Sokolov – Kolín 0:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
0:5 (0:0, 0:0, 0:5)
SC Marimex Kolín
Pondělí 12.12.2022, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sokolov nasadil do utkání více hráčů na střídavé starty, než je povolen limit. Proto nakonec utkání prohrál kontumačně 5:0! (19:56:04)
     
    Hokejisté Sokolova ovládli dohrávku 12. kola Chance ligy, na domácím ledě deklasovali Kolín výsledkem 6:0.

    O třech bodech rozhodli domácí prakticky hned v první třetině, v níž si vybudovali čtyřbrankový náskok, ve druhém a třetím dějstvím přidali po jednom gólu. Nejvíce na sebe upozornil Martin Švec, jenž se blýskl hattrickem a také Martin Michajlov, který vychytal nejen pro sebe, ale pro celý tým první čisté konto v sezóně.

    Svěřenci kouče Štrby se díky vítězství posunuli v tabulce na deváté místo před Zlín. Kolín zůstává dvanáctý s pohodlným náskokem devíti bodů na poslední Pardubice B.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Daniel Kružík poslal kus černé gumy po mantinelu za bránu soupeře. Jaromír Kverka souboj s Jakubem Cibákem vypustil, aby v závěru neriskoval zbytečné zranění.
     
    59:21
    Od levého mantinelu se do kruhu prokličkoval Ondřej Hrabík. Mířil na bližší tyčku do horního rohu, Tomáš Sajdl zaúřadoval vyrážečkou.
     
    58:46
    Znovu si o pozornost řekl Matěj Zadražil. Projel skrze třemi protihráči do útočné třetiny, ale přihrávku na Matina Švece úspěšně zblokoval Ján Niko.
     
    58:07
    Bekhendová zadovka Zdeňku Královi vůbec nevyšla a do protiútoku vystartoval Matěj Zadražil. V přečíslení udělal kličku mezi kruhy a zkusil svižnou střelu zápěstím do levého víka, Tomáš Sajdl parádně zareagoval a koncem lapačky vytáhl fantastický zákrok.
     
    57:40
    Sám na gólmana upaloval na druhé straně Matěj Morong. Bekhendem mířil k pravé tyči, Martin Michajlov proti střele úřadoval levým betonem.
     
    57:01
    Jaromír Kverka se uvolnil kolem osobního strážce, aby následně nahrál do předbrankového prostoru Davidu Kofroňovi, jenž si roztáhl Sajdla, leč nedokázal přehodit jeho beton.
     
    56:39
    Zničehonic se sám před gólmanem ocitl Jakub Naar. Zakončení ovšem kolínskému hráči vyšlo na bekhend, mezeru mezi betony Michajlova hledal neúspěšně.
     
    56:12
    Od mantinelu střílel Jakub Cibák. Domácí gólman ukázal dobré reflexy, vyrážečkou touš odpálil do ochranné sítě.
     
    55:55
    Jako další vypálil z kolínských řad Ján Niko. Ránu od modré Martin Michajlov schoval ve výstroji a postaral se o přerušení hry.
     
    55:24
    Jakub Sklenář se dlouho s pukem nezdržoval a předal ho k levému mantinelu Janu Veselému, ten vypálil forhendem ze zápěstí do boční sítě.
     
    54:48
    Za vlastní bránou zklidnil hru Jan Novák. Do tohoto prostoru ujel před forčekujícím Langem, načež rozehrál na Adama Rulíka.
     
    54:22
    Z první střílel z vrcholku levého kruhu Daniel Kružík. Tomáš Sajdl šel do pokleku a levým betonem vykopl puk ke spoluhráči Polákovi.
     
    53:51
    Po rychlém zpracování pálil od modré čáry Martin Weinhold. Tomáš Sajdl reagoval včas, sedmému gólu zabránil vyrážečkou.
     
    53:11
    O pozornost si hlasitě řekl Zdeněk Král. Nabral velkou rychlost po levém mantinelu a dojel až do útočného pásma, jenže ve finále mu nevyšla klička na posledního bránícího Klejnu.
     
    52:56
    Trojice bránících sokolovských hokejistů si poradila s dvojicí hostujících hráčů. Kus černé gumy vyvezl do střední třetiny Jan Novák.
     
    52:24
    Před bránu si najel nikým neatakovaný Martin Berka. Dostal dobrou nahrávku, jenže střela z první mu nevyšla, bránu minul.
     
