Florida – New Jersey 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 22.12.2022, 20:08 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem hokejovým fanouškům! Dnes večer se můžeme těšit na zápas NHL ve skvělý čas, již od 20:00 proti sobě nastoupí Toronto a Philadelphia. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Toronto Maple Leafs
    Toronto si poslední dobou nevede vůbec špatně a po právu mu patří čtvrtá pozice ve Východní konference. Nedávno sice Maple Leafs padli dvakrát v řadě, naposledy to ale proti Tampě Bay dokonale odčinili a dnes tedy budou usilovat o vítěznou šňůru. K té by mohl pomoci třeba William Nylander, který si v posledním střetnutí připsal dva body.

    Poslední tři utkání
    Toronto vs. Tampa Bay – 4:1
    Washington vs. Toronto – 5:2
    Rangers vs. Toronto – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Auston Matthews – 38 bodů (17+21)
    Mitchell Marner – 38 bodů (12+26)
    William Nylander – 36 bodů (19+17)
     
    Philadelphia Flyers
    Philadelphia na tom tak slavně není, protože je ve Východní konferenci druhým nejhorším týmem. Za to může i aktuální forma, protože Letci prohráli sedm z posledních desíti zápasů, i když ve dvou případech získali aspoň bod za prohru v prodloužení. Flyers navíc také vyhráli v posledním duelu, vyšlápli si na Columbus, avšak dnes stojí proti jasnému favoritovi, což bude o dost složitější.

    Poslední tři utkání
    Philadelphia vs. Columbus – 5:3
    Philadelphia vs. Rangers – 3:6
    New Jersey vs. Philadelphia – 1:2

    Nejproduktivnější hráči
    Kevin Hayes – 29 bodů (9+20)
    Travis Konecny – 28 bodů (14+14)
    Owen Tippett – 16 bodů (10+6)
     
    Československá stopa v utkání

    David Kämpf (TOR)
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Giordano, Holl, Brodie, Timmins, Jo. Benn, Liljegren – Bunting, Matthews, Nylander – Järnkrok, Tavares, Marner – Kerfoot, Kämpf, Engvall – Aston-Reese, Holmberg, Joe. Anderson.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – Provorov, Ristolainen, Sanheim, DeAngelo, York, Braun – J. van Riemsdyk, Frost, Tippett – Farabee, J. Cates, Konecny – Hayes, Laughton, MacEwen – Deslauriers, P. Brown, Allison.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Pollock, Nicholson – Cherrey, Shewchyk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Před domácí brankou se nacházel Morgan Frost, který po přihrávce od zadního mantinelu byl ve slibné pozici. Ovšem k jeho zakončení nedošlo.
     
    01:05
    Na levém křídle zavezl puk do útočného pásma Mitchell Marner, jehož přihrávka přes osu byla nepřesná a zamířila od mantinelu do neutrální třetiny.
     
    01:42
    Pierre Engvall zachytil puk u mantinelu a okamžitě hledal chomutovského odchovance před brankou. Jenomže David Kämpf se k zakončení nedostal, jelikož puk před ním sebral soupeř.
     
    02:26
    Zatím se hraje bez přerušení hry, tentokrát na tahu byla Philadelphia, která po nepřesné přihrávce nepřešla přes střední pásmo.
     
    03:14
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Joel Farabee, jehož snažení vyrazil domácí brankář. Následně se před brankou ještě nacházel Noah Cates, jenž na kotouč nedosáhl.
     
    03:35
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    William Nylander – 2 min., podrážení.
     
    03:47
    Při vlastním oslabení vysunul český útočník do samostatného úniku Mitchella Marnera, který před brankářem přibrzdil a pak jej neprostřelil. Celou situaci dojížděl David Kämpf, který puk netrefil.
     
    04:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu zafungovalo! Od modré čáry se napřáhl ANTHONY DEANGELO, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a využil přesilovou hru. Asistence: Kevin Hayes a James van Riemsdyk.
    04:17 Anthony DEANGELO - 0:1
     
    05:15
    Z pravého kruhu se napřáhl Scott Laughton, jehož pokus mířil kousek nad horní tyčku. Ilja Samsonov neprožívá snadný začátek zápasu.
     
    06:10
    Travis Konecny přihrával na levou stranu, ale spoluhráč těžkou přihrávku nezpracoval, a tak akci hostujícího celku překazil Justin Holl.
     
