Hronov – Kobra 1:5 (kon.) | Řisuty – Klatovy 7:3 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
1:5 (0:4, 0:0, 1:1)
HC Kobra Praha
Středa 28.12.2022, 18:00 • Wikov aréna, Hronov • 2. liga skupina Západ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:00 Robin MÍŠEK - 1:5
     
    52:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Proti brejku Pražanů vyrazil Ryšavý, skočil po kotouči šipku, ale pod kontrolu ho nezískal. Východočechy pak zpražil ROBIN MÍŠEK, když po Jedličkově přihrávce střílel z úhlu a ztlumený kotouč sám doklepl zblízka po objetí brány. Asistence: Jakub Jedlička.
    43:19 David PUTZ - 1:4
     
    43:19
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí tak dlouho obtěžovali rozehrávku Kobry, až kotouč získal Achmeťjanov a po jeho přihrávce překonává Sochůrka z mezikruží k tyči DAVID PUTZ. Asistence: Arslan Achmeťjanov.
    12:48 Matěj KOLDA - 0:4
     
    12:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    To už je pro domácí velmi kruté, hostům padá do jejich sítě úplně vše. Na Martínkovu přihrávku z pravého křídla si nabruslil MATĚJ KOLDA a bez přípravy z mezikruží prostřelil Ryšavého počtvrté. Asistence: Viktor Martínek a Václav Zídek.
    12:00 Tomáš ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    12:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Do rychlého brejku ujel po pravém křídle TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a zápěstím přes obránce se trefuje pěkně na zadní tyčku. Asistence: Dominik Novák a Martin Dubský.
    10:09 Václav ZÍDEK - 0:2
     
    10:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na pravém kruhu zůstal nehlídaný VÁCLAV ZÍDEK a Strakovu zpětnou přihrávku z rohu kluziště uklidil táhlou střelou pod břevno. Asistence: Adolf Straka a Viktor Martínek.
    6:55 Dominik NOVÁK - 0:1
     
    6:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    První přesilovku využívají hosté za pouhých 26 vteřin. Na Šteinerovu přihrávku napříč útočným pásmem si počíhal DOMINIK NOVÁK a bez přípravy napnul síť nad betonem přesouvajícího se brankáře. Asistence: Dominik Šteiner a Martin Dubský.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 44. Putz (Achmeťjanov) – 7. Novák (Šteiner, Dubský), 11. Zídek (Straka, Martínek), 12. Šťastný (Novák, Dubský), 13. Kolda (Martínek, Zídek), 52. Míšek (Jedlička)


    HC WIKOV Hronov: Ryšavý (Gazizov) – Pavelka, Pavič, Amirov, Salnikov, Exner /C/, Minařík, Veselý, Žaba – Przybyla, Putz, Subbotin – Poppel, Horký, Eremiáš – Achmeťjanov, Bačkovský, Štrombach
    Trenér: Leoš Kamaryt

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Kmec) – Šteiner, Knesl, Duda, Holý, Straka, Svach – Jedlička, Kolda, Dubský – Petrák, Novák, Míšek – Martínek, Zídek, Nápravník – Šťastný /C/
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Barek – Brož, Figer

    Diváci: 360
    ocianews.com