    51:55
    Hodně nepovedený přechod Kolína do útočné třetiny. V momentě, kdy Karel Křepelka přejel modrou čáru, tak už byli v útočném pásmu další dva spoluhráči.
     
    51:22
    Na modré čáře si klepl o přihrávku Josef Zajíc. Vojtěch Polák se ho pokusil najít, ale do pasu vložil hokejku Marek Berka.
     
    50:46
    Z ostrého úhlu střílel forhendem Jakub Hajný. Tomáš Sajdl s podobným řešením počítal a tělo nechal přilepené u levé tyčky.
     
    50:10
    V momentě, kdy se utkání přehouplo do závěrečné desetiminutovky, je Kolín kompletní. Sokolov nevyužil přesilovku, každopádně o jeho vítězství už není pochyb.
     
    49:41
    V přesilovce se do kombinace zapojil i domácí gólman Martin Michajlov. Zastavil prudké nahození a nechal hrát blížícího se Jana Pohla.
     
    49:20
    Výsledkem nepřesné rozehrávky Denise Zemana je zakázané uvolnění, marně se Vojtěch Kysela pokoušel přebruslit Davida Aubrechta.
     
    48:57
    Od modré čáry vyprodukoval tvrdou dělovku Martin Weinhold. Ostrá rána narazila jen do mantinelu za svatyní Tomáše Sajdla.
     
    48:07
    První přesilovku Sokolov využil, jak si povede ve druhém případě? Kolín míří do čtyř poté, co si Jakub Sklenář pomohl proti konkurentovi drobným háčkem.
     
    47:55
    Velkou rychlost nabral středem kluziště Martin Osmík. Jeho jízda skončila u útočné modré čáry, kde ho zpacifikoval Jakub Naar.
     
    47:03
    Na únik si dělal zálusk Vojtěch Kysela. Vůbec mu ale nevyšlo zpracování, menší zaváhání okamžitě potrestal navrátilec David Aubrecht.
     
    46:40
    Autor hattricku Marek Švec měl před sebou jediného protihráče. Jakub Cibák soka výborně vystál a vytlačil ho z ideální palebné pozice.
     
    46:17
    David Kofroň vyslal pěknou bekhendovou žabičku na Tomáše Tomka, jenž měl v plánu pálit nad padajícího Tomáše Sajdla, jenže bránu přestřelil.
     
    45:47
    Do dobré pozice dostal nabito Vojtěch Kysela. Střílel forhendem z levého kruhu, tvrdá dělovka skončila jenom v boční síťce.
     
    45:04
    Rychle dopředu spěchal Štěpán Matějček. Sám proti třem ovšem neměl moc šancí na úspěch, úspěšně ho odzbrojil Jan Novák.
     
    44:48
    Znovu se musel mít na pozoru Tomáš Sajdl. Poradil si bez větších komplikací, ránu od modré čáry vyrazil lapačkou nad břevno.
     
    44:19
    Žabička Jana Pohla na Matěje Zadražila měla oči. K bekhendovému blafáku už nedošlo, čárový rozhodčí domácímu útočníkovi odpískal ofsajd.
     
    43:49
    Denis Zeman umí zahrát i směrem do defenzivy. Do poslední chvíle vystál Vojtěcha Poláka, jehož kličku z pravého kruhu na střed úspěšně vypíchl.
     
    43:15
    Za vlastní bránu se vydal pro rychle letící kotouč Tomáš Sajdl. Ještě stihl zvednou hlavu a bekhendovou stranou vyrážečky přihrál Cibákovi.
    42:14 Denis ZEMAN - 6:0
     
    42:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Navyšování už tak výrazného náskoku pokračuje. Do střílené přihrávky Pohla vložil hokejku Jurčík. Gólman Sajdl vyrazil kotouč pouze k připravenému DENISI ZEMANOVI, ofenzivu podpořivší zadák měl se střelou do prázdné brány snadnou práci. Asistence: Ondřej Jurčík a Jan Pohl.
     
    41:46
    Při hře pět na opět Sokolov okamžitě zaútočil. Jmenovitě Daniel Kružík, jenž se od mantinelu natlačil před bránu, aby ve finále forhendem minul bránu.
     
    41:30
    Domácí útočník Tomáš Rohan je zpátky na ledě. Kolínu se zbytek početní převahy vůbec nepovedl, Martin Michajlov zasahovat nemusel.
     