    07:00
    Už to vypadalo, že by se Mitchell Marner mohl ocitnout ve střelecké pozici. Ovšem kotouč mu utekl k soupeři, který puk posunul do bezpečí.
     
    07:19
    Z rohu hrací plochy přihrával Mitchell Marner před branku, kde se nacházel John Tavares. Ovšem černé gumy se zmocnil Carter Hart, který hru přerušil.
     
    Střely na branku: 3:1
     
    07:49
    Travis Konecny zastavil akci svého týmu a přihrál na obránce. Philadelphia využívá situace a prostřídá své řady.
     
    08:36
    Hostující hráči ujížděli do přečíslení a Morgan Frost se snažil přihrát na druhou stranu. Ovšem hůl Justina Holla byla na správném místě.
     
    09:41
    Jordie Benn hledal hokejku spoluhráče, který kotouč jen protečoval do útočného pásma, kde byli první obránci Flyers.
     
    10:31
    S velkými obtížemi udržel nohy na modré čáře Noah Cates, který následně chtěl přihrávat na levé křídlo. Ovšem jeho přihrávka byla nepřesná a mířila k soupeři.
     
    11:36
    Zakončení od modré čáry vyrazil Carter Hart jen před sebe, ale puk pak od obránce zamířil k zadnímu mantinelu. Philadelphia chtěla vyhodit po mantinelu, což se ji nepovedlo, ale Torontu byla odpískaná přihrávka rukou.
     
    12:07
    Timothy Liljegren se nechal přebruslit soupeřem, ale tělem ho nepustil od mantinelu. Domácímu mužstvu se pak podařilo vyhodit do středního pásma.
     
    12:54
    Toronto znovu snadno přišlo puk a do útočného pásma zamířil Travis Konecny, který si puk stáhl kolem Rasmuse Ristolainena, jehož následně ale trefil do nohy.
     
    13:42
    Na levém kruhu se nacházel zcela osamocený Owen Tippett, jehož pokus zamířil do připraveného ruského brankáře.
     
    13:47
    Další nahození od modré čáry přichystal Rasmus Ristolainen, ovšem i jeho snažení Ilja Samsonov dobře viděl a schoval kotouč do lapačky.
     
    14:01
    Na přihrávku od levého mantinelu číhal na hranici brankoviště Zack MacEwen. Ovšem sám byl překvapený, že k němu černá guma proskákala, a tak ji v rozhodujícím momentu netrefil.
     
    15:41
    Střelou přes obránce a z osy se prezentoval Pierre Engvall, jehož pokus hostujícímu brankáři vypadal. Ten ale stihl své zaváhání napravit a přerušit hru.
     
    Střely na branku: 6:3
     
    16:05
    Rasmus Ristolainen zatím hraje povedené utkání, tentokrát na modré čáře zastavil pronikajícího Johna Tavarese.
     
    16:47
    Domácí mužstvo se zatím nemůže pevně usadit před brankou soupeře. Toronto se potřebuje něčím chytit.
     
    17:38
    Auston Matthews bekhendem přihrával na obsazeného Williama Nylandera, který mu tak kotouč nedokázal vrátit. Následně se kotouč odrazil mimo hrací plochu.
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Nicolas Deslauriers – 2 min., držení.
     
    19:37
    Mitchell Marner zkontoloval zbývající čas a poté přihrál na modrou čáru. Tam si kotouč srovnal na holi švédský útočník William Nylander, avšak Carter Hart černou gumu vyrazil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Viděli jsme velmi vyrovnanou první periodu, v níž Philadelphia využila početní výhodu, když přežila únik Mitchella Marnera. Zatím se mezi střelce zapsal pouze Anthony DeAngelo. Pokud se budeme věnovat hře Toronta, to se zatím nedokáže pořádně usadit před brankou soupeře a nutně potřebuje něco změnit. Naopak Flyers vyrážejí do rychlých akcí, ale několik z nich bylo zakončeno nepřesným způsobem.

    Střely na branku: 11:3.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Toronto vyhrálo vhazování a ještě pokračuje v početní výhodě. Celkem rychle se dostalo do pásma, ale prohrálo souboj u mantinelu.
     
    20:39
    Za obranou domácího celku se nacházel Nicolas Deslauriers, který zrovna naskočil z trestné lavice. Ovšem neměl rychlost, a tak měl na zádech oba obránce a nezakončil přesně.
     
    21:47
    Pontus Holmberg posunul kotouč mezi kruhy, kde se do něj opřel Joey Anderson. Ovšem jeho zakončení mířilo jen doprostřed branky, kde byl připravený Carter Hart.
     
