Vsetín – Sokolov 3:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (0:0, 3:3, 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 28.12.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači, Vsetín • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:01 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:4
     
    54:01
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté získali puk, Stanislav Vrhel ho poslal do jízdy TOMÁŠI VRACOVSKÉMU, jenž svižnou střelou prostřelil Žukova nad jeho levým ramenem – 3:4. Sokolov tak jde poprvé v utkání do vedení. Asistence: Stanislav Vrhel a František Klejna.
    36:56 Jan POHL - 3:3
     
    36:56
    Baník právě vstřelil branku!
    A je zase srovnáno. Hosté potřetí vyrovnávají stav a podruhé v přesilové hře. Zadražil posunul na modrou čáru puk pro JANA POHLA, který dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:3. Asistence: Matěj Zadražil a Jaromír Kverka.
    35:54 Ondřej SMETANA - 3:2
     
    35:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale Martin Michajlov nestihl. Po přesném pasu od Ondřeje Němce pálil od modré čáry jeho jmenovec ONDŘEJ SMETANA a hostujícímu brankáři nedal žádnou šanci – 3:2. Valaši už zase vedou. Asistence: Ondřej Němec.
    29:11 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    29:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a máme opět vyrovnáno. Po převzetí puku od Stanislava Vrhela si od pravého hrazení sjel na pravý kruh JAROMÍR KVERKA a jeho pohotová svižná rána končí u bližší tyče soupeřovy branky – 2:2. Asistence: Stanislav Vrhel a Jan Pohl.
    27:09 Luboš ROB - 2:1
     
    27:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou zpět své ztracené vedení po krásně sehrané akci. Berzinš nasměroval z levé strany přihrávku na pravý kruh, kam si sjížděl LUBOŠ ROB a jeho pohotová střela pak zapadla za záda Martina Michajlova – 2:1. Asistence: Daniels Berzinš a Peter Lichanec.
    25:47 Vojtěch KYSELA - 1:1
     
    25:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Na trestné střílení se rozjel faulovaný VOJTĚCH KYSELA, který se dostal do blízkosti Maxima Žukova, kterého poté prostřelil mezi jeho betony – 1:1. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku.
    20:38 Luboš ROB - 1:0
     
    20:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A hned na to na druhé straně udeřili domácí. Ondřej Smetana poslal puk na pravou stranu, kde střílel LUBOŠ ROB. Michajlov jeho pokus vyrazil, ale na následnou dorážku stejného hráče už nestačil zareagovat – 1:0. Asistence: Ondřej Smetana a Daniels Berzinš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Rob (Smetana, Berzinš), 28. Rob (Berzinš, Lichanec), 36. Smetana (O. Němec) – 26. Kysela (TS), 30. Kverka (Vrhel, Pohl), 37. Pohl (Zadražil, Kverka), 55. Vracovský (Vrhel, Klejna)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Krajčík, Smetana (A), Jenáček, O. Němec, Ondračka, Voženílek – Rob (C), Berzinš, Jenyš – Š. Bláha, Klhůfek, Hořanský – Sihvonen, Přikryl, Berger – Vítek (A), Štefka, Lichanec – Klímek.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – J. Novák, Mikyska, Klejna, M. Rohan, Weinhold, Kloz, Baláž – Vracovský, Kverka (A), Vrhel – Berka, Zadražil, Csamangó – Pohl, T. Rohan (C), Osmík – Hajný, Kysela.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Koziol, Rapák – Hanzlík, Blažek

    Diváci: 3751
    ocianews.com