    40:45
    Hokejisté ve žlutých dresech brání na jedničku. Nájezd některého ze soupeřů zastavili dvakrát v krátkém časovém sledu ještě před obrannou modrou.
     
    40:10
    Kolín zahajuje třetí třetinu v přesilovce. Na trestné lavici sedí domácí kapitán Tomáš Rohan a doufá, že na ní stráví i zbylých 80 vteřin trestu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:47.
     
    Sokolov ve druhé třetině ještě navýšil náskok na pět gólů, o tři body z dohrávky jej může připravit už jen totální kolaps. Ve 34. minutě završil hattrick Martin Švec, jenž přetavil únik v gól forhendovým blafákem. Kolínští hokejisté v prostřední dvacetiminutovce herní projev zlepšili, a dokonce si vytvořili i příležitosti, v té největší Vojtěch Polák trefil levou tyč.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    V závěru prostřední dvacetiminutovky přichází vyloučení v domácích řadách. Na lavici hanby již usedl kapitán Tomáš Rohan z důvodu držení.
     
    39:06
    Se zpracováním prudkého pasu si na útočné modré čáře Ján Niko neporadil. Musel zacouvat až do obranné třetiny a před forčekujícím Kružíkem přenesl puk doleva na Jakuba Cibáka.
     
    38:46
    S nahozením od pravého mantinelu neměl Martin Michajlov žádné starosti. Navíc to vypadalo, že ještě stihne rozehrát, ale úmysl si nakonec rozmyslel a hru přerušil.
     
    38:12
    Ondřej Hrabík nebezpečně narazil do mantinelu v momentě, kdy byla navíc otevřená dvířka na hostující střídačku. Naštěstí to vypadá, že k vážnějšímu zranění domácího forvarda nedošlo.
     
    37:50
    Další akce elitní útočné lajny Sokolova byla o poznání povedenější. David Kofroň vyslal žabičku před bránu na Jaromíra Kverku, ale ten promáchl.
     
    37:24
    Adam Rulík vyhodil takovým způsobem, že málem vyslal do úniku Davida Kofroně, před nějž v poslední chvíli natlačil tělo Jakub Cibák.
     
    36:42
    Po nepovedené ráně Adama Rulíka se kotouč odrazil od zadního mantinelu zpátky před bránu, kde číhal Jakub Hajný, i on však mířil mimo tři tyče.
     
    36:15
    Marek Berka si hravě poradil s dotírajícím Vojtěchem Polákem. Nevymýšlel složitosti a pasem o mantinel uvolnil Jana Pohla.
     
    35:40
    Úmyslný ofsajd odpískán Vojtěch Kyselovi. Forvard určitě věděl, že kotouč přebírá v momentě, kdy už byl dobré dva metry v útočné třetině.
     
    35:17
    Denis Zeman zkusil dlouhým pasem vyslat do úniku Ondřeje Hrabíka. Rychlostní schopnosti spoluhráče ovšem přecenil, výsledkem je zakázané uvolnění.
     
    34:52
    Souboj v rohu mantinelu v útočném pásmu Kolína ovládli domácí hokejisté. Jmenovitě František Klejna, který vyvezl touš do prostoru daleko od brány.
     
    34:21
    Vojtěch Síla si věřil jeden na jednoho proti Janu Novákovi. Domácí zadák protihráče skvěle vystál a čistým způsobem mu vypíchl puk z pod hokejky.
    33:14 Marek ŠVEC - 5:0
     
    33:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick! Nepřesnou Veselého nahrávku vystihl u obranné modré čáry Rohan a bleskově vyslal do úniku MARTINA ŠVECE, který si Sajdla vychutnal forhendovým blafákem, po němž s klidem zakončoval do volné pravé poloviny brány. Na led přiletěla alespoň jedna kšiltovka. Asistence: Tomáš Rohan.
     
    32:49
    Ani další kolínské zakončení nezrušilo domácímu gólmanovi čisté konto. Vojtěch Polák tečoval nahození od modré o kus vedle levé tyčky.
     
    32:11
    Z levého kruhu vyslal ostrý forhendový projektil Vojtěch Síla. Martin Michajlov měl štěstí, že kotouč zamířil těsně nad horní tyčku.
     
