Tampa – Montreal 4:1 (kon.) | New Jersey – Boston 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:5 (po pr.)
Seattle – Calgary 2:3 (kon.) | Anaheim – Vegas 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Boston Bruins
Čtvrtek 29.12.2022, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Pavel ZACHA - 1:3
     
    58:11
    Boston právě vstřelil branku!
    A je patrně rozhodnuto. Hosté dostali puk do středního pásma, Coyle posunul na PAVLA ZACHU, který byl faulován Hughesem, ale bleskově vstal a dovezl puk do opuštěné branky New Jersey – 1:3. Asistence: Charlie Coyle, David Pastrňák.
    55:51 Patrice BERGERON - 1:2
     
    55:51
    Boston právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro New Jersey. Hosté založili ve středním pásmu akci, od levého mantinelu pak na branku nahodil Lindholm a před brankovištěm stínící PATRICE BERGERON tečoval tak skvěle, že Vaněček neměl šanci zakročit – 1:2. Asistence: Hampus Lindholm, Brad Marchand.
    46:11 Nico HISCHIER - 1:1
     
    46:11
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Domácí zabojovali u modré čáry, udrželi pásmo, hru posunuli do rohu, kde se uvolnil Tatar a přes Zetterlunda se pak puk dostal před brankoviště, kde si mezitím sjel NICO HISCHIER a zblízka sklepl za Ullmarka – 1:1. Asistence: Fabian Zetterlund, Tomáš Tatar.
    28:57 Trent FREDERIC - 0:1
     
    28:57
    Boston právě vstřelil branku!
    A tak po tom všem udeřilo na druhé straně. Domácím se nepovedlo vyhodit z vlastního pásma, k puku se dostal Lindholm, u kruhů jej jemnou zadovkou přenechal TRENTU FREDERICOVI a ten ranou okolo Vaněčkovy vyrážečky otevřel skóre zápasu – 0:1. Asistence: Hampus Lindholm.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 47. Hischier (Zetterlund, Tatar) – 29. Frederic (H. Lindholm), 56. Bergeron (H. Lindholm, Marchand), 59. Zacha (Coyle, Pastrňák)


    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Bahl, B. Smith, Ochoťuk – Zetterlund, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Haula – Mercer, J. Boqvist, Šarangovič – Ty. Thompson, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák, Krejčí, Zacha – Cr. Smith, Coyle, Hall – Greer, Frederic, N. Foligno.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Markovic, Luxmore – Murray, Cherrey

    Diváci: 16 514
    thejrc.org