Tampa – Florida 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:1 (kon.) | Toronto – Calgary 5:4 (po pr.)
Montreal – Los Angeles 2:4 (kon.) | NY Islanders – Carolina 0:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 0:3 (kon.)
St. Louis – Colorado 2:3 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
Los Angeles Kings
Neděle 11.12.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Adrian KEMPE - 2:4
     
    59:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je hotovo! ADRIAN KEMPE zachytil křižnou přihrávku mířící skrz mezikruží a bekhendem poslal kotouč přes celé kluziště do prázdné branky domácích. Bez asistence.
    57:32 Cole CAUFIELD - 2:3
     
    57:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    A zápletka je na světě, Kings platí za svou pasivitu a spolíhání se na obranu! COLE CAUFIELD se prodral do útočného pásma po pravém křídle a z takřka nulového úhlu nahodil puk na branku Los Angeles. Copley sice byl nalepen u své tyče, ale neutěsnil všechny mezírky. A nějakým způsobem mu kotouč propadl do sítě. Asistence: Jordan Harris, Christian Dvorak.
    51:41 Mike HOFFMAN - 1:3
     
    51:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali! MIKE HOFFMAN se dostal ke střele z okraje pravého kruhu a trefil se pod horní tyč Copleyho branky! Asistence: Kaiden Guhle, Jevgenij Dadonov.
    49:12 Alexander EDLER - 0:3
     
    49:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vyhráli v útočném pásmu buly a ALEXANDER EDLER střelou od modré čáry trefil bránícího protihráče, od něhož se kotouč odrazil za záda bezmocného Allena, a zvyšuje vedení svého týmu na 3:0! Asistence: Blake Lizotte.
    09:53 Viktor ARVIDSSON - 0:2
     
    09:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A Kings bleskově udeřili i podruhé! Rychlý útok z vlastního pásma předvedl Anderson s Danaultem. Druhý jmenovaný přihrál do druhé vlny na najíždějícího VIKTORA ARVIDSSONA, který ranou zpoza pravého kruhu prostřelil brankáře Allena. Asistence: Phillip Danault, Mikey Anderson.
    09:34 Anže KOPITAR - 0:1
     
    09:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí měli své šance, skóre ale otevírají hosté! Zpoza branky výborně přihrál Fiala, který našel volného ANŽEHO KOPITARA a ten rychlou střelou z první dává první gól zápasu! Asistence: Kevin Fiala.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 52. Hoffman (Guhle, Dadonov), 58. Caufield (Harris, Dvorak) – 10. Kopitar (Fiala), 10. Arvidsson (Danault, M. Anderson), 50. Edler (Lizotte), 60. Kempe


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Edmundson (A), Guhle, Kovacevic, Harris, Wideman, Xhekaj – Caufield, Suzuki (C), J. Anderson (A) – Hoffman, Dach, Slafkovský – Dvorak, Dadonov, Armia – Evans, Pezzetta, R. Pitlick.
    Trenér: Martin St. Louis

    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, Durzi, M. Roy, Edler, Se. Walker – Fiala, Kopitar (C), Kaliyev – Arvidsson, Moore, Danault (A) – Kempe, Vilardi, Iafallo – Grundström, Lizotte, Anderson-Dolan.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Joannette, O'Donnell – Brisebois, Mills

    Diváci: 21105
    bahis siteleri