    31:30
    V oslabení vystartoval do úniku Martin Osmík. Nevymýšlel složitosti a střílel forhendem, Tomáš Sajdl sebral pod břevno letící puk do lapačky!
     
    31:13
    Premiérová početní převaha čeká na Kolín. Menší dvouminutový trest vyfasoval Matěj Zadražil, ten se v útočné třetině provinil hákováním.
     
    31:01
    Ofenzivní složku celku podpořil Martin Weinhold. Průnikového pasu za obranu se nedočkal, v poslední chvíli ho levou bruslí srazil mimo nebezpečí Ján Niko.
     
    30:50
    Ze zápěstí střílel od modré čáry David Aubrecht. Domácí gólman zasahovat nemusel, situaci za něj vyřešil obětavě blokující Adam Rulík.
     
    30:12
    Protože byl Kolínu signalizovaný ofsajd, tak měl Jan Novák dostatek prostoru na rozehrávku, přesto způsobil zakázané uvolnění příliš prudkým pasem mimo dosah Tomáše Rohana.
     
    29:46
    Ihned po buly vypálil Karel Křepelka. Jakub Naar se neúspěšně pokusil o teč, Martin Michajlov tak zakročil poměrně v klidu.
     
    29:20
    Za domácí obranou číhal Štěpán Matějček. Jakub Cibák se jej pokusil najít vysokým obloučkem, puk zachytil do rukavice couvající Tomáš Tomek.
     
    28:54
    Na druhou stranu vystartoval Matěj Morong. Při zdvojení vyzkoušel přenesení hry na Daniela Šedivého, jemuž vyšlo zpracování, ale ne klička proti Janu Pohlovi.
     
    28:13
    Adam Rulík si rozmyslel střelu z prakticky nulového úhlu, raději dojel za bránu soupeře. Odtud nepřesně hledal na modré číhajícího Denise Zemana.
     
    27:47
    Pod tlakem David Aubrecht vyhodil touš mimo hrací plochu. Vylučovat se nebude, protože cestou lehce zavadil o tvrzené sklo.
     
    27:21
    Střílená přihrávka Jana Nováka mířila do dobrého prostoru. Jenže adresát Marek Berka přiložil hokejku k ledu příliš pozdě.
     
    26:55
    Ondřej Jurčík už neměl dostatek sil na podniknutí rychlého protiútoku. Proto pouze od modré čáry nahodil po mantinelu k protihráči, každopádně stihl vystřídat.
     
    26:12
    Když Martin Michajlov zjistil, že se zakázané uvolnění pískat nebude, tak se vydal za bránu a před dotírajícím Jenčovským nahrával po levém mantinelu Kyselovi.
     
    25:38
    Ve spleti hokejek se v mezikruží dostal k forhendovému zakončení po ledě Martin Berka. Tomáš Sajdl zakročil pravým betonem, černou pryž posléze přikryl lapačkou.
     
    25:03
    Ihned po přejetí útočné modré čáry vyslal ostrou forhendovou dělovku Štěpán Matějček. Martin Michajlov na ni dobře viděl a sáhl pro kotouč lapačkou.
     
    24:45
    Lze konstatovat, že hra Kolína se ve druhé části výrazně zlepšila. Je ale pravděpodobné, že hostující mužstvo zkrátka přepnulo na vyšší rychlostní stupeň příliš pozdě.
     
    24:17
    Průnik Karla Křepelky nebyl vůbec marný. Talentovaný zadák se po pravém mantinelu dostal do útočné třetiny, odkud vypálil křižný projektil a Martin Michajlov se štěstím zakročil držadlem hole.
     
    23:47
    David Aubrecht si rozmyslel útočný výlet. Viděl před sebou trojici protihráčů, proto udělal ještě jeden oblouk za vlastní bránu.
     
    23:21
    Nepřesná žabička se odrazila až na modrou čáru k Janu Pohlovi. Ostrá forhendová rána zamířila vysoko nad horní tyč.
     
    22:48
    Útok dvou proti dvěma nevyřešil Jakub Naar vůbec zle. Bekhendovým pasem vybídl ke střele Mikuláše Jenčovského, ten z první usměrnil touš nad břevno.
     
    22:22
    Skrytou střelou se od modré čáry prezentoval Martin Weinhold. Tomáš Sajdl odvedl dobrou práci, kus černé gumy z výstroje nepustil.
     
