1 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Detroit Red Wings
Sobota 10.12.2022, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:29 Nils LUNDKVIST - 3:2
     
    64:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dylan Larkin ve středním pásmu posílal kotouč po prknech pro Chiarota, jenže oba dva si nerozuměli a druhý uvedený, tedy bek Red Wings, chyběl vzadu. Tím spíše, že Marchment sebral kotouč a v situaci dva na jednoho naservíroval přihrávku k pravé straně branky pro NILSE LUNDKVISTA, který se trefuje potřetí v sezoně, se štěstím poslal kotouč mezi betony Hussa. Asistence: Mason Marchment.
    39:00 David PERRON - 2:2
     
    39:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    59,8 sekund před koncem druhé třetiny je srovnáno. Hned po buly dostal Chiarot pas na modrou a tvrdou střelou ukázal pořádný flex své hokejky. Kotouč před brankou v souboji s bekem Joni Hakanpää možná lehce tečoval DAVID PERRON, kterému byl gól nakonec zpětně připsán. Asistence: Ben Chiarot, Moritz Seider.
    36:00 Jamie BENN - 2:1
     
    36:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    První trest Walmana se maže. Robertson z levé strany našel přesně mezi kruhy JAMIEHO BENNA, což Red Wings možná tolik nečekali, spíše předpokládali pas z kruhu na kruh. Benn poté perfektně trefil prostor kolem vyrážečky Hussa a domácí poprvé v utkání vedou. Asistence: Jason Robertson, Miro Heiskanen.
    18:06 Denis GURJANOV - 1:1
     
    18:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Marchment našel přihrávkou přes Lindströma najíždějícího DENISE GURJANOVA, který poslal kotouč přesně mezi betony Ville Hussa a svým druhým gólem v sezoně srovnává stav zápasu. Asistence: Mason Marchment, Tyler Seguin.
    09:48 Dylan LARKIN - 0:1
     
    09:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dallas šel do útoku, ale Roope Hintz nepřesně přihrál. Což byla voda na mlýn, nebo spíše na brusle, pro Czarnika, který sebral puk a ujel na druhou stranu. Poté na levém kruhu našel DYLANA LARKINA, který si připravil palebnou pozici a vyšil parádní střelu do levé šibenice. Desátý gól v sezoně pro kapitána Detroitu a první nahrávka pro Czarnika. Asistence: Austin Czarnik.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Gurjanov (Marchment, Seguin), 36. Ja. Benn (J. Robertson, Heiskanen), 65. Lundkvist (Marchment) – 10. Larkin (Czarnik), 39. Perron (Chiarot, Seider)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, R. Suter, Lundkvist, Lindell (A), Hakanpää – Gurjanov, Glendening, Kiviranta – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Faksa, Seguin (A) – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea.
    Trenér: Peter DeBoer

    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Hronek, Chiarot (A), Seider, Oesterle, Walman, Lindström – Raymond, Larkin (C), Perron (A) – P. Suter, Rasmussen, Kubalík – Erne, Copp, Sundqvist – Berggren, Veleno, Czarnik.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Furman South, Wes McCauley – Ben O'Quinn, James Tobias

    Diváci: 18532
    thejrc.org