Florida – New Jersey 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:4 (2:2, 1:1, 4:1)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 22.12.2022, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Michael RASMUSSEN - 7:4
     
    58:59
    Detroit právě vstřelil branku! Tak nyní už je to úplně jasné. Detroit pojišťuje vedení další brankou so prázdné branky, kterou zaznamenal MICHAEL RASMUSSEN. Asistence David Perron.
    57:27 David PERRON - 6:4
     
    57:27
    Detroit právě vstřelil branku! Drama se nakonec nekoná. Tampa jen odvolala gólmana, a Detroit se hned trefil. DO prázdné branky kotouč poslal DAVID PERRON. Asistence Dylan Larkin.
    56:13 Nikita KUČEROV - 5:4
     
    56:13
    Tampa právě vstřelila branku! Drama je na světě! NIKITA KUČEROV se prosadil po střele, po které kotouč skákal Hussovi po betonu, až doskákal do branky. Asistence: Victor Hedman a Steven Stamkos.
    49:46 Dylan LARKIN - 5:3
     
    49:46
    Detroit právě vstřelil branku! Domácí navyšují vedení už na dvoubrankové! A může za to DYLAN LARKIN, který kotouč vybojoval u mantinelu za brankou, a střelou z obrovského úhlu dokázal propálit Elliotta, který si ve třetí třetině vybírá slabší chvíle. Bez asistence.
    43:48 Elmer SÖDERBLOM - 4:3
     
    43:48
    Detroit právě vstřelil branku! Red Wings jdou po obrovské chybě Elliotta do vedení! Ten rozehrál zpoza branky přímo na ELMERA SÖDERBLOMA, který kotouč nasměroval do volné branky. Asistence: Joe Veleno.
    33:15 Ross COLTON - 3:3
     
    33:15
    Tampa právě vstřelila branku! A zase je srovnáno! Jeden z hráčů Detroitu chtěl přihrávat ve své třetině, místo toho ale naservíroval kotouč nechtěně přímo volnému ROSSI COLTONOVI před branku. Ten si ho stáhl na forhend za sebe a krásně vypálil. Bez asistence.
    31:08 Dylan LARKIN - 3:2
     
    31:08
    Detroit právě vstřelil branku! Domácí otáčí skóre na svou stranu! DYLAN LARKIN přijel k brance a z levé strany se prezentoval krásnou laserově přesnou střelou. Asistence: David Perron a Michael Rasmussen.
    19:33 Michael RASMUSSEN - 2:2
     
    19:33
    Detroit právě vstřelil branku! Tohle je naprosto bláznivý závěr první třetiny! Detroit opět srovnává! MICHAEL RASMUSSEN tečoval krásně ránu Chiarota od modré, na kterou tak soupeřů brankář absolutně neměl nárok.. Asistence: Ben Chiarot a Oskar Sundqvist.
    18:38 Alex KILLORN - 1:2
     
    18:38
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté se zase rychle dostávají do vedení! ALEX KILLORN vmetl kotouč do branky, jeho ránu ale ještě zkoumali sudí na videu. Ta nakonec přesto plazí a Tampa vede. Asistence: Ross Colton a Nick Perbix.
    15:34 Olli MÄÄTTÄ - 1:1
     
    15:34
    Detroit právě vstřelil branku! A je srovnáno! OLLI MÄÄTTÄ dostal skvělou přihrávku od Sutera na pravý kruh, odkud si sjížděl k brance, a protihráče okamžitě propálil. Asistence: Pius Suter.
    01:29 Brayden POINT - 0:1
     
    01:29
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté se rychle ujímají vedení! BRAYDEN POINT dokázal uniknout po pravé straně a Tampa se dostala do brejku dva na jednoho. Point si ale kotouč nechal pro sebe a byla to skvělá volba. Následně totiž vyslal krásnou střelu k vzdálenější tyči a skóroval. Asistence: Nikita Kučerov a Erik Černák.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 16. Määttä (P. Suter), 20. Rasmussen (Chiarot, Sundqvist), 32. Larkin (Perron, Rasmussen), 44. E. Söderblom (Veleno), 50. Larkin, 58. Perron (Larkin), 59. Rasmussen (Perron) – 2. Point (Kučerov, Černák), 19. Killorn (Colton, Perbix), 34. Colton, 57. Kučerov (Hedman, Stamkos)


    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot, Hronek, Walman, Oesterle, Määttä – Perron, Larkin, Rasmussen – Raymond, Copp, Erne – Sundqvist, P. Suter, Kubalík – Berggren, Veleno, E. Söderblom.
    Trenér: D. Lalonde

    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Perbix, Hedman, Bogosian, Sergačjov, Černák, Cole – Kučerov, Stamkos, Naměstnikov – Point, Cirelli, Hagel – Killorn, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: J. Cooper

    Rozhodčí: M. Joannette, M. Dunning
    thejrc.org