Litoměřice – Jihlava 5:0 (kon.) | Třebíč – Zlín 3:2 (kon.) | Prostějov – Šumperk 4:1 (kon.)
Slavia – Poruba 2011 0:4 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 2:1 (4:3 po s.n.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 29.12.2022, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Tadeáš TALAFA - 3:2
     
    55:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! TADEÁŠ TALAFA si vzal puk na modré, vytočil se lépe na osu a pálí, na brankovišti navíc skvěle pracoval kapitán Pavel Kubiš a kotouč tak zaplul až do sítě, tady neměl Pavel Jekel šanci – 2:3. Asistence: Denis Kindl.
    47:39 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    47:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LADISLAV BITTNER. Asistence: Antonín Bořuta.
    39:16 Michal FURCH - 2:1
     
    39:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre! MICHAL FURCH se s tím nepáral, vzal si puk na modré a prudkým švihem posílá puk až do sítě! Těžko říci, zda Huf neviděl přes jednoho ze soupeřů nebo snad přes blok Bedřicha Köhlera, to však není důležité, důležité je skóre – 2:1. Asistence: Vojtěch Šilhavý.
    30:59 Antonín BOŘUTA - 1:1
     
    30:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali přesilovkového gólu! Výtečnou práci odvedl Radim Ferda, jenž nabral rychlost, pohybem si vylákal Daniela Hufa z branky a obkroužil hostující klec s úmyslem zakončit na druhou tyč. To se nezdařilo, puk vyplaval zpět do pásma, ostře však situaci dojížděl obránce ANTONÍN BOŘUTA, jehož kus černé gumy trefil a letí přímo do prázdné sítě! Asistence: Radim Ferda.
    20:54 Petr MRÁZEK - 0:1
     
    20:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jdou do vedení! Antonín Honejsek naznačil střelu, výborně našel PETRA MRÁZKA, tensi převzal puk, zamíchal s ním a nikým nehlídán zakončil. Pavel Jekel už nedokázal zareagovat a kus černé gumy mu propadl nějak mezi ruku a tělo – 0:1! Asistence: Antonín Honejsek.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 31. Bořuta (Ferda), 40. Furch (Šilhavý), 48. Bittner (Bořuta) – 21. Mrázek (Honejsek), 56. Talafa (Kindl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Vejmelka) – Bořuta, Tureček, Forman, Kříž, Poizl, Furch, Fajmon – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, D. Michálek, Ferda (A) – Vodný, Šilhavý, Krliš – Meluzín, Maty. Svoboda, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Berani Zlín: Huf (Honzík) – Talafa, Gazda, Suhrada, M. Novotný, A. Burian, Zbořil, Hefka – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Luža, Kindl, Z. Sedlák – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Frömel, Zabloudil, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Skopal, Čáp – Roischel, Roupec
    thejrc.org