Vsetín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 2:1 (po pr.) | Třebíč – Šumperk 5:2 (kon.)
Sokolov – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.) | Přerov – Kolín 5:1 (kon.)
Slavia – Pardubice B 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 21.12.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Kolínští si na závěr chtějí zkusit přesilovku 6 na 4, Sajdl byl proto odvolán na střídačku.
     
    59:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Lukáš Adámek.
     
    56:57
    A Kolín je v závěru aktivnější! Na Postavu si nyní průnikem a následnou kličkou nepřišel Šedivý!
     
    55:28
    Velkou šanci na snížení měl Matěj Morong, který se proháčkoval až před Postavu, tváří v tvář však přerovskému brankáři ale neuspěl!
     
    54:42
    Zubři byli od druhé přesilovkové trefy nedaleko! Střelu Krisla ale dobrým pohybem Goiš před brankou ztečovat nedokázal! Zanedlouho se ještě sympatickým průnikem prezentoval Černý.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Markus Korkiakoski – 2 min., hákování.
     
    46:03
    Sklenář dobře napadal a málem pro spoluhráče vybojoval gólovou příležitosti! Přerovskou rozehrávku překazil, v nahrávce na druhou stranu mu ovšem zabránil Krisl!
     
    44:34
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Jakub Cibák – 2 min., vysoká hůl.
     
    41:02
    Také Hradil se mohl před chvílí stát vedle Hanáka dalším hráčem, který oslaví svoji první trefu v Chance lize! Za brankou výborným napadáním vybojoval kotouč, nabruslil si před Sajdla a vzdálenější tyč minul jen o několik centimetrů!
    39:27 Daniel INDRÁK - 5:1
     
    39:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak nevyužité přesilovky mohou hosty pořádně mrzet, sami totiž ve vlastní výhodě inkasují! Na Sajdlovu branku se totiž rozjelo přečíslení, které stejně jako v první třetině řídil DANIEL INDRÁK! Couvající obránce Kolína hlídal možnost přihrávky, a tak mladý forvard Přerova znovu zvolil střelu a znovu uspěl, díky čemuž má našlápnuto k hattricku! Bez asistence.
     
    38:57
    Velká šance Krále! Tomu se po střele Piegla naskytla možnost dorážet do částečné odkryté branky, zařízení ovšem netrefil!
     
    38:30
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Rok Macuh – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Matěj Morong – 2 min., sekání.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Doležal – 2 min., podrážení.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Fencl – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    26:52
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Michal Beneš – 2 min., sekání.
     
    23:12
    Chyba v kolínské rozehrávce málem vynesla branku nejproduktivnějšímu hráči Přerova Březinovi! Ten bekhendem neuspěl.
     
    20:30
    Zubři hned na úvod třetiny tlačí soupeře a zdá se, že z ofenzivní nálady dnes ustoupit nehodlají! Z rohu přilétl puk na Pechance, který Sajdla ohrožoval natřikrát, úspěch ale neoslavila ani následná dorážka Chrobočka, kterému puk na hůl nesedl.
     
    19:11
    Velká příležitost Kolína! Novák to udělal výborně za brankou, kde odzbrojil Hrdinku, domácí brankář si ale jeho výpad pohlídal betonem!
     
    14:24
    Adámek ve velké šanci! Jeho spoluhráči jej nalezli samotného před brankou, kde zkusil vymíchat střídajícího Sajdla, ten si ale vleže první inkasovanou branku nechtěl připustit!
     
    11:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Dvořák – 2 min., držení.
     
    10:36
    Střídání v týmu SC Marimex Kolín:
    ze hřiště odchází Jakub Soukup, přichází Tomáš Sajdl.
    10:36 Tomáš HANÁK - 4:1
     
    10:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci, Zubři po deseti minutách hry vedou už 4:1 a dávají zapomenout na časy minulé, ve kterých se prezentovali doslova bídnou produktivitou! Na čtyřbrankový zápas totiž čekali už deset zápasů a nyní jim k tomu významně pomohl i také nedobrý výkon brankáře Jakuba Soukupa, kterému propadlo nahození od modré čáry TOMÁŠE HANÁKA! Mladý přerovský bek se dočkal své první trefy za přerovské áčko! Bez asistence.
    10:23 Tomáš DOLEŽAL - 3:1
     
