K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Litvínov – Sparta 5:2 (kon.) | Liberec – Kladno 7:3 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 11.12.2022, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Milan DOUDERA - 0:3
     
    58:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda. Nahozený puk domácích za branku Třince dojel MILAN DOUDERA, který se otočil a pohotově přes celé hřiště trefuje prázdnou branku – 0:3! Bez asistence.
     
    58:16
    Will je znovu na střídačce, Dynamo tak hraje opět v šesti v poli.
    57:48 Martin RŮŽIČKA - 0:2
     
    57:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    O třech bodech je zřejmě rozhodnuto. Domácí kombinovali v útočném pásmu, od modré čáry střílel Košťálek, ale zlomil hůl. Puk se odrazil k MARTINOVI RŮŽIČKOVI, který neměl problém trefit odkrytou klec – 0:2! Bez asistence.
     
    57:14
    Pardubice riskují a hrají v šesti v poli, jejich branka je prázdná!
     
    55:23
    Třinečtí Oceláři stále disponují jednobrankovým vedením. Připravit je o to mohl Paulovič, který si sjel do útočného pásma a pak vypálil švihem velmi tvrdě. Mazanec si ovšem dokázal poradit.
     
    53:01
    Mazanec předvedl další skvělý zákrok po střele z prostoru mezi kruhy. Následná dorážka skončila v jeho lapačce. Brankář Třince je zatím nejlepším hráčem utkání.
     
    35:44
    To byl obrovský tlak Dynama! Kotouč byl již kousek před brankovou čárou po několika dorážkách na brankovišti. Nakonec z toho vzešel i faul, domácí by měli mít přesilovku.
     
    31:26
    Patrik Hrehorčák (TRI) je dalším hokejistou, který v dnešním duelu zamíří na trestnou lavici. Útočník Ocelářů se provinil sekáním. Dynamo má další šanci na srovnání.
     
    28:33
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Pardubice hrály v oslabení aktivně a dostaly se do střelecké příležitosti. Ta byla zmařena podrážením. Pykat na trestnou lavici míří Jakub Jeřábek (TRI).
     
    28:11
    Před několika sekundami se dostali zpět ke hře v pěti, ale moc dlouho si ji neužijí. Domácí totiž opět míří do čtyř. Tentokrát je vyloučen David Musil (PCE) za hákování.
     
    25:57
    Obránce Pardubic Michal Hrádek (PCE) si pomohl při bránění lehkým háčkem, který ovšem rozhodčím neunikl. Třinec má dvouminutovou přesilovku.
     
    22:09
    Do samostatného úniku se dostal extraligový novic Lichtag, jenže ani on nedokázal překonat dosud bezchybného Mazance.
     
    21:31
    Do třetice došlo na souboj Radila s Mazancem a opět byl úspěšnější brankář Třince. Útočník Dynama dostal přesnou přihrávku na levém kruhu, odkud střílel do protipohybu. Mazanec vyrazil.
     
    12:56
    První gól Pardubic v početní výhodě měl na hokejce Hyka! Dostal výbornou přihrávku od modré čáry na levou stranu, odkud zakončoval do téměř prázdné branky, jenže puk netrefil dobře. Ten zamířil vedle klece, kterou hájí Mazanec.
     
    12:01
    Pardubice budou mít velkou příležitost srovnat, zahrají si totiž první přesilovou hru v tomto duelu. Na dvě minuty za podrážení míří na trestnou lavici Daniel Voženílek (TRI).
    11:05 Erik HRŇA - 0:1
     
    11:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pardubická hala oněměla. Střela z pravého kruhu brankáři Dynama propadla, u puku byl nejblíže ERIK HRŇA, jemuž nedělalo problém dorazit kotouč do odkryté klece. Hosté jdou do vedení – 0:1! Asistence: Oskar Haas.
     
    09:53
    Gigantická příležitost Ocelářů! Chmielewski to udělal šikovně na prostředku kluziště, kdy obral beka Dynama o puk a tísněn ujížděl na branku. Udělal otočku a předal Hrehorčákovi, jehož perfektně vychytal Will!
     
    08:11
    Paulovič střílel z podobné pozice jako před chvilkou Radil, ovšem ani jemu se nepovedlo pohnout se skóre utkání. Pardubického útočníka vychytal skvěle Mazanec.
     
    06:45
    Pardubická hala už explodovala, branky ale dosáhnuto nebylo! Znovu to byl Radil, kdo mohl otevřít skóre. Útočník Pardubic byl nikým nehlídán na levém kruhu, dostal přihrávku na střelu z první. Ta se otřela o tyč z boku.
     
    04:01
    První velká gólovka. Radil dostal pas do úniku, zcela osamocen nebyl, ale Doudera v rychlostním souboji nestíhal. Pardubický forvard střílel na zadjní tyč, ale Mazanec skvělým zákrokem zabránil ve skórování!
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 12. Hrňa (Haas), 58. M. Růžička, 59. M. Doudera


    HC Dynamo Pardubice: Will (Frodl) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Bučko, Hrádek, Chabada – Říčka, Zohorna, Hyka – Cienciala, R. Kousal, Radil – Lichtag, A. Musil, Vondráček – Paulovič, Poulíček, Matýs.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Čukste, J. Jeřábek, Havránek, Marinčin, M. Doudera, Zahradníček, Jaroměřský – Daňo, Marcinko, M. Růžička – Svačina, Voženílek, Kurovský – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Lyszczarczyk, Haas, Hrňa.
    bahis siteleri