Humenné – Trnava 5:2 (po pr.)
po prodl.
HC 19 Humenné
5:2 (0:1, 4:0, 0:1 - 1:0)
HK Gladiators Trnava
sk Pondělí 12.12.2022, 17:00 • Zimný štadión Humenné • Slovenský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Humenné je prvý finalista. Domácu odvetu z výsledkového hľadiska zvládol na sto percent, avšak pri súčte to nebolo jednoznačné. Safaralejev bol aktívny celý zápas a nakoniec na ňom pristál status hrdinu. Druhý finalista vzíde z dua Žilina – Levice. Tímy sa stretnú v utorok 13. decembra pod Dubňom. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:15:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:42
    Humenné dáva gól! Tak toto je rýchly koniec pohárového predĺženia! IGOR SAFARALEJEV v samostatnom úniku faulovaný Okoličánym, ale humenský hokejista sa udržal na korčuliach a na dvakrát pretlačil puk za Hollého čiaru. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 19:11.
     
    Musíme predlžovať. Sumárne skóre je 6:6.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Kmec vypálil sľubný projektil. Hollý zabránil.
     
    58:26
    Trandin sa postavil do výhľadu Hollého. Martin Lenďák pochopiteľne tlačil pokus na bránku, ale nezvolil dobrú stranu. Trafil stred i trnavského gólmana.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:47
    Horvát korčuľoval k trnavskej bránke, hľadajúc si miesto, kde zakotví. Krajňák ťahal akciu a aj ju uzavrel priamo na Hollého.
     
    54:55
    Safaralejev bol mimoriadne silný na puku. Strelecký priestor dožičil Pulščákovi, ktorý však zlomil hokejku.
     
    53:27
    Diváci v Humennom pískajú. Nepáči sa im aktuálny obraz hry. Po góle na 4:2 sa domáci výrazne zatiahli do obrany a Trnava si v útočnom pásme miestami robí, čo chce.
     
    52:34
    Vrábeľ na diaľku pochválil Safaralejeva, ktorý si niesol na chrbte Maarnelu a ešte mu dokázal prihrať na prvú žŕdku. Hollý odolal.
     
    51:31
    Filip Krasanovský teraz pomohol Humennému. V čase presúvania sa sprava vľavo dostal na prsia zakončenie Kukumberga.
     
    50:03
    Zemplínčania dvíhali ruky nad hlavu! Dušan Kmec chcel trafiť bránku a Borov pri žŕdke sa už tešil, ale skončilo to na nej!
     
    49:01
    Trnava dala gól! Veľká chyba domáceho tímu, ktorý kruto pyká. Krasanovský nezachytil pevne puk do lapačky, ktorý mu dorazil do siete MICHEL MIKLÍK. Momentálne skóre by znamenalo predĺženie. Bez asistencie.
     
    48:03
    Lenďák pri prechode do pásma vymiešal Okoličányho, no lepšie neposlal puk do predbránkového priestoru bekhendovou stranou hokejky.
     
    46:15
    Lačný sa z ničoho nič objavil pred Hollým. Možno aj preto to zakončenie nebolo ideálne a neudelil Trnavčanom piaty klinec do rakvy.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 24. Vaško (D. Markuš, Vrábeľ), 30. Lačný (Ťavoda, Borov), 36. Horvát (Trandin, M. Krajňák), 37. Trandin (Borov, Novický), 61. Safaralejev (Lenďák) – 1. Antonov (R. Kukumberg st.), 50. Miklík


    HC 19 Humenné: Krasanovský – Jacko, Lenďák, Pulščák, Ťavoda, Kmec, Novický, Stripai – Vaško, Vrábeľ, Safaralejev – Ragan, M. Krajňák, Horvát – Borov, Trandin, Lačný – Farkaš, D. Markuš.
    Trenér: Andrej Parfjonov.

    HK Gladiators Trnava: Hollý – Kocúr, Maarnela, M. Ejem, Schmidt, Korím, Moncman, Kliment – Galimov, Holovič, Okoličány – Miklík, R. Kukumberg st., Antonov – R. Dvonč, Kupka, Jurák – Miščík, Deneš, Tóth.
    Trenér: Martin Baran.

    Rozhodčí: Orolín, Kocúr – Ordzovenský, Tomáš.
    thejrc.org