    10:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubry inkasovaná branku nemusí až tolik mrzet, nyní si totiž berou tříbrankové vedení zpět! Z rohu kluziště nahodil Dvořák puk před branku, kam si sjel TOMÁŠ DOLEŽAL a zblízka pohotově překonal Soukupa! Asistence: Filip Dvořák, Radim Hradil.
    09:21 Jakub NAAR - 2:1
     
    09:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté obsadili útočné pásmo a poměrně brzy se dočkávají srovnání! Kozli kroužili s pukem podél mantinelů, rozhýbali si přerovskou defenzivu a nakonec přesunuli puk na volnější část kluziště JAKUBU NAAROVI. Zvolil nízko a na bližší tyč letící střelu zápěstím, která se vešla mezi Postavův beton a vyrážečku! Asistence: Zdeněk Král, Jakub Soukup Matěj Morong.
     
    06:01
    Indrák mohl přidat svůj druhý gól v utkání, tak se ale nestalo! Forhendovou kličkou si na Soukupa nepřišel a zakončil pouze do jeho pravého betonu!
     
    06:01
    Indrák byl hákován v samostatném úniku, Zubři pojedou trestné střílení a mají velkou příležitost k dalšímu navýšení vedení!
    05:09 Jiří GOIŠ - 2:0
     
    05:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak pouhých sedm vteřin stačilo Zubrům k využití a po pěti minutách hry už jdou do dvoubrankového vedení! Kolínští můžou litovat zkaženého vyhození, které se odrazilo mezi kruhy na JIŘÍHO GOIŠE, jenž nijak neváhal a z prvního doteku okamžitě poslal puk na branku. Tím zařizuje druhý přerovský gól večera! Asistence: Filip Dvořák.
     
    05:02
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    David Aubrecht – 2 min., nedovolené bránění.
    03:02 Daniel INDRÁK - 1:0
     
    03:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    V úvodních minutách měli více šancí hosté, je to ale Přerov, jenž otevírá skóre dnešního utkání! Doležal vybídl do útoku rozjetého DANIELA INDRÁKA, jenž od levého mantinelu hledal prostor pro přihrávku před bránu, nakonec ale zvolil přesnou střelu do Soukupovy šibenice! Sváteční střelec díky své druhé brance v sezóně přerušuje více než dvouměsíční čekání na kanadský bod! Asistence: Tomáš Doležal, Jiří Krisl.
     
    01:54
    Postava drží Zubry nad vodou, Kolín totiž přišel s další gólovkou! Rychlý brejk sehráli díky Sílovi, jenž postrčením kotouče přešel do přečíslení a v něm vybídl ke střele Kryštofa Langa. Jeho zakončení na vzdálenější tyč ovšem povyjetý brankář Přerova opět skvěle vytěsnil!
     
    00:51
    Ouřada mohl brzy otevírat skóre zápasu! Domácí chybovali při rozehrávce a před kolínským útočníkem se rázem otevřelo mnoho prostoru k zakončení! Postava si ovšem povyjel, zmenšil střelecký úhel a přízemní zakončení zlikvidoval betonem!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Indrák (Doležal, Krisl), 6. Goiš (F. Dvořák), 11. Doležal (F. Dvořák, Hradil), 11. Hanák, 40. Indrák – 10. Naar (Z. Král, Morong)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hrdinka, Chroboček, R. Černý, Hanák, Ševčík, Krisl (C) – Březina, Pechanec, L. Adámek – Doležal, F. Dvořák, Indrák – Goiš, Macuh, Dobša – Tarnoczy, Hradil, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    SC Marimex Kolín: Soukup (11. Sajdl) – Aubrecht, Čáp, Cibák, Piegl (A), Zajíc, T. Jelínek, Naar – Mar. Novák (A), Morong, Z. Král (C) – J. Sklenář, Korkiakoski, Ouřada – Síla, Matějček, Lang – D. Šedivý, Mi. Beneš, Polák.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Skopal, Vrba – Kleprlík, Bezděk
    thejrc.org