    21:52
    Ondřej Jurčík tělem odmítl osobního strážce, načež si věřil i na Jakuba Cibáka, snaha o prohození kotouče mezi jeho bruslemi nevyšla.
     
    21:18
    Kolínský protiútok nebyl sehraný vůbec zle! Vojtěch Polák se z levé strany natlačil až před bránu a forhendem střílel na zadní tyč, Michajlova zachránila branková konstrukce.
     
    20:53
    Pravou stranou se rozjel Martin Osmík. Nedostalo se mu ovšem potřebné podpory, sám proti dvěma konkurentům se ke střele neprotlačil.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Bude zajímavé sledovat, jestli se Kolín vzepře a bude domácím alespoň vyrovnaným soupeřem, nebo zda bude pokračovat nadvláda Sokolova.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:54.
     
    Chtělo by se říct, že je hotovo, ačkoliv je minulostí teprve první třetina. Sokolov jasně dominuje a Kolínu nadělil během úvodních dvaceti minut čtyři góly. Dvakrát se prosadil Marek Švec, jehož na střelecké listině doplnili David Kofroň a Daniel Kružík. Čtvrtý inkasovaný gól znamenal konečnou pro dnešní kolínskou jedničku Jakuba Soukupa, Tomáš Sajdl pak do konce úvodního dějství udržel čisté konto.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Zaútočil i Kolín. Útočné pásmo navštívil Ján Niko a od levého mantinelu vyslal střílený pas před bránu, kde Martin Weinhold v souboji hokejek přetlačil tu Vojtěcha Poláka.
     
    19:18
    Nahození středem kluziště v podání Adama Rulíka dokázal protečovat do útočné třetiny Daniel Kružík, bránící Jakub Naar posléze v rychlostním souboji přebruslil Jana Nováka.
     
    18:49
    Přes Denise Zemana se touš dostal k Markovi Berkovi, ten ještě chtěl celou akci vyšperkovat na Ondřeje Jurčíka. Do směru nahrávky ovšem položil hokejku David Aubrecht.
     
    18:10
    Po zisku puku směřoval do protiútoku Vojtěch Polák. Z pravého kruhu vyzkoušel zakončení na zadní tyč, bránu těsně minul.
     
    17:43
    Do pozice kousek za kruhy dostal pobídku ke střele Tomáš Tomek. Z jeho hole vzešla rána z první, kotouč vyletěl příliš vysoko.
     
    17:16
    Pod velkým tlakem Jakub Cibák nevymýšlel žádné složitosti a vysokým obloučkem dostal Kolín alespoň na chvíli z pod tlaku, unavená hostující pětice navíc mohla vystřídat.
     
    16:58
    Daniel Kružík nahodil puk do rohu kluziště, kde byl jako první Jaromír Kverka. Střílel z ostrého úhlu a rozvlnil pouze boční síťku.
     
    16:12
    Osobního strážce se zbavil Kryštof Lang, jenže cestu mu zakřižoval jiný protihráč. Hostující forvard dojel za soupeřovu svatyni, kde ho zpacifikoval Jan Novák.
     
    15:42
    Čtyři a dost. Jakub Soukup opouští zápas předčasně už v 16. minutě. Nutno ale podotknout, že ani jeden inkasovaný gól nebyla jeho chyba, spoluhráči mu dnes vůbec nepomohli. Novým mužem v kolínském brankovišti je Tomáš Sajdl.
    15:42 Marek ŠVEC - 4:0
     
    15:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Dohrávka zavání debaklem. Tomek na sebe v levém kruhu navázal dva protihráče, aby posléze poslal touš mezi kruhy osamocenému MARKOVI ŠVECOVI, jemuž nedělalo žádné potíže napálit puk do odkryté části brány a zaznamenat tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Tomáš Tomek a Ondřej Jurčík.
     
    15:27
    Akce střídá akci, nudný hokej rozhodně nesledujeme! Vojtěch Síla nahazoval před bránu, Štěpán Matějček tečoval puk o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    14:57
    Příležitost i na druhé straně. Tomáš Rohan vyslal zajímavou skákavou nahrávku k levé tyči soupeřovy svatyně, odkud Jaromír Kverka zamířil těsně vedle.
     
    14:22
    Přečíslení dva na jednoho domácí překombinovali. Jan Veselý mohl a měl střílet, ale ještě vracel před prázdnou bránu Zdeňku Královi, tento pas zastavil obránce Pohl.
     
