Liberec – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Zlín – Plzeň 5:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 1:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 02.01.2023, 17:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (19:10:48)
     
    Rozhodující třetinu zápasu nakonec zvládli mnohem lépe domácí hokejisté, kteří si tedy zaslouženě připisují tři body do tabulky. Lépe ale začínali hosté, protože se prosadil Titlbach. Pak už ale skórovali pouze Berani. Žlutomodrým zajistil opětovné vedení Sadovikov, na něj navázal z individuální akce Lukáš Heš a o rozhodnutí do prázdné brány se postaral Vaculík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Nyní už se zápas vyloženě dohrává, ani jeden tým už nikam nespěchá a čeká se na závěrečnou sirénu.
     
    57:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Risk se hostům nevyplatil a inkasují ještě jednou! Frömel dostal kotouč až do útočného pásma, kde byl před brankou úplně samotný MARTIN VACULÍK, který už to měl opravdu jednoduché. Asistence: Šimon Frömel.
     
    57:40
    Hosté pořád hrají bez gólmana a nyní toho mohl využít Borák, svou střelou švihem ale Synka nepřekonal.
     
    57:14
    Oddechový čas pro Plzeň.
     
    57:08
    Plzeň přece ještě odvolává brankáře, zatím toho ale nevyužívá. Zlín dokonce mířil dopředu, ale provinil se zakázaným uvolněním.
     
    56:20
    Škoda už útočí spíše z povinnosti, jejich útočné snažení tak nejsou vůbec nebezpečné. Zápas se tak spíše již dohrává.
     
    55:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejspíš rozhodující branku dává LUKÁŠ HEŠ, který velmi šikovně obkroužil svatyni hostů a následně zasunul kotouč podél tyče za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    54:03
    Plzeň už vrhá všechny zbývající síly do útoku, ale zatím to nepřináší kýžený gól. Domácí se velmi dobře brání a nenechávají ve svém obranném valu žádnou skulinu.
     
    53:25
    Zlín šikovně kupuje v útočném pásmu co nejvíce času, Sadovikov se nakonec zkoušel prokličkovat k hattricku, na poslední chvíli ale přišel o kotouč.
     
    53:11
    Oddechový čas pro Zlín.
     
    51:58
    Synek pokryje pomalé nahození od modré čáry a přerušuje hru. Do konce základní hrací doby tak zbývá už jen něco málo přes osm minut.
     
    50:43
    Neuvěřitelné štěstí pro domácí! Skok od modré čáry nastřelil jen mantinel, ale od něho se kotouč odrazil až do brankoviště. Tam nějakou chvíli ležel, nakonec si ho první všiml domácí hráč, který ho uklidil do bezpečí!
     
    50:07
    Hra čtyř proti čtyřem zatím více vyhovuje domácím, ti ale krátce po přechodu modré čáry přišli o puk a musí rychle spěchat dozadu.
     
    49:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Lukáš Heš – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jan Hodinář – 2 min., hrubost.
     
    49:05
    Lukáš Heš dostal výtečnou přihrávku žabičkou přímo před bránu, gólmana si následně položil a zkoušel zakončit k levé tyči, tam ale Lokajíček nechal nohu a stále drží šance pro svůj tým!
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Sadovikov (Chludil, Burian), 29. Zavřel (Čechmánek), 47. Sadovikov (L. Heš, Zavřel), 56. L. Heš, 58. Vaculík (Frömel) – 34. D. Soukup (Kreuzman), 43. Titlbach (Mazanec, Pešek)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Hamrla, Zavřel, Nábělek (C), Špaňhel, Velikovský, Šišák, Burian – Čechmánek, Chludil (A), Frömel, Matúšů, Vaculík, Laciga, Babulík, J. Heš, Pilát, L. Heš (A), Sadovikov.
    Trenér: Luboš Jenáček.

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Jansa) – Jiříček, Hodinář, Skok, Buzek, Jánský, Houdek – Pešek, Kučera, Kreuzman, Hořejší, Korčák, Mazanec (A), M. Soukup (A), Kaiser, Benák, Borák, Titlbach, D. Soukup, Dáňa (C).
    Trenér: Petr Vojan.

    Rozhodčí: Vaněk, Koziol – Vašíček, Komínek
    thejrc.org