Philadelphia – Columbus 5:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 4:1 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 5:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:7 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 21.12.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 William NYLANDER - 4:1
     
    59:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Paul kvůli Tavaresovi nezpracoval přihrávku Kučerova. Järnkrok z mezikruží přiťukl puk na WILLIAMA NYLANDERA, jenž přebruslil Hedmana a dojel až do prázdné brány. Asistence: Calle Järnkrok.
    58:14 Pierre ENGVALL - 3:1
     
    58:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Point, Cirelli a Kučerov prohráli souboje v rohu útočného pásma. Díky Giordanovi mohl Kämpf vyjet k modré čáře a rozvinout protiútok, který PIERRE ENGVALL vyřešil střelou do prázdné brány. Asistence: David Kämpf, Mark Giordano.
    44:09 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:1
     
    44:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom to domácí nebudou mít tak jednoduché, jak do doteď vypadalo! Matthews chtěl vyhrát buly za sebe. To se mu povedlo, jenže Timminsovi vyfoukl puk VLADISLAV NAMĚSNIKOV a z dorážky své bekhendové střely dostal Blesky na kontakt. Asistence: Steven Stamkos.
    21:01 Auston MATTHEWS - 2:0
     
    21:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Maple Leafs končí gólem na 2:0! Raduje se z něj AUSTON MATTHEWS, který přijal od Sandina kotouč před levý kruh. Vasilevskij na střelu zápěstím přes Marnera s Tavaresem neviděl a puk pořádně objevil až v brance. Asistence: Rasmus Sandin, Mitchell Marner.
    16:45 Michael BUNTING - 1:0
     
    16:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zasloužená vedoucí trefa pro kanadský tým! Sergačjov v rohu lajdácky odevzdal puk Nylanderovi. Ten se u mantinelu rozhlédl kolem sebe a přihrál na osu MICHAELU BUNTINGOVI, který se z jedničky trefil ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: William Nylander.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Bunting (Nylander), 22. Matthews (Sandin, Marner), 59. Engvall (Kämpf, Giordano), 60. Nylander (Järnkrok) – 45. Naměstnikov (Stamkos)


    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (Samsonov) – Holl, Giordano, Liljegren, Sandin, Timmins, Brodie – Nylander, Matthews (A), Bunting – Marner (A), Tavares (C), Järnkrok – Engvall, Kämpf, Kerfoot – Joe. Anderson, Holmberg, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Perbix, Hedman (A), Černák, Cole, Bogosian, Sergačjov – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos (C) – Maroon, Cirelli, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: South, Hebert – Barton, Kelly

    Diváci: 18 962
    bahis siteleri