    13:30
    Tlak sokolovských hokejistů pokračuje. Do dobré pozice dostal pobídku Adam Rulík, z první ovšem vypálil příliš vysoko.
    12:51 Marek ŠVEC - 3:0
     
    12:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí jedné minuty a s Kolínem už to nevypadá vůbec dobře. Sražená nahrávka z pravého kruhu se vrátila na hokejku . přihrávajícího MARKA ŠVECE a ten z ostrého úhlu skóroval s pomocí levého betonu překvapeného gólmana. Asistence: Marek Berka.
    12:11 Daniel KRUŽÍK - 2:0
     
    12:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Elitní útočná lajna orlů opět udeřila! Kofroň vypíchl puk obránci na Kverku, který vyslal tváři v tvář brankáři DANIELA KRUŽÍKA, šestadvacetiletý forvard uspěl ránou nad Soukupovu vyrážečku. Asistence: Jaromír Kverka a David Kofroň.
     
    11:49
    Poté, co Denis Zeman přejel červenou čáru, tak nasměroval hrací předmět za kolínskou svatyni, aby si mohl po téměř minutě strávené na ledě odjet odpočinout na střídačku.
     
    11:12
    Tvrdou dělovkou se od modré čáry prezentoval David Aubrecht. Martin Michajlov vůbec nic neviděl, naštěstí pro něj touš projel vedle jeho pravé tyčky.
     
    10:42
    Štěpán Matějček zpoza brány Sokolova zkontroloval postavení spoluhráčů a našel mezi kruhy Jakuba Sklenáře, ten hledal mezeru mezi Michajlovými betony marně.
     
    10:19
    Až ve druhé polovině třetiny se Martin Michajlov dočkal prvního zákroku. Proti ráně od modré čáry bez větších problémů nastavil lapačku.
     
    09:48
    Jan Novák vyslal křižný oblouček na levou stranu, kam k němu nejrychleji dojel Jaromír Kverka. Volil zadovku na Davida Kofroně, jehož zradilo zpracování.
     
    09:12
    Do přehuštěného prostoru nahazoval od modré čáry Martin Weinhold. Jakub Soukup si našel prostor, odkud na puk viděl a bezpečně ho schoval ve výstroji.
     
    08:40
    Za vlastní bránou zklidnil hru Denis Zeman. Počkal na vystřídání spoluhráčů, načež přenechal kotouč Janu Pohlovi a sám si odjel odpočinout.
     
    08:09
    Po levém mantinelu nabral velkou rychlost Adam Rulík. Ve finále vzal zodpovědnost na sebe, forhendový projektil vyslal příliš vysoko.
     
    07:57
    Už to vypadalo, že by Zdeněk Král mohl z levé strany postupovat sám na bránu, jenže do ofsajdu ho vystavil Jan Veselý.
     
    07:05
    Hokejisté ve žlutých dresech se znovu usadili v útočné třetině. Jan Pohl chtěl k asistenci přidat gól, avšak vypálil příliš vysoko.
    06:23 David KOFROŇ - 1:0
     
    06:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Povedená přesilovková kombinace znamená vedoucí gól domácího favorita. Kverka po nahrávce Pohla naznačil střelu, aby nakonec ještě vylepšil palebnou pozici pro DAVIDA KOFRONĚ, na jehož dělovku z první do pravé šibenice byl Soukup krátký. Asistence: Jaromír Kverka a Jan Pohl.
     
    06:00
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici usedl Matěj Morong, který zahákoval unikajícího Jaromíra Kverku.
     
    05:39
    Do levého kruhu dostal nabito Adam Rulík. Neváhal a vypálil z první, Jakub Soukup odpálil kotouč vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    05:12
    Individuálně vyzkoušel štěstí Jan Pohl. Všiml si rozestoupených obránců, jenže při zrychlení nechal hrací předmět za sebou.
     
    04:58
    Ondřej Jurčík se rychle ohlédl přes rameno a od levého mantinelu přihrával z otočky za sebe Jakubu Hajnému, Jakub Cibák sokovi šikovně zablokoval hokejku.
     
    04:20
    Od pravého mantinelu vyslal ostrou ránu Jan Novák. Jakub Soukup mohl zůstat klidný, jeden z jeho spoluhráčů puk ztečoval do ochranné sítě.
     
