Columbus – Dallas 1:2 (kon.) | Washington – Detroit 4:3 (po pr.) | Boston – Florida 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 4:3 (po pr.) | Colorado – NY Islanders 1:0 (1:0 po s.n.) | Vegas – Buffalo 2:3 (kon.)
Arizona – Montreal 2:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:5 (0:0, 1:3, 0:2)
St. Louis Blues
Úterý 20.12.2022, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Závěr střetnutí ještě chtěli okořenit bitkou Kyle Burroughs a Nathan Walker. Avšak v momentě, kdy shodili rukavice, tak mezi ně najeli rozhodčí a do bezprostředního kontaktu hokejisty nepustili, v samotném závěru už evidentně nechtějí řešit žádné složitosti. Muži v pruhovaném ocenili obě horké hlavy dvěma minutami za nesportovní chování.
    49:19 Jordan KYROU - 1:5
     
    49:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Robert Thomas ukázal velký přehled, když hrál v pravém kruhu s hlavou nahoře a křižným pasem připravil trefu pro JORDANA KYROUA na zlatém podnose. Čtyřiadvacetiletému útočníkovi stačilo z první trefit prázdnou bránu, tento úkol splnil. Asistence: Robert Thomas a Vladimir Tarasenko.
    47:39 Boeser na Binningtona nevyzrál
     
    47:39
    Obrovskou příležitost spálil Brock Boeser. Zleva dostal pas mezi kruhy, kde byl úplně osamocený, tváří v tvář Binningtonovi však trefil brankáře do betonu.
     
    46:30
    Vancouver má jednu z posledních šancí, jak ještě s výsledkem něco udělat. Na lavici hanby zamířil hostující forvard Josh Leivo, ve střední třetině zahákoval Hughese.
    41:07 Jordan KYROU - 1:4
     
    41:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    S Kosatkami to nevypadá vůbec dobře. JORDAN KYROU si vyměnil kotouč s Vladimirem Tarasenkem, aby následně skóroval ránou zpoza kruhů na vyrážečku gólmana. Hosté využili už svou druhou přesilovku v zápase. Asistence: Vladimir Tarasenko a Torey Krug.
     
    39:22
    Komplikace domácího celku nekončí. Špatné střídání znamená další oslabení, týmový trest odjíždí odpykat Conor Garland.
    38:50 Robert THOMAS - 1:3
     
    38:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Berubeho družina odskakuje do dvoubrankového náskoku. Barbašev zpoza brány poslal touš do levého kruhu ROBERTU THOMASOVI. Kanaďan zamířil neomylně, táhlou střelu zápěstím pověsil do protějšího víka. Asistence: Ivan Barbašev a Jordan Kyrou.
     
    37:34
    Josh Leivo naznačil rameny pohyb doleva, aby nakonec jel doprava. Lukea Schenna dokonale zmátl, domácí zadák konkurenta podrazil a obratem inkasoval dvouminutový trest.
    33:02 Nathan WALKER - 1:2
     
    33:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Odpověď přichází záhy! Leddy přenesl kus černé gumy do pravého kruhu na NATHANA WALKERA, jenž během chvilky seřídil mířidla a křižný projektil nasměroval mezi ruku a beton smutného Martina. Asistence: Nick Leddy a Colton Parayko.
    32:24 Ilja MICHEJEV - 1:1
     
    32:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Quinn Hughes vyslal nahrávku za obranu, jejímž adresátem byl ILJA MICHEJEV. Ruský forvard se nenechal rozhodit dotírajícím Krugem, bekhendovým blafákem vyřadil ze hry Binningtona a kotouč posléze s velkým přehledem nasměroval do odkryté brány. Asistence: Quinn Hughes.
    30:25 Jordan KYROU - 0:1
     
    30:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bezbrankové skóre prolamují hosté! Tarasenko nabil mezi kruhy Leddymu, jehož pokus Martin pokryl, ale puk vrátil k obránci, jenž nezazmatkoval a do pravého kruhu posunul touš k JORDANU KYROUOVI, na jeho svižnou ránu ze zápěstí do bližšího horního rohu už byl gólman krátký. Asistence: Nick Leddy a Vladimir Tarasenko.
     
    27:13
    Početní převaha pro Vancouver. Způsobil ji Pevel Bučněvič, který v průběhu plnění defenzivních povinností zvedl hokejku do obličeje Bo Horvata.
     
    11:02
    Blízko vedoucímu gólu byl Brayden Schenn! Na pravé straně se opřel do křižného pasu a přesunujícího se Martina propálil, leč gólmana zachránilo břevno.
     
    10:33
    První početní převaha čeká na St. Louis. Na trestnou lavici zamířil J. T. Miller, který vysekl hokejku z rukou Jordana Kyroua.
     
    05:08
    Také druhé vyloučení míří do řad St. Louis a znovu je to Colton Parayko, kdo usedl na lavici hanby, v tomto případě si pomohl krosčekem proti Dakotu Joshuovi.
     
    00:20
    Blesková přesilovka pro Vancouver. Na trestnou lavici usedl kanadský zadák Colton Parayko, jenž u obranné modré čáry podrazil Michejeva.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 33. Michejev (Q. Hughes) – 31. Kyrou (Leddy, Tarasenko), 34. Na. Walker (Leddy, Parayko), 39. Thomas (Barbašev, Kyrou), 42. Kyrou (Tarasenko, Krug), 50. Kyrou (Thomas, Tarasenko)


    Vancouver Canucks: S. Martin (Šilovs) – T. Myers, Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson (A), Bear, Burroughs – Boeser, Horvat (C), Michejev – Garland, J. Miller (A), Joshua – Lazar, Pederson, Kuzmenko – Studnicka, Aman, Dries.
    Trenér: Bruce Boudreau

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola – Leivo, O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), B. Schenn, Bučněvič – Kyrou, Thomas, Barbašev – Na. Walker, Acciari, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Hebert, L'Ecuyer – Toomey, Brisebois

    Diváci: 18 692
    bahis siteleri