Columbus – Dallas 1:2 (kon.) | Washington – Detroit 4:3 (po pr.) | Boston – Florida 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 4:3 (po pr.) | Colorado – NY Islanders 1:0 (1:0 po s.n.) | Vegas – Buffalo 2:3 (kon.)
Arizona – Montreal 2:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Buffalo Sabres
Úterý 20.12.2022, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Reilly SMITH - 2:3
     
    57:39
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vegas snižuje, Mark Stone clonil před brankou a kotouč do branky dostal povedenou střelou REILLY SMITH. Asistence: Alex Pietrangelo a William Karlsson.
    43:54 Chandler STEPHENSON - 1:3
     
    43:54
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Tentokrát to už vyšlo a Vegas snižuje. Po rychlém průniku do útočného pásma se prosazuje střelou mezi betony CHANDLER STEPHENSON. Asistence: Michael Amadio a Alec Martinez.
    33:29 Lawrence PILUT - 0:3
     
    33:29
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající Buffalo přidává další branku, rychle po vhazování se důraznou střelou prosazuje z horní hranice kruhu LAWRENCE PILUT. Špatná hra Vegas pokračuje dál. Asistence: Kyle Okposo a Peyton Krebs.
    27:16 Tage THOMPSON - 0:2
     
    27:16
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Naprosto snadno se hostující celek dostává do dvoubrankového vedení. Obrana Vegas dala soupeři hodně prostoru, vůbec nehrála puk, a tak se do bezprostřední blízkosti dostal osamocený TAGE THOMPSON. Asistence: Casey Fitzgerald.
    21:54 Jeff SKINNER - 0:1
     
    21:54
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Buffala se zaslouženě dostává do vedení. Po hodně nedůrazné hře obrany Vegas zůstal před brankou zcela volný JEFF SKINNER. Dostal přihrávku a dokázal se snadno prosadit. Asistence: Alex Tuch a Lawrence Pilut.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 44. Stephenson (Amadio, Martinez), 58. Re. Smith (Pietrangelo, W. Karlsson) – 22. J. Skinner (Tuch, Pilut), 28. T. Thompson (Fitzgerald), 34. Pilut (Okposo, Krebs)


    Vegas Golden Knights: Hill (L. Thompson) – Martinez, Pietrangelo (A), Hutton, Hague, McNabb, Miromanov – Kessel, Stephenson, Ma. Stone (C) – Re. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Röndbjerg, Leschyshyn, Amadio – W. Carrier, N. Roy, Kolesar.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Cra. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Clague, Ljubuškin, Pilut, Fitzgerald – J. Skinner, T. Thompson, Tuch – Quinn, Cozens, Peterka – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Brenk, Hanson – Mills, Gawryletz
    thejrc.org