    03:48
    Martin Osmík kvedlal s kotoučem za bránou konkurenta. Vyzkoušel pas do předbrankového prostoru, kde Danielu Kružíkovi nedovolil zakončit Štěpán Matějček.
     
    03:25
    Protože neměl komu nahrát, tak Josef Zajíc pouze nahodil za soupeřovu svatyni, kam nejrychleji dojel protihráč Jan Pohl.
     
    02:57
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Martin Michajlov. Zastavil touš za vlastní bránou a posunul ho na volného Jana Nováka.
     
    02:16
    A znovu byli domácí velmi blízko vedoucí trefě! Nahození od modré čáry tečoval Ondřej Jurčík, kus černé gumy skončil na břevně.
     
    01:49
    V akci znovu Jaromír Kverka, jenž vyzkoušel průnik skrze dvěma protihráči, úspěšným obranným zákrokem jej odzbrojil David Aubrecht.
     
    01:23
    Ještě ze středního pásma nahodil touš na bránu Denis Zeman. Jakub Soukup měl o poznání snazší práci, betonem posunul puk ke spoluhráči Jakubu Cibákovi.
     
    00:41
    Jaromír Kverka zvedl hlavu a od levého mantinelu vyslal parádní pas před bránu na Davida Kofroně, jenž z bezprostřední blízkosti na Jakuba Soukupa nevyzrál!
     
    00:10
    Zápas mezi Sokolovem a Kolínem odstartoval! Úvodní buly ovládl domácí útočník, hráči ve žlutých dresech se hned vydali do útoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – Tomek, Jan Novák, Pohl, Rulík, Weinhold, Klejna, Zeman – Kružík, Kverka (A), Kofroň – Hrabík, Zadražil, Osmík – Berka, Jurčík (A), Švec – Hajný, Rohan (C), Kysela.
    Trenér: Martin Štrba

    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Niko (A), Aubrecht, T. Jelínek, Zajíc, Křepelka, Cibák, Naar – Zd. Král (C), Morong, Veselý – Polák, Sklenář (A), Dlouhý – Jenčovský, Matějček, Síla – Lang, D. Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Horažďovský, Štěpánek.
     
    SC Marimex Kolín

    Hokejisté Kolína si v dosavadním průběhu sezóny nepočínají vůbec zle. Nachází se na dvanáctém místě tabulky, přičemž na poslední Pardubice B mají komfortní devítibodový náskok a na desátou příčku, jež by znamenala postup do předkola play-off a okupuje ji právě Sokolov, zaostávají rozdílem čtyř bodů. Svěřenci kouče Šťastného momentálně drží nelichotivou sérii čtyř porážek v řadě, naposledy prohráli 1:2 po nájezdech s Litoměřicemi. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Zdeněk Král s 26 kanadskými body.
     
    HC Baník Sokolov

    Cíl Sokolova je jasný, a sice udržet pozice zajišťující účast minimálně v předkole play-off. Na jedenáctý Šumperk mají k dobru jediný bod, za devátým Zlínem jsou pouze z důvodu horšího skóre. Štrbova družina aktuálně prožívá vydařené období, když zvítězila třikrát v předešlých čtyřech utkáních, v doposud posledním střetnutí zdolala výsledkem 2:1 Šumperk. Týmové produktivitě mužstva vévodí devětadvacetibodový Jaromír Kverka, ten je zároveň nejlépe bodujícím hráčem celé soutěže.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování dohrávky 12. kola Chance ligy, u zápasu mezi Sokolovem a Kolínem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Kofroň (Kverka, Pohl), 13. Kružík (Kverka, Kofroň), 13. Švec (Berka), 16. Švec (Tomek, Jurčík), 34. Švec (Rohan), 43. D. Zeman (Jurčík, Pohl)


    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – Tomek, Jan Novák, Pohl, Rulík, Weinhold, Klejna, Zeman – Kružík, Kverka (A), Kofroň – Hrabík, Zadražil, Osmík – Berka, Jurčík (A), Švec – Hajný, Rohan (C), Kysela.
    Trenér: Martin Štrba

    SC Marimex Kolín: Soukup (16. Sajdl) – Niko (A), Aubrecht, T. Jelínek, Zajíc, Křepelka, Cibák, Naar – Zd. Král (C), Morong, Veselý – Polák, Sklenář (A), Dlouhý – Jenčovský, Matějček, Síla – Lang, D. Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Horažďovský, Štěpánek

    Diváci: 401
    ocianews.com