Carolina – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Chicago – NY Rangers 1:7 (kon.) | Seattle – Winnipeg 3:2 (kon.)
San Jose – Calgary 2:5 (kon.)
konec
Seattle Kraken
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 19.12.2022, 02:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:33 Jared MCCANN - 3:2
     
    55:33
    Seattle právě vstřelil branku!
    Tak jsem to hostům zakřikl, protože po jejich chybné rozehrávce se k puku dostal JARED MCCANN, který poslal puk přesně nad rameno Ritticha a Kraken se poprvé v utkání dostává do vedení! Asistence: Matty Beniers, Justin Schultz
    40:16 Ryan DONATO - 2:2
     
    40:16
    Seattle právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup domácích do třetí třetiny. Kraken se hned nacpal do svého útočného pásma, kde Gourde u pravého mantinelu napřáhl a jeho pokus před Rittichem tečoval RYAN DONATO a český brankář byl v tomto případě bez šance. Asistence: Yanni Gourde, Andrej Burakovsky.
    32:41 Pierre-Luc DUBOIS - 1:2
     
    32:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! Útok Winninpegu však pokračoval i dál a Morrissey nakonec přihrál do pravého kruhu Connorovi, jehož pokus prošel Grubauerovi jeho výstroji a PIERRE-LUC DUBOIS už jen následně uklidil touš do zcela prázdné klece. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
    28:43 Jordan EBERLE - 1:1
     
    28:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácí hokejisté dočkávají a hned to byla parádní branka! Larsson na modré čáře napřáhl, ale místo střely nakonec přihrál do pravého kruhu JORDANU EBERLEMU, který z otočky poslal bekhendem touš přesně pod břevno hostující klece. Asistence: Adam Larsson, Vince Dunn.
    08:26 Mark SCHEIFELE - 0:1
     
    08:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets okamžitě využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Hosté vyhráli vhazování do protějšího kruhu, kam si rychle najel Morrissey, jenž sice napřáhl, že vystřelí, ale místo toho poslal střílenou přihrávku přímo na hůl MARKA SCHEIFELEHO, který už usměrnil touš za bezmocného Grubauera. Asistence: Josh Morrissey, Pierre-Luc Dubois.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Eberle (A. Larsson, Dunn), 41. Donato (Gourde, Burakovsky), 56. McCann (Beniers, Schultz) – 9. Scheifele (Morrissey, Dubois), 33. Dubois (Connor, Morrissey)


    Seattle Kraken: Grubauer – A. Larsson, Dunn, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – Eberle, Beniers, McCann – Bjorkstrand, Wennberg, Schwartz – Burakovsky, Gourde, Donato – B. Tanev, Geekie, Sprong.
    Trenér: David Hakstol

    Winnipeg Jets: Rittich (Hellebuyck) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Capobianco – Perfetti, Scheifele, Kuhlman – Connor, Dubois, Gagner – Barron, Lowry, Harkins – D. Gustafsson, Stenlund, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Furlatt, Syvret – McNamara, Murray

    Diváci: 17 151
    thejrc.org