    22:49
    U levého mantinelu se kotouč zmocnil Zach Aston-Reese, jehož pokus vyrazil hostující brankář ramenem.
     
    23:24
    Zprava proti brance postupoval John Tavares, jehož bekhendový pokus vyrazil hostující brankář do brusle Rasmuse Ristolainena. Černá guma se poté válela u oblouku branky, kde jej po chvíli Carter Hart přikryl betonem.
     
    24:00
    Na vrcholu levého kruhu si střeleckou pozici našel Mitchell Marner, jehož pokus proletěl kolem vzdálenější tyče. Philadelphia otočila kormidlem hry, ale Zack MacEwen trefil jen domácího gólmana.
     
    24:50
    David Kämpf prohodil obránce, čímž spoluhráče vybídl ke skórování! Ovšem Alexander Kerfoot v samostatném úniku trefil jen vyrážečku hostujícího brankáře.
     
    25:47
    Kevin Hayes přihrával do předbrankového prostoru, kde se nacházel Wade Allison, jenž minul vzdálenějšího horní kout branky.
     
    26:05
    Toronto otočilo hru na druhou stranu, kde Auston Matthews přisunul puk na lépe postaveného Williama Nylandera, který zamířil do připraveného gólmana.
     
    26:42
    Po zakončení od modré čáry bylo před brankou hostujícího mužstva pořádně horko. Po odpískání došlo také k hromadné strkanici. Uvidíme, jak rozhodčí celou situaci vyřeší.
     
    26:42
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Jordie Benn – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Travis Konecny – 2 min., hrubost.
     
    Střely na branku: 20:4.
     
    27:35
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Mark Giordano, vyraženého puku se pak u mantinelu zmocnil Auston Matthews. Ovšem torontská hvězda následně osobní souboj prohrála.
     
    28:12
    Na levém kruhu pro vhazování dostal trochu prostoru Travis Sanheim, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Avšak Ilja Samsonov vyrazil puk ramenem do ochranné sítě.
     
    28:41
    Mitchell Marner nabral velkou rychlost a na levém kruhu předvedl otočku, po které vystřelil bekhendem vedle branky.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Morgan Frost – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:07
    Domácí přesilovkové komando sehrálo akci velmi rychle. Na jejím konci se nacházel William Nylander, jenž z levého kruhu mířil těsně vedle brány.
     
    29:51
    Dalším pokusem se prezentoval Auston Matthews, který z levého kruhu po ledě mířil vedle branky. Tlak Toronta se sice zvyšuje, ale vyrovnání stále nepřichází.
     
    30:43
    Philadelphia zachytila kotouč u mantinelu a v pohodě vyhodila do bezpečných míst.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Mark Giordano – 2 min., podrážení.
     
    31:05
    Odchovanec chomutovského hokeje byl blízko vyrovnávací trefě! David Kämpf se nacházel mezi kruhy, ale v jasné pozici zamířil vedle levé tyče. Českého útočníka od branky dělilo snad patnáct centimetrů!
     
    32:16
    Hostujícímu mužstvu se zatím vůbec nedaří přesilová hra. Až v tomto okamžiku se Philadelphia snad usadí v útočném pásmu.
     
    33:48
    V signalizované výhodě se od modré čáry napřáhl Auston Matthews, jehož pokus zamířil vedle branky. Toronto se zmocnilo puku a dál kombinuje.
     
    34:47
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Joel Farabee – 2 min., držení.
     
    Střely na branku: 21:7
     
    35:05
    Mitchell Marner se nacházel v nesnázích, a tak chtěl nahodil puk na branku. Jenomže jeho snažení zachytil obránce, jemuž se povedlo vyhodit.
     
    35:59
    Dalším pokusem od modré čáry se předvedl Mitchell Marner, jehož pumelici vyrazil Carter Hart do rohu hrací plochy.
     
    36:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také Maple Leafs zaúřadovali těsně po vypršení trestu a je vyrovnáno! Od modré čáry se napřáhl Mitchell Marner, do jehož pokusu vložil hůl CALLE JÄRNKROK. Po teči se sice hostující brankář natahoval betonem, leč marně, a tak je stav 1:1! Asistence: Mitchell Marner a Pierre Engvall.
    36:50 Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    Střely na branku: 24:7
     
    38:01
    Travis Sanheim se pokoušel o dlouhou přihrávku, která skončila až za brankou. Ovšem jeden z obránců mohl hrát, a tak rozhodčí rozpažili.
     
