Třinec – Liberec 6:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 1:2 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 4:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HC Kometa Brno
Pátek 30.12.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:38 Petr KODÝTEK - 5:2
     
    55:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KODÝTEK. Kometě riskantní krok s odvoláním brankáře vůbec nevyšel. Téměř ihned po vhazování vyrazili Kodýtek společně s Hrabíkem do úniku a Petr Kodýtek měl po pasu Hrabíka snadnou práci. Asistence: Kryštof Hrabík a Adam Dvořák.
    52:09 Petr KODÝTEK - 4:2
     
    52:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR KODÝTEK. Osvědčená spolupráce po ose Schleiss, Kodýtek se opět osvědčila a Petr Kodýtek střelou z mezikruží uspěl a překonal Furcha. Asistence. Jan Schleiss.
    41:45 Tomáš MERTL - 3:2
     
    41:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ MERTL. Plzeň se dostává do vedení! Tomáš Mertl se po pasu od Kremláčka prohnal až před Furcha, kterého překonal nenápadnou střelou přes obránce. Asistence: Vladimír Kremláček a Martin Lang.
    32:41 Tomáš MERTL - 2:2
     
    32:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ MERTL. Plzeň nyní už ale branku dává a je srovnáno! Aleksi Rekonen dnes už podruhé předložil gólovou přihrávku. Tentokrát to bylo Tomáši Mertlovi do prázdné a ten proměnil. Asistence: Aleksi Rekonen a Petr Zámorský.
    27:47 Jan SCHLEISS - 1:2
     
    27:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN SCHLEISS. Parádní kombinace Škodovky a už je to jen o gól! Rekonen se rozhlídl a při přesilovce skvěle našel volného Schleisse na pravém kruhu a ten už se nemýlil. Asistence: Aleksi Rekonen a Petr Zámorský.
    18:01 Radek KOBLÍŽEK - 0:2
     
    18:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je RADEK KOBLÍŽEK. Parádní kombinaci Komety zakončil Radek Koblížek do odkryté branky a hosté jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Radek Kučeřík a Jakub Flek.
    09:09 Luboš HORKÝ - 0:1
     
    09:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LUBOŠ HORKÝ. Asistence: Jakub Flek. Záhy však Horký branku dává! Po rychlé přechodu do útočného pásma ho ideálně našel Petr Holík a reprezentant v barvách Komety tentokrát bekhendovou kličkou uspěl. Asistence: Petr Holík.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 28. Schleiss (Rekonen, Zámorský), 33. Mertl (Rekonen, Zámorský), 42. Mertl (Kremláček), 53. Kodýtek (Schleiss), 56. Kodýtek (Hrabík, A. Dvořák) – 10. Horký (Holík), 19. Koblížek (Kučeřík, Flek)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Vondraš) – Zámorský, Malák, Kaňák, Houdek, Kremláček, Kvasnička – Hrabík, Kodýtek, Schleiss (C) – Pour, Malát, Suchý – Rekonen, Mertl (A), Lang – Adamec, Bitten, A. Dvořák.
    Trenér: Petr Kořínek

    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Kundrátek (A), Ščotka, Holland, Kučeřík, Gulaši (A), Hrbas, Němec – Horký, Holík, Flek – Kollár, Zaťovič (C), Koblížek – Strömberg, Kratochvíl, Dufek – Malý, Süss.
    Trenér: Patrik Martinec
    ocianews.com