Philadelphia – Columbus 5:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 4:1 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 5:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:7 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
Ottawa Senators
Středa 21.12.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:23 Kyle CONNOR - 5:1
     
    34:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Začíná to zavánět debaklem. Dubois krásným pasem zpoza branky našel mezi kruhy volného KYLEA CONNORA, který se pohotovou střelou nemýlil. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Axel Jonsson Fjällby.
    21:02 Kyle CONNOR - 4:1
     
    21:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets zvládají i začátek druhé části a navyšují své vedení. Morrissey parádním pasem našel pod pravým kruhem KYLEA CONNORA a ten dokázal trefit odkrytou branku. Asistence: Josh Morrissey a Dylan DeMelo.
    19:47 Sam GAGNER - 3:1
     
    19:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ottawa je za své zahazování šancí potrestána. SAM GAGNER při signalizované výhodě poslal z pravého kruhu puk na branku a Talbot nedokázal zasáhnout. Asistence: Brenden Dillon a Pierre-Luc Dubois.
    08:28 Drake BATHERSON - 2:1
     
    08:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je poměrně rychle využita. Z levého kruhu vystřelil pohotově DRAKE BATHERSON a našel recept na českého brankáře. Ottawa se vrací do zápasu. Asistence: Thomas Chabot a Alex DeBrincat.
    06:58 Josh MORRISSEY - 2:0
     
    06:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ottawa zatím dostává pořádnou lekci z produktivity. JOSH MORRISSEY se krásně uvolnil na modré čáře, sjel si na levý kruh a střelou zápěstím zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Dylan DeMelo a Kyle Connor.
    01:58 Kevin STENLUND - 1:0
     
    01:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dostávají do vedení. KEVIN STENLUND dostal skvělý pas do předbrankového prostoru a nadvakrát se mu podařilo překonat Talbota. Asistence: David Gustafsson a Axel Jonsson Fjällby.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Stenlund (D. Gustafsson, Jonsson Fjällby), 7. Morrissey (DeMelo, Connor), 20. Gagner (Dillon, Dubois), 22. Connor (Morrissey, DeMelo), 35. Connor (Dubois, Jonsson Fjällby) – 9. Batherson (Chabot, DeBrincat)


    Winnipeg Jets: Rittich (Holm) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Heinola, Samberg – Kuhlman, Scheifele (A), Perfetti – Gagner, Dubois, Connor – Harkins, Lowry (A), Barron – Jonsson Fjällby, Stenlund, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Zajcev, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Holden, Brännström – Giroux (A), Brassard, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – Watson, Kastelic, Motte – Kelly, Chartier, Gambrell.
    Trenér: D.J. Smith

    Rozhodčí: Pollock, Kozari – Apperson, Galloway

    Diváci: 14 277
    thejrc.org