    38:51
    Na levém kruhu byl dlouho napřažený David Kämpf, jemuž v posledním momentu vypíchl kotouč soupeř, a tak na zakončení českého hráče nedošlo.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Rasmus Ristolainen – 2 min., hákování.
     
    39:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už domácí celek využívá početní výhodu a otáčí skóre na svou stranu! John Tavares přihrál na modrou čáru, kde se do puku z jedné opřel MITCHELL MARNER. Kotouč sice zastavil hranou betonu Carter Hart, přesto černá guma doskákala za brankovou čáru. Asistence: John Tavares a William Nylander.
    39:24 Mitchell MARNER - 2:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé periodě bylo Toronto dominantní, vypracovalo si několik velkých příležitostí a dvě z nich proměnilo, čímž otočilo skóre zápasu na svou stranu. Nejprve se těsné po vypršení trestu prosadil Calle Järnkrok, jehož v početní výhodě ještě napodobil Mitchell Marner. Pokud chce Philadelphia myslet na body, musí výrazně přidat a nebo alespoň jednou překvapit brankáře Ilju Samsonova.

    Střely na branku: 26:7
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Auston Matthews zpoza branky rychle přihrával mezi kruhy, kde do kotouče plácl William Nylander, jehož snažení po ledě vyrazil brankář.
     
    40:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce domácího celku končí dalším góle! William Nylander přihrál do pravého kruhu, odkud už mohl střílet Auston Matthews. Ovšem raději zvolil přihrávku mezi kruhy, odkud MICHAEL BUNTING trefil volnou část brány – 3:1. Asistence: Auston Matthews a William Nylander.
    40:33 Michael BUNTING - 3:1
     
    42:07
    David Kämpf získal kotouč a podél mantinelu objel celé pásmo. Do střelecké pozice se nedostal, a tak přihrál zpátky za branku.
     
    43:00
    TJ Brodie nahodil černou gumu na zadní mantinel, kde sice byli první obránci, kteří ale byli také pod velkým tlakem útočníků Toronta.
     
    43:46
    Za vlastní brankou chyboval Travis Sanheim, ovšem po přihrávce se ke střele z hranice brankoviště nedostal Auston Matthews.
     
    44:28
    Nahozením od modré čáry se předvedl Justin Braun, který mířil na první tyčku Jenomže Ilja Samsonov měl volný výhled a schoval černou gumu do lapačky.
     
    44:57
    Mezi obránce si už najížděl Morgan Frost a vypadalo to, že půjde sám na branku. Ovšem v posledním okamžiku mu jeden z beků puk vypíchl.
     
    45:08
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Travis Sanheim, který mířil jen do hrudníku domácího maskovaného muže.
     
    46:22
    Střídající Joey Anderson přijel do útočného pásma, kde už na něj čekal s přihrávkou David Kämpf. Zakončení od modré čáry ale bylo nepřesné.
     
    46:52
    Philadelphia posunula puk alespoň do středního pásma, kde se ho znovu zmocnil soupeř. Joey Anderson se snažil rychle vrátit před branku soupeře, ale zastavil ho ofsajd.
     
    Střely na branku: 29:11
     
    47:14
    Auston Matthews znovu vybojoval puk, který posunul na osu. Střelou se prezentoval William Nylander, který trefil nohu soupeře.
     
    47:21
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Jordie Benn – 2 min., nedovolené bránění.
     
    47:27
    Po vhazování se puku zmocnil Mitchell Marner, který okamžitě vyhodil přes celé kluziště.
     
    48:04
    Střelu od modré čáry vyslal Kevin Hayes, jehož pokus ze vzduchu srazil TJ Brodie.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Mark Giordano – 2 min., držení.
     
    48:42
    Toronto zablokovalo střelu z levé strany a poté David Kämpf vyhodil přes celé kluziště. Trojice domácích hráčů okamžitě zamířila na střídačku.
     
    49:29
    Jeden z hostů se snažil projet před branku individuálně, avšak kotouče ho zbavil Mitchell Marner, který znovu vyhodil přes všechny čáry.
     
    Střely na branku: 30:12
     
    50:08
    Nahození Owena Tippetta se od plexiskla odrazilo mimo hrací plochu, hra je tak vykázaná do středního pásma.
     
    50:48
    Na levý kruh pro vhazování si nabruslil Pontus Holmberg, jehož pokus přes obránce zamířil jen nad branku hostujícího mužstva.
     
    51:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dle kombinace to vypadalo, že Toronto hraje přesilovou hru, ovšem opak byl pravdou! Mark Giordano přihrál mezi kruhy, kde si kotouč na bekhend vzal WILLIAM NYLANDER a zamířil k bližší tyči. Asistence: Mark Giordano a Justin Holl.
    51:39 William NYLANDER - 4:1
     
    52:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ovšem hostující mužstvo našlo rychlou odpověď, když vyrazilo do protiakce. Anthony DeAngelo našel MORGANA FROSTA, jenž si nabruslil před brankáře a rychle snížil. Asistence: Anthony DeAngelo a Travis Konecny.
    52:01 Morgan FROST - 4:2
     
    53:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Koncovka bude ještě velmi dramatická! JOEL FARABEE se na ose zbavil soupeře a střelou po ledě podstřelil brankářův beton – 4:3. Asistence: Travis Konecny a Morgan Frost.
    53:24 Joel FARABEE - 4:3
     
    Střely na branku: 34:15
     
    54:34
    Mohlo a mělo být vyrovnáno! Philadelphia to sehrála tak, že Joel Farabee byl před úplně prázdnou bránou, jenomže ji v jasné pozici netrefil!
     
    55:03
    Hostující celek se tentokrát dostal pod tlak soupeře, a tak raději vyhodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    55:37
    Kevin Hayes chtěl přihrávat na modrou čáru, ale vyslal nepřesnou přihrávku, a tak Ivan Provorov musel spěchat do středního pásma.
     
    56:23
    Philadelphia se potřebuje dostat před branku soupeře, ale musí za vlastní bránu, kam černou gumu nahodil Mitchell Marner.
     
    57:09
    Pokus z levého kruhu pro vhazování byl zablokovaný, následně Toronto Maple Leafs odpálilo černou gumu do středního pásma.
     
    57:40
    Přihrávka křížem mířila na pravý kruh, odkud vypálil Morgan Frost, jehož pokus zlikvidoval Ilja Samsonov. Na druhou stranu se vydal zase David Kämpf, který ze dvou metrů netrefil opuštěnou bránu!
     
    58:50
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Timothy Liljegren – 2 min., nedovolené bránění.
     
    58:50
    Philadelphia Flyers si vzala oddechový čas a bude mít jedinečnou šanci na vyrovnání!
     
    59:15
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Joel Farabee – 2 min., hrubost.
     
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme utkání, v němž bylo Toronto lepším mužstvem a David Kämpf spálil snad tři vyložené šanci. Ovšem českého útočníka to mrzet nemuselo, protože jeho mužstvo zvítězilo. Naopak Philadelphia se často bránila a využila tři protiakce. Málem získala bod, avšak málem byl i Honza králem, a tak odjíždí s prázdnou.

    Střely na branku: 34:19
     
    Statistika
    Střely na bránu: 34 – 19 | Přesilová hra: 1/6 – 1/6 | Trestné minuty: 12 – 12

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Ilja Samsonov (TOR) – 16 zákroků, 3 OG, úspěšnost 84,2 %, odchytal 58:39
    Carter Hart (PHI) – 30 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,2 %, odchytal 57:50

    Česká a slovenská stopa
    David Kämpf (TOR) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 15:35

    Tři hvězdy utkání
    1. William Nylander (TOR) 1+2
    2. Mitchell Marner (TOR) 1+1
    3. Michael Bunting (TOR) 1+0
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera, nebo sledování nočních přenosů NHL. (22:41:34)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 37. Järnkrok (Marner, Engvall), 40. Marner (Tavares, Nylander), 41. Bunting (Matthews, Nylander), 52. Nylander (Giordano, Holl) – 5. DeAngelo (Hayes, J. van Riemsdyk), 53. Frost (DeAngelo, Konecny), 54. Farabee (Konecny, Frost)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Giordano, Holl, Brodie, Timmins, Jo. Benn, Liljegren – Bunting, Matthews, Nylander – Järnkrok, Tavares, Marner – Kerfoot, Kämpf, Engvall – Aston-Reese, Holmberg, Joe. Anderson.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – Provorov, Ristolainen, Sanheim, DeAngelo, York, Braun – J. van Riemsdyk, Frost, Tippett – Farabee, J. Cates, Konecny – Hayes, Laughton, MacEwen – Deslauriers, P. Brown, Allison – N. Cates.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Pollock, Nicholson – Cherrey, Shewchyk
    thejrc.org