Buffalo – Detroit 6:3 (kon.) | Tampa – NY Rangers 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Ottawa 3:4 (po pr.)
Florida – Montreal 7:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:1 (kon.)
Minnesota – Dallas 1:4 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:2 (kon.) | Colorado – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.)
Arizona – Toronto 6:3 (kon.) | San Jose – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Anaheim – Nashville 1:6 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Pátek 30.12.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    59:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní už není o čem a výhra jde do Winnipegu. Chaotická hra bez brankáře se Vancouveru stala osudnou, Lowry na obranné modré získal puk a po levé straně jej protáhl do pásma. Byl stíhán obráncem, takže se nesnažil za každou cenu trefit prázdnou klec, ale nahrál před opuštěnou brankou MARKU SCHEIFELEMU a čepice už létají na ledovou plochu. Hattrick pro zkušeného forvarda Winnipegu! Asistence: Adam Lowry.
    53:11 Conor GARLAND - 3:2
     
    53:11
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Poměrně šťastná branka vrací Vancouver do zápasu. Hughesova střela prakticky z levého kruhu po Kuzmenkově pasu nebyla přesná. Puk se ale od zadního mantinelu odrazil k pravé tyči, kde byl CONOR GARLAND a o beton Hellebuycka dostal puk do sítě. Asistence: Quinn Hughes, Andrej Kuzmenko.
    39:57 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    39:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Podruhé už to MARKU SCHEIFELEMU vyšlo. Z téhož kruhu si vybruslil s pukem blíže na střed a poté zamířil přes dva hráče přesně k bližší tyči Deliy nad jeho pravý beton. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
    35:42 Pierre-Luc DUBOIS - 2:1
     
    35:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Autorem branky z trestného střílení je PIERRE-LUC DUBOIS. Kanadský forvard zvolil perfektní zakončení, když střelou do šibenice nad pravé rameno nedal Deliovi žádnou šanci.
    33:52 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    33:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    První přesilová hra Winnipegu je využitá. Morrissey odčinil svou chybu při úvodní trefě, vypálil totiž od modré a jeho pokus tečoval mezi kruhy MARK SCHEIFELE. Na změnu směru střely nemohl Delia reagovat. Asistence: Josh Morrissey, Kyle Connor.
    00:41 Andrej KUZMENKO - 0:1
     
    00:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tenhle začátek zápasu si domácí za rámeček nedají. Heinola měl puk za brankou a rozehrál svým pohledem doprava na Morrisseyho. Jenže jeho křižný pas napříč pásmem zachytil na levém kruhu Petterson, předal jej mezi kruhy na ANDREJE KUZMENKA a ten neměl problém trefit se kolem přesouvajícího se brankáře. Asistence: Elias Pettersson.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Scheifele (Morrissey, Connor), 36. Dubois (TS), 40. Scheifele (Connor, Morrissey), 60. Scheifele (Lowry) – 1. Kuzmenko (E. Pettersson), 54. Garland (Q. Hughes, Kuzmenko)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey (A), DeMelo, Samberg, Pionk, Dillon, Heinola – Connor, Dubois, Gagner – Lowry (A), Scheifele (A), Kuhlman – M. Barron, Stenlund, Jonsson Fjällby – Eyssimont, D. Gustafsson, Harkins.
    Trenér: Rick Bowness

    Vancouver Canucks: Delia (S. Martin) – Q. Hughes, Bear, Ekman-Larsson (A), T. Myers, Dermott, L. Schenn – Michejev, Horvat (C), Boeser – Garland, J. Miller (A), Lazar – Kuzmenko, E. Pettersson, Pederson – Joshua, Aman, Studnicka.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Jake Brenk – Derek Nansen, Brandon Gawryletz
    bahis siteleri