Třinec – Liberec 6:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 1:2 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 4:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Pátek 30.12.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:37 Christophe LALANCETTE - 2:3
     
    62:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Bonusový bod navíc zapíší hosté. Aleš Jergl poslal přihrávku na CHRISTOPHEA LALANCETTEHO, který si sjel do prostoru mezi kruhy a odtud pak překonal Godlu mezi jeho betony – 2:3. Asistence: Aleš Jergl.
    55:01 Jakub LEV - 2:2
     
    55:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je znovu srovnáno. Lukáš Cingel poslal na pravý kruhu puk pro JAKUBA LVA, jenž poté nasměroval touš za záda Denise Godly a opět se začíná znovu od začátku – 2:2. Asistence: Lukáš Cingel a Oliver Okuliar.
    36:39 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    36:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty pořádná sprcha. Domácí totiž během chvilky otáčejí zápas na svou stranu. Na levé straně měl hodně prostoru NICOLAS HLAVA, který si chvíli pohrál s kotoučem a poté ho zasunul do odkryté sítě – 2:1. Asistence: Janis Jaks a Patrik Demel.
    35:09 Patrik ZDRÁHAL - 1:1
     
    35:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovská hala nyní bouří. Domácí se totiž dokázali prosadit a vyrovnávají stav zápasu na 1:1. Šimon Stránský na levé straně vybojoval puk a zpětnou bekhendovou přihrávkou poslal puk na pravý kruh, odkud pak PATRIK ZDRÁHAL tvrdou ránou nedal Růžičkovi šanci. Začíná se tak znovu od začátku a domácí jsou zpět ve hře. Asistence: Šimon Stránský.
    12:30 Aleš JERGL - 0:1
     
    12:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po osmi vteřinách hosté přesilovou hru využívají a jdou do vedení. Oliver Okuliar poslal zpětnou přihrávku bekhendem do prostoru mezi kruhy, kde se napřáhl ke střele a táhlým pokusem z první pak prostřelil Denise Godlu – 0:1. ALEŠ JERGL. Asistence: Oliver Okuliar a Jeremie Blain.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Zdráhal (Š. Stránský), 37. Hlava (Jaks, Demel) – 13. Jergl (Okuliar, Blain), 56. Lev (Cingel, Okuliar), 63. Lalancette (Jergl)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Zeman, Zile, Šalda, Freibergs, Jaks, Demel (A), Wesley – Zdráhal (A), Sukeľ (C), Š. Stránský – Abdul, Estephan, Kudrna – Hlava, Gut, Straka – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Mountfield HK: J. Růžička (Kiviaho) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Novák, Cingel, Lev (A) – R. Pavlík, Pilař, Okuliar – Perret, Lalancette, Jergl – Morong, Štohanzl, Doležal.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Pražák, Pilný – Svoboda, Hynek

    Diváci: 4655